2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
mesirmacunu mesirmacunu merhabalar canım beni de listeye ekleyebilirmisin rica etsem yaşım 29 en son sat tarihim 18 Eylül 5-5 ken kese gördük 6-4 de kalp atışı duyduk inşallah rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin ❤️

Satlarımız aynı gün bakalım cinsiyetleri ne olacak 🤭

M Mrykkk
Daha önce attım ama hatırlamadığım için etiket yapmadım arkadaş yapınca hemen atayım dedim 😬 karından pazar akşam 7de randevum var onuda atarım
IMG_20231102_125613.jpg

kızlar doktor yazdı simdi 16 progesterona normal dedi ama bilemedim bana deger düsük gibi geldi ne yapsam bilemedim 7+2 yim sata göre
Kuzum sen bunu niye bu kadar kafana taktın :) doktorun da iyi demiş, stres yapma bebişe zarar moniciim Allah'ın izniyle iyi bebişlerimiz :KK68:

Mayıs annelerine bakarken aklıma geldi rüyamda ult bebeği görüyordum burnu büyüktü diyordum aslana göre bunun burnu kocaman olacak 😅 kız erkek gibi birşey hatırlamıyorum görüntüsü erkeğe benziyordu allahım önce sağlıklı sonra kız olsun 😚
Allah gönlüne göre sağlıkla hayırla versin kuzum

Kuzum sen bunu niye bu kadar kafana taktın :) doktorun da iyi demiş, stres yapma bebişe zarar moniciim Allah'ın izniyle iyi bebişlerimiz :KK68:
Biz daha kalbini de duymadık ya kusum ondan panikledim bi bucuk sene ugrasınca cocuk icin her durumda endiseleniyorum, simdi doktora gidicez hem kalbini duyayım hem rahatlayayım mormalde haftaya gidecektik ama üc hafta olacaktı, bugün bi gidesim varmıs benim belli 😄😄😄 insallah güzel haberlerle gelirim dua edin 🙏🏻

Biz daha kalbini de duymadık ya kusum ondan panikledim bi bucuk sene ugrasınca cocuk icin her durumda endiseleniyorum, simdi doktora gidicez hem kalbini duyayım hem rahatlayayım mormalde haftaya gidecektik ama üc hafta olacaktı, bugün bi gidesim varmıs benim belli 😄😄😄 insallah güzel haberlerle gelirim dua edin 🙏🏻
sende bendensin bende bi takıyorum kafama böyle soluğu bi şekilde doktorda alıyorum :) bizde 5 senedir bekliyoruz :) Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize

X