2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
sizlerde de iştahsızlık oluyor mu? Benim gebelikte açlık şekerim yükseliyor bu sebeple diyet yapıyorum karbonhidrat ve şekersiz bir diyet Endokrin doktorumun önerisiyle ama listedeki yemekleri bile yemeye halim olmuyor. aç da kalmamam lazım aslında şekerimin yükselmemesi için ama bazen akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiyorum daha 6+3 deyiz

Ben bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm . Hele normaldi herşey hiç belirti kanama ıvır zıvır yok rutin kontrole gitmiş kalbinin durduğunu öğrenmiş. Benimde bir kaybım oldu . İçim sızladı . Üst üste gene 3 kişi kayıp yaşamış. 9 unda randevum var aslında çok rahattım ben ama ne bilim benimde başından beri belirti yok . Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geldi. İki kişi hiç birşey yokken kalbi durdu belirti olmadı dedi . Daraldım resmen içim sıkıştı ya. Benm ilk kaybım kendini bekli etmişti . Ben düşükte yada kalbi durduğunda belirti oluyor ne bilim kanama oluyor ağrı sızı şiddetli oluyor sanıyordum meğer öyle değilmiş

Kızlar tahlil verdim de adete göre 7+2 ultrasana göre 8 hafta arası bi yerdeyim, idrarda orta enfeksiyon cıktı ama bende yanma ya da cok idrara cıkma vs yok dahiliye doktoru ilac verdi ama kendi doktoruma danısmadan almak istemedim siz ilac kullandınız mı enfeksiyon icin bi de progesteron 16 cıkmıs nasıl sizce deger

Daha önce Bebeğini kaybetmiş bir insan olarak aynı durumu yaşayan tüm arkadaşlarıma Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum.. Ama şunu unutmayın ki o bebek düşmüşse gelişim problemi vardır, sağlıklı değildir. Bu noktada kendinizi de sorgulamayin, sizden kaynaklı bir şey değil canlarım benim.. Hepinizin yaşları daha çok küçük, 36 yaşındayım ve 2. Bebeğime hamileyim.. Hâlâ korkularım var, onu için sizi çok iyi anlıyorum.. Ama sabırlı olun, şüphesiz Allah sizi mutlaka hayalini kurduğunuz şeye kavusturacaktir.

haklısın ırmak bende ilk kalbi durduğunda bebeğim lekelenme üzerine gidip öğrenmiştim, bugün bu yazılanlar beni de çok endişelendirdi sabahtan beri gidip tuvalete bakıyorum bişi var mı diye bu acıyı yaşayan bilir gerçekten o korkuyla yaşamak bazen zor

kuzum bende de çıktı enfeksiyon 8+4 de antibiyotik başladım bende ağrı yapıyordu ama

hepimizin korkuları endişeleri aynı çok güzel anlatmışsınız, Rabbim herkese sağlıkla evlatlar nasip etsin, bu yollarda kimseyi eylemesin

Ben 10. Haftadayım çubuk kraker haricinde hiçbir şey yiyemiyorum maalesef onu da mide bulantılarımın az olduğu anlarda açlıktan bayılmamak adına yiyorum. Özellikle akşamlar mide bulantımın pik yaptığı zamanlar oluyor bir şey yiyemediğim için kendimi suçlu hissediyorum.

Çok zor çok canım bende de mesela hiç bi belirti yoktu leke kanama vs şuan daha da korkmaya başladım Allah herkesin yardımcı olsun tez zamanda arkadaşlarıma nasip etsin , sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…