- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.301
Hoşgeldin sağlıkla doğsun inşalalhmerhaba benim 3. gebeliğim hamdolsun.
sat. 7 eylül 2023 8+5 iz bugün.
Kalp atışı duyduk şükür.
Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin sağlıkla doğsun inşalalhmerhaba benim 3. gebeliğim hamdolsun.
Kalp atışı duyduk şükür.
Evet olsa güzel olurdu listeönceden haftayı gösteren bi görsel dururdu her yazanın isminin altında hatırlayan var mı onu kaldırmışlar sanırım kimin kaçıncı haftada olduğunu görürdük niye yok ki yaa
Hoşgeldinnn amiiin inşallahh hayırlı olsunmerhaba benim 3. gebeliğim hamdolsun.
Kalp atışı duyduk şükür.
hala var canım hesap ayarlarına gir oradan aktifleştirönceden haftayı gösteren bi görsel dururdu her yazanın isminin altında hatırlayan var mı onu kaldırmışlar sanırım kimin kaçıncı haftada olduğunu görürdük niye yok ki yaa
önceden haftayı gösteren bi görsel dururdu her yazanın isminin altında hatırlayan var mı onu kaldırmışlar sanırım kimin kaçıncı haftada olduğunu görürdük niye yok ki yaa
Ay buu doğru mu yazık günah ya
Ben bu prilamı bıraksam mı acaba? Acayip dengesiz yaptı beni, çok yorgun hissettiriyor.
tahmini doğum tarihini de girmen lazım canımBende forum hakkında sıfır bilgim varmış bir imzam olduğunu bile bilmiyordum bende aktifleştirdim şimdi
sende ekle ırmak eğlenceli oluyor her gün gelişimiyle ilgili imzada mesaj değişiyor :)Bende forum hakkında sıfır bilgim varmış bir imzam olduğunu bile bilmiyordum bende aktifleştirdim şimdi
Oluyor zaten tuzlu ne yersem özellikle ekşi elma benim mide bulantıma çok iyi geliyor peynir vs ama diyelim yedim sonra uyuyana kadar yine acıkıyorum yine midem bulanıyor ekmek arası peynir yersem ancak uyuyabiliyorum onu da kilo almak istemediğiö için her zaman yapamıyorum
Hemen yapıyorum baya güzel birşeymişsende ekle ırmak eğlenceli oluyor her gün gelişimiyle ilgili imzada mesaj değişiyor :)
Beni de sabah 7de yataktan çıkaran sebep bu kalkınca da bidaha uyuyamıyorum bebek resmen uykumu düzenlediBu bana sabaha karşı oluyor hem uyku hem tuvalet ihtiyacı
şimdiden yönetiyorlar bizi sankiBeni de sabah 7de yataktan çıkaran sebep bu kalkınca da bidaha uyuyamıyorum bebek resmen uykumu düzenledi
Ben de yaptım şimcikBende forum hakkında sıfır bilgim varmış bir imzam olduğunu bile bilmiyordum bende aktifleştirdim şimdi
kuzum ilk zamanlar böyle sonra düzelecek inşallah , yiyebildiğin şeyleri ye yapacak bir şey yok bende öyle yapıyorumKızlar benim tam anlamıyla mide bulantım yok yani şu ana kadar 2 kere kustum ama sanki bi hazımsızlık var hiçbi şey yemek istemiyorum. Özellikle tavuk ve etten aşırı soğudum düşününce bile içim bi hoş oluyor. Akşam işten sonra masterchef fln izlerdim artık yemekleri görmek dahi istemiyorum. Doktorum da her akşam mutlaka et,tavuk,balık yemelisin demişti. Normalde ekmek hiç yemezdim ama şimdi yemeği ekmeksiz yiyince tadı kokusu çok itici geliyo ekmekle yiyince biraz bastırıyor mecburen yiyip doymaya çalışıyorum. Bu sefer de çok kilo alacağım diye korkuyorum. Valla çok zormuş bu işler.
Canımın içi denerim bende patatesi haşlayıp yemiştim yemek yiyemiyorum yani yemek fikri bile midemi bulandırıyor sulu yemekler vs genellikle yeşil elma çok canım çekiyor ekşi ve tuzlu şeyler ben normal de tatlıyı çok seven biriyim ama olsa bile canım çekmiyor içimde ki bulantı geçmiyorEkmeği ağzıma süremiyorum ben sürekli patates püresi yapıp yiyorum ayva dene akşamları o tok tutuyor mideye de iyi geliyor
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da dayanacağız mecbur. İlk 3 aydan sonra düzeliriz inşallahh :)kuzum ilk zamanlar böyle sonra düzelecek inşallah , yiyebildiğin şeyleri ye yapacak bir şey yok bende öyle yapıyorum