• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Sağlık bakanlığı etli ciğkofteyi yasaklayali bi on yıl falan olmuştur heralde, zaten o fiyata etli yapamazlar ama şeker yüksekliği ve katkı maddesi açısından çok da iyi değil nareksisi ama fazla abartmadan yersin bence sorun olmaz.
Şube olan köftecilerde evet yok, özel restoran ve kebapçılarda etli oluyor mesela Urfa’dan diye bir restoran var severek yeriz. Normal çiğ köfteyi neden sordu arkadaş onu da bilmiyorum bulgur baharat sonuçta. Zararlı olan içine çiğ et giren bu dönemde.

IMG_9953.webp

Kızlar benim minnakıma bakın, 7+6 kalp atımı var her sey yolunda 😄🙏🏻🙏🏻🙏🏻 allahım isteyen herkese nasip etsin

Dün eşim oğluma söylüyor annen işi bıraktı diye aslan koşarak yanıma geldi anne ne güzel süpriz yaptın bana diyor içim gitti en çok onun etkisi var bu bebek süpriz oldu planım arasında yoktu en azından doğuma kadar oğlumla vakit geçireyim sonrası hep koşturmaca 🥺
Aynen kuşum oğluşunla ilgilenir, hem dinlenirsin, bebişin gelecek oh mis gibi 🙏🥰

Merhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı

Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı
bi arkadaşım 3-4 tane miyomla sağlıklı doğum yaptı canım stres yapma :KK200:

Benim son doğumumda önce oğlumu aldılar, sonra kavun kadar bir miyom alındı. En başta çok küçüktü fakat Gebelikte o da beslenip büyümüştü, ama patalojiden kötü bir sonuç gelmedi. Bebeğim de sağlıkla doğdu.

Back