2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215

Bebeğin iyiy sen iyisin boşver hiç takma bildiğin doğru bebek depodan beslenir ilk 3 ay keyfine bak

Kızlar selam, bugün 6+1 im. Malesef orta kulak enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Çok ağır atlatmıyorum ama dr enfexia isimli b grubu bir antibiyotik verdi ve kullanmamı önerdi. Ister istemez insan çekiniyor daha çok küçük olduğundan ama enfeksiyon ilerlerse de düşük riski artıyormuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Daha önceki gebeliklerinizde antibiyotik kullandınız mı?

Selam hanımlar. 8. Haftamdan sonra bütün belirtilerim bitti diye tekrar ultrason a gittim . Çok şükür kalp atışlarını duydum. Ve orda kan tahlili ile cinsiyete bakılıyodu hemen yaptırdım ertesi gün email ile erkek olduğunu öğrendim. Burdaki tahminde bulunan arkadaşta erkek demişti hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim şuan 9+2

bende aynı hataya dültüm. Trafikte bir anda sağa çekip durdum hafıza gitti . Telefonu aldım şifresini unuttum bi yarım saat bekledim

gözünaydın canım iyi olmanıza çok sevindim :) kan tahlili ile cinsiyet neymiş ya türkiye de mi yapılıyor bu

Ne testi o gı ilk defa duyuyorum normalde bu haftalarda cinsiyet bilinse de söylenmesi yasaktı söyleniyor mu

kızlar bugün muayeneden geldim.çok şükür herşey yolunda ultrasonda 10+6 çıktı.hadi cinsiyet tahmini yapın.doktor gördü ama sçylemedi bir dahaki ay gelişinde söyleyeceğim dedi :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-07 at 16.33.05.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 88
kızlar bugün muayeneden geldim.çok şükür herşey yolunda ultrasonda 10+6 çıktı.hadi cinsiyet tahmini yapın.doktor gördü ama sçylemedi bir dahaki ay gelişinde söyleyeceğim dedi :)
Allah'ım ne kadar hızlı büyüyorlar 7 haftalık usgyle bu usg arasında ne kadar fark oluyor sanki erkek hissettimm ben

Oy maşallah ne kadar farketmiş sanki kocaman olmuş artık bebeğe benzemiş benim de içime kız doğdu nedense sağlıkla doğsun bebişin

ahhh çok şükür kollar ayaklar artık fiziki anlamda bebek gibi görmeye başlıyoruz kızlarrr bana erkek gibi geldi kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…