2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
kızlar doktor yazdı simdi 16 progesterona normal dedi ama bilemedim bana deger düsük gibi geldi ne yapsam bilemedim 7+2 yim sata göre

6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
20231103_151813.jpg
merhaba karındaN 7+3 günlük rica etsem tahminde bulunur musunjz

sen kese kalp atışı görmüş müydün canım ben listeye seninle ilgili bir şey yazmamışım gözümden mi kaçtı acaba
Evet on gün önce karindan ultrasonda kese gördük 5+6ydi, sat 8hafta falan sanırım ama benim regl döngüsü normal değil 38-40 gün falan ortalama ona guvenemeyiz o yüzden.

Kalp atışı için henüz erkendi bakalım salı günü ses vericek mi gorcez hemen bilgi geçerim zaten.

Cigkoftecilerdeki zaten etsiz değil mi ya eğitimci insanim yıllardır hiç böyle biseyi neden arastirmadm bilmiyorum 🥰etli mi etsiz mi klasik Bi cigkoftecim vardır gider gelir yerdim🙃
Sağlık bakanlığı etli ciğkofteyi yasaklayali bi on yıl falan olmuştur heralde, zaten o fiyata etli yapamazlar ama şeker yüksekliği ve katkı maddesi açısından çok da iyi değil nareksisi ama fazla abartmadan yersin bence sorun olmaz.

Ohh evde koy kafayı yat dinlen kuzum ama oğluşun varmış ,
artık dinlenip oğluşunla vakit geçirirsiniz ohh mis 😂

Dün eşim oğluma söylüyor annen işi bıraktı diye aslan koşarak yanıma geldi anne ne güzel süpriz yaptın bana diyor içim gitti en çok onun etkisi var bu bebek süpriz oldu planım arasında yoktu en azından doğuma kadar oğlumla vakit geçireyim sonrası hep koşturmaca 🥺

Kızlar tahlil verdim de adete göre 7+2 ultrasana göre 8 hafta arası bi yerdeyim, idrarda orta enfeksiyon cıktı ama bende yanma ya da cok idrara cıkma vs yok dahiliye doktoru ilac verdi ama kendi doktoruma danısmadan almak istemedim siz ilac kullandınız mı enfeksiyon icin bi de progesteron 16 cıkmıs nasıl sizce deger

Oğlumda hamileliğimde agumentin 1000 kullanmıştım 7.haftada 2 haftadır geberiyorum 3 doktora gittim 3 de vermedi hastalığı normal seyrinde atlatman gerekiyor dediler seninki enfeksiyon olduğu için kullanmak zorundasın vücuda yayılma riski olduğu için

X