- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.801
Ben konuşmuştum bende düşük tansiyon var bana iyi geliyor :) tabi çok abartmamak lazımkızlar bu turşu ve turşu suyu olayını doktorlarınıza danışın tansiyon ve ödem açısından doktorlar çok önermiyor
Aahhh o geğirme ve beraberinde gelen bulantı içimi disima cikaracaj gibi hissetmem ve öğürme dışında birşey yapamamamçok açım ama yediğim şeyler hep midem de kaynıyor sonra geğirme ile istiğfar ediyorum
progesatnı ben de fitil olarak kullanıyorum malesef kullandıktan sonra biraz akıntı ile atabiliyor kendini endişelenmeKizlar ben pirogestiron fitil olarak kullanıyorum normalde meyaz akıntı olurdu bu gün sarı baya daha önce kanamam olduğu için çok korkuyorum kaşıntı koku yanma falan da yok
Aynen canım ya valla hiç sorma etrafta geğirip duruyorum mübarek :dAahhh o geğirme ve beraberinde gelen bulantı içimi disima cikaracaj gibi hissetmem ve öğürme dışında birşey yapamamam
beeeennn :) pazartesi köyden 10 kiloluk geldi ve dün gece bittiKizlar turşuyu çok seviyordum ama gebelikte resmen kavanoz kavanoz yememek için kendimi zor tutuyorum aranızda turşu yiyen var mı benim gibi
evet canım azaldı :) ama benim zaten öyle sürüncek kadar çok bulantım olmamıştı , açken oluyordu çok sadece, şimdi açken de öyle çok olmuyor :)Aayy çok şükür ya böyle bir mesaja ihtiyacım vardı cidden azaldı mı canim
haklısın ırmak bende ilk kalbi durduğunda bebeğim lekelenme üzerine gidip öğrenmiştim, bugün bu yazılanlar beni de çok endişelendirdi sabahtan beri gidip tuvalete bakıyorum bişi var mı diyeBen bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm . Hele normaldi herşey hiç belirti kanama ıvır zıvır yok rutin kontrole gitmiş kalbinin durduğunu öğrenmiş. Benimde bir kaybım oldu . İçim sızladı . Üst üste gene 3 kişi kayıp yaşamış. 9 unda randevum var aslında çok rahattım ben ama ne bilim benimde başından beri belirti yok . Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geldi. İki kişi hiç birşey yokken kalbi durdu belirti olmadı dedi . Daraldım resmen içim sıkıştı ya. Benm ilk kaybım kendini bekli etmişti . Ben düşükte yada kalbi durduğunda belirti oluyor ne bilim kanama oluyor ağrı sızı şiddetli oluyor sanıyordum meğer öyle değilmiş
kuzum bende de çıktı enfeksiyon 8+4 de antibiyotik başladım bende ağrı yapıyordu amaKızlar tahlil verdim de adete göre 7+2 ultrasana göre 8 hafta arası bi yerdeyim, idrarda orta enfeksiyon cıktı ama bende yanma ya da cok idrara cıkma vs yok dahiliye doktoru ilac verdi ama kendi doktoruma danısmadan almak istemedim siz ilac kullandınız mı enfeksiyon icin bi de progesteron 16 cıkmıs nasıl sizce deger
hepimizin korkuları endişeleri aynıDaha önce Bebeğini kaybetmiş bir insan olarak aynı durumu yaşayan tüm arkadaşlarıma Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum.. Ama şunu unutmayın ki o bebek düşmüşse gelişim problemi vardır, sağlıklı değildir. Bu noktada kendinizi de sorgulamayin, sizden kaynaklı bir şey değil canlarım benim.. Hepinizin yaşları daha çok küçük, 36 yaşındayım ve 2. Bebeğime hamileyim.. Hâlâ korkularım var, onu için sizi çok iyi anlıyorum.. Ama sabırlı olun, şüphesiz Allah sizi mutlaka hayalini kurduğunuz şeye kavusturacaktir.
Teşekkür ederimprogesatnı ben de fitil olarak kullanıyorum malesef kullandıktan sonra biraz akıntı ile atabiliyor kendini endişelenme
Progesteron degerim canımı sıktı ya 16 düsük mükuzum bende de çıktı enfeksiyon 8+4 de antibiyotik başladım bende ağrı yapıyordu ama
Ben 10. Haftadayım çubuk kraker haricinde hiçbir şey yiyemiyorum maalesef onu da mide bulantılarımın az olduğu anlarda açlıktan bayılmamak adına yiyorum. Özellikle akşamlar mide bulantımın pik yaptığı zamanlar oluyor bir şey yiyemediğim için kendimi suçlu hissediyorum.sizlerde de iştahsızlık oluyor mu? Benim gebelikte açlık şekerim yükseliyor bu sebeple diyet yapıyorum karbonhidrat ve şekersiz bir diyet Endokrin doktorumun önerisiyle ama listedeki yemekleri bile yemeye halim olmuyor. aç da kalmamam lazım aslında şekerimin yükselmemesi için ama bazen akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiyorum daha 6+3 deyiz
Vallah bende aynı sonra da miğde yanması başlıyor bendebeeeennn :) pazartesi köyden 10 kiloluk geldi ve dün gece bitti
haklısın ırmak bende ilk kalbi durduğunda bebeğim lekelenme üzerine gidip öğrenmiştim, bugün bu yazılanlar beni de çok endişelendirdi sabahtan beri gidip tuvalete bakıyorum bişi var mı diyebu acıyı yaşayan bilir gerçekten o korkuyla yaşamak bazen zor
Benimde 13 cikti dun progestana devam ediyorum cok mu dusuk yaProgesteron degerim canımı sıktı ya 16 düsük mü