2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
baktırdım ben nurcum , bir sorun yok dedi doktorum, sadece kedi ve köpeklerle çok temas etme ve sebze meyveleri çok iyi yıka dedi toksoplazma olmamak adına
Ben de pozitif olan var sonrasında da negatif yani bağışıklığım olduğu anlamına gelmiş sanırım. Şimdi gördüm değerleri dün çıkmışlar biraz darlandım açıkçası 🥺

Eklentiler

• IMG_4334.jpeg
    IMG_4334.jpeg
    108,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4335.jpeg
    IMG_4335.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 56
Ben de pozitif olan var sonrasında da negatif yani bağışıklığım olduğu anlamına gelmiş sanırım. Şimdi gördüm değerleri dün çıkmışlar biraz darlandım açıkçası 🥺
şimdi baktım benimkilerle aynı çıkmış kuzum demek ki sorun yok sende de :)

Kızlar tahlil verdim de adete göre 7+2 ultrasana göre 8 hafta arası bi yerdeyim, idrarda orta enfeksiyon cıktı ama bende yanma ya da cok idrara cıkma vs yok dahiliye doktoru ilac verdi ama kendi doktoruma danısmadan almak istemedim siz ilac kullandınız mı enfeksiyon icin bi de progesteron 16 cıkmıs nasıl sizce deger
Canım progestan yanlış hatırlamıyorsam rahim duvarının kalınlığıyla ilgili bir durum, düşük olmaması için onun artırılması amacıyla veriyor Dr, bende miyom ve kist var diye düşüğü tetikleyebilir diye 100 mg progestani fitil olarak verdi. Ama enfeksiyon ihtimali varsa mutlaka kendi doktorun görsün ve ona göre ilaç kullan. Ama korkma bu halledilmeyecek birşey değil.. İyice buluttan nem kapar olduk vallahi

şimdi baktım benimkilerle aynı çıkmış kuzum demek ki sorun yok sende de :)
Ay teşekkür ederim. Dün çıkmış ama ben bugün bi bakayım dedim öyle gördüm. İnternete yazdım neler neler çıktı karşıma başım ağırdı stresten sonrasında video filan izledim şimdi sen de söyleyince rahatladım çok teşekkür ederim gerçekten 🥹🥹🥹

Ay teşekkür ederim. Dün çıkmış ama ben bugün bi bakayım dedim öyle gördüm. İnternete yazdım neler neler çıktı karşıma başım ağırdı stresten sonrasında video filan izledim şimdi sen de söyleyince rahatladım çok teşekkür ederim gerçekten 🥹🥹🥹
İçin rahat etsin diye çektim fotoğrafını ❤️ rica ederim canım benim

Eklentiler

• IMG_20231103_165531.jpg
    IMG_20231103_165531.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 56
ay ben içmiyorum , bilmiyorum içim rahat etmiyor, çok severim hamile kalmadan önce günde 3 fincan içerdim şimdi içmiyorum

Ben hamile olmadan önce iki içerdim şimdi bire düşürdüm ama bi yandan düşünüyorum kötü mü yapıyorum diye , arkadaşım biri hiç içmedim diye aklıma takıldı 😌

Ben hamile olmadan önce iki içerdim şimdi bire düşürdüm ama bi yandan düşünüyorum kötü mü yapıyorum diye , arkadaşım biri hiç içmedim diye aklıma takıldı 😌
Ben pek sevmiyorum o yüzden canım istemiyor ama bağımlısı olan arkadaşlarım var haftada bir içiyorlar sadece 🤭

Allah razı olsun canım vallahi içime su serptin 🥹 Rabbim ne dileğin varsa hayırlısı ile nasip etsin 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
aminnn canım benim, Rabbim cümlemizin hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza nasip etsin, onları iman yolunda sağlıkla yetiştirmeyi nasip etsin, acılarını göstermesin :KK68:

X