- 22 Aralık 2012
- 1.584
- 2.433
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.821
Ben kullanmadım progestan sana ne zaman basladıBenimde 13 cikti dun progestana devam ediyorum cok mu dusuk ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmadım progestan sana ne zaman basladıBenimde 13 cikti dun progestana devam ediyorum cok mu dusuk ya
amin kuzum aminnÇok zor çok canım bende de mesela hiç bi belirti yoktu leke kanama vs şuan daha da korkmaya başladım Allah herkesin yardımcı olsun tez zamanda arkadaşlarıma nasip etsin , sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Bende ilk kaybımda şiddetli ağrı ile gittim ama başından beri de birşeyler doğru gitmiyordu. Benim ikizdi ilk gebelik Ve onda hamilelik ile ilgili ne belirti varsa hepsi vardı bende . Sadece peynir yedim haftalarca. Kalp sesini bile duyamadım. Şimdi bu gebelikte başından beri belirti yok Allah’ıma Şükür kalp sesini duydum ne bilim ya 3 haftadır doktor yüzü görmedim doktorum herşey yolunda gerek yok sık sık gelmeye dedi. Ondan çok rahattım ben. Bugün böyle olunca sabahtır içim içime sığmıyor randevuyu öne çekmek istedim . Böyle içim rahatlasın diye. Sonrada evham yapmayacağım diye kendime söz vermiştim bakalım Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. Hepimiz sağsağlim sağlıklı eli ayağı düzgün doğumlar yapalım nasip olursa benim ilk bebeğim olacak tekrar tekrar kayıplar yaşamayalım inşalalhhaklısın ırmak bende ilk kalbi durduğunda bebeğim lekelenme üzerine gidip öğrenmiştim, bugün bu yazılanlar beni de çok endişelendirdi sabahtan beri gidip tuvalete bakıyorum bişi var mı diye bu acıyı yaşayan bilir gerçekten o korkuyla yaşamak bazen zor
Cok şükür ya benimde aç olunca midem kazanıyor ve bulantı başlıyor ama sabahları daha yoğun yaşıyorum gün içinde şükür oyle değilim sürüncek gibi sürekli birşeyler atistirirsam sıkıntı yok ama yine de tamamen geçmesi güzel birşeyevet canım azaldı :) ama benim zaten öyle sürüncek kadar çok bulantım olmamıştı , açken oluyordu çok sadece, şimdi açken de öyle çok olmuyor :)
dedim ve az önce kustum :) amann bir gün bir günü tutmuyor ama minnaklar sağlıklı olsun daa gerisi önemli değilllCok şükür ya benimde aç olunca midem kazanıyor ve bulantı başlıyor ama sabahları daha yoğun yaşıyorum gün içinde şükür oyle değilim sürüncek gibi sürekli birşeyler atistirirsam sıkıntı yok ama yine de tamamen geçmesi güzel birşey
baktırdım ben nurcum , bir sorun yok dedi doktorum, sadece kedi ve köpeklerle çok temas etme ve sebze meyveleri çok iyi yıka dedi toksoplazma olmamak adınaKızlar, rubella IgC, anti Cmv ıgc değerlerinizi baktırdınız mı hiç?
bulantı olmayınca ye tabi :)) çabuk veriyorsan bir şey olmaz kuzum yaa ye gitsinDakika başı yemek yiyen bir benim herhalde, gece uykudan kalkıp bile yiyorum valla şimdiden 4 kilo aldım. Ben diğerlerinde de top gibi gittiydim doğuma Allahtan hızlı veriyorum.
Ben baktırdım, bakılmasında fayda var demişti doktorumKızlar, rubella IgC, anti Cmv ıgc değerlerinizi baktırdınız mı hiç?
canım hoşgeldinn ekledim listeye aminnn inşallahhhhmesirmacunu merhabalar canım beni de listeye ekleyebilirmisin rica etsem yaşım 29 en son sat tarihim 18 Eylül 5-5 ken kese gördük 6-4 de kalp atışı duyduk inşallah rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin
Ben kilo verenlerdenim . Ve sürekli yemek yiyorum sürekli ağzım dolu. Nasıl kilo verdim bilmiyorumDakika başı yemek yiyen bir benim herhalde, gece uykudan kalkıp bile yiyorum valla şimdiden 4 kilo aldım. Ben diğerlerinde de top gibi gittiydim doğuma Allahtan hızlı veriyorum.
Sana niye progesteron baktılar ki kuzum? bana 2 ekimde bakmışlar en son oda 18 çıkmış.Kızlar siz hic baktırmadınız mı progesteron benim 16 cok mu düsük yarına randevu aldım hemen
Ben kendim istedim hic bakılmadı diye canımSana niye progesteron baktılar ki kuzum? bana 2 ekimde bakmışlar en son oda 18 çıkmış.
kalp atışı duyup kanama alanı kanama olmadıktan sonra hcg ve progesteron bakmak kafa karıştırır bence kuzum. doktoruna bi danış tabi sen ama bence korkulacak bir şey yokBen kendim istedim hic bakılmadı diye canım
Benim de günde 1 tane mutlaka var içiyorummKızlar kahve içiyor musunuz bazıları hiç içme diyo ama ben günde bir tüketiyorum siz ne durumdasınız