2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
önceden haftayı gösteren bi görsel dururdu her yazanın isminin altında hatırlayan var mı onu kaldırmışlar sanırım kimin kaçıncı haftada olduğunu görürdük niye yok ki yaa

önceden haftayı gösteren bi görsel dururdu her yazanın isminin altında hatırlayan var mı onu kaldırmışlar sanırım kimin kaçıncı haftada olduğunu görürdük niye yok ki yaa
hala var canım hesap ayarlarına gir oradan aktifleştir

işaretlediğim yeri tikle canım o zaman görürsün hamilelik imzasını

Ekmeği ağzıma süremiyorum ben sürekli patates püresi yapıp yiyorum ayva dene akşamları o tok tutuyor mideye de iyi geliyor

Kızlar benim tam anlamıyla mide bulantım yok yani şu ana kadar 2 kere kustum ama sanki bi hazımsızlık var hiçbi şey yemek istemiyorum. Özellikle tavuk ve etten aşırı soğudum düşününce bile içim bi hoş oluyor. Akşam işten sonra masterchef fln izlerdim artık yemekleri görmek dahi istemiyorum. Doktorum da her akşam mutlaka et,tavuk,balık yemelisin demişti. Normalde ekmek hiç yemezdim ama şimdi yemeği ekmeksiz yiyince tadı kokusu çok itici geliyo ekmekle yiyince biraz bastırıyor mecburen yiyip doymaya çalışıyorum. Bu sefer de çok kilo alacağım diye korkuyorum. Valla çok zormuş bu işler.

kuzum ilk zamanlar böyle sonra düzelecek inşallah , yiyebildiğin şeyleri ye yapacak bir şey yok bende öyle yapıyorum

Ekmeği ağzıma süremiyorum ben sürekli patates püresi yapıp yiyorum ayva dene akşamları o tok tutuyor mideye de iyi geliyor
Canımın içi denerim bende patatesi haşlayıp yemiştim yemek yiyemiyorum yani yemek fikri bile midemi bulandırıyor sulu yemekler vs genellikle yeşil elma çok canım çekiyor ekşi ve tuzlu şeyler ben normal de tatlıyı çok seven biriyim ama olsa bile canım çekmiyor içimde ki bulantı geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…