- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.921
Allah gönlüne göre sağlıkla hayırla versin kuzum
Amin inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bedenim mental sağlığım 2. Erkeği kaldırmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre sağlıkla hayırla versin kuzum
Hayırlısı bakalım ikisine de razıyız sağlıklı sıhhatli olsunlar kucağımıza alabilelimde![]()
Bende sürekli yiyorum ama bende bulantı hiç yok sadece miğde ekşimesi var![]()
Şube olan köftecilerde evet yok, özel restoran ve kebapçılarda etli oluyor mesela Urfa’dan diye bir restoran var severek yeriz. Normal çiğ köfteyi neden sordu arkadaş onu da bilmiyorum bulgur baharat sonuçta. Zararlı olan içine çiğ et giren bu dönemde.Sağlık bakanlığı etli ciğkofteyi yasaklayali bi on yıl falan olmuştur heralde, zaten o fiyata etli yapamazlar ama şeker yüksekliği ve katkı maddesi açısından çok da iyi değil nareksisi ama fazla abartmadan yersin bence sorun olmaz.
Erkek gibi geliyor hep bana.@Mrykkk
Daha önce attım ama hatırlamadığım için etiket yapmadım arkadaş yapınca hemen atayım dedimkarından pazar akşam 7de randevum var onuda atarım
Eki Görüntüle 3329433
Vallah benim daha önce 4 kaybım var bu da midem alt üst olsa da o iyi olsun ben razıyım çekmeye çok bekledimOda turşudandır ne vardı yani bari şu hamileliğimi prenses gibi geçirseydimokdr şanslısınız ki enam
Aynen kuşum oğluşunla ilgilenir, hem dinlenirsin, bebişin gelecek oh mis gibiDün eşim oğluma söylüyor annen işi bıraktı diye aslan koşarak yanıma geldi anne ne güzel süpriz yaptın bana diyor içim gitti en çok onun etkisi var bu bebek süpriz oldu planım arasında yoktu en azından doğuma kadar oğlumla vakit geçireyim sonrası hep koşturmaca![]()
Oyy maşallah minik kuşaEki Görüntüle 3329450
Kızlar benim minnakıma bakın, 7+6 kalp atımı var her sey yolundaallahım isteyen herkese nasip etsin
hadi gözümüz aydııın :) çok sevindim kuzum maşallahhhhEki Görüntüle 3329450
Kızlar benim minnakıma bakın, 7+6 kalp atımı var her sey yolundaallahım isteyen herkese nasip etsin
bi arkadaşım 3-4 tane miyomla sağlıklı doğum yaptı canım stres yapmaMerhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı
Bir erkek dahaEki Görüntüle 3329450
Benim son doğumumda önce oğlumu aldılar, sonra kavun kadar bir miyom alındı. En başta çok küçüktü fakat Gebelikte o da beslenip büyümüştü, ama patalojiden kötü bir sonuç gelmedi. Bebeğim de sağlıkla doğdu.Merhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı
Sagol kusummmhadi gözümüz aydııın :) çok sevindim kuzum maşallahhhh
Vallah benim daha önce 4 kaybım var bu da midem alt üst olsa da o iyi olsun ben razıyım çekmeye çok bekledim![]()
Bana 10 kişiden 10 u kız diyor ben diyor muyum füze atınÖyle ölmem füze atın![]()
Bana 10 kişiden 10 u kız diyor ben diyor muyum füze atın![]()