- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.841
ay ben içmiyorum , bilmiyorum içim rahat etmiyor, çok severim hamile kalmadan önce günde 3 fincan içerdim şimdi içmiyorumKızlar kahve içiyor musunuz bazıları hiç içme diyo ama ben günde bir tüketiyorum siz ne durumdasınız
Benim ekim başında bakıldığında 10 civarındaydı. Doktorum yükselir o dedi, kanama olmadıkça üstünde durmuyorum dediBen kendim istedim hic bakılmadı diye canım
Ben de pozitif olan var sonrasında da negatif yani bağışıklığım olduğu anlamına gelmiş sanırım. Şimdi gördüm değerleri dün çıkmışlar biraz darlandım açıkçasıbaktırdım ben nurcum , bir sorun yok dedi doktorum, sadece kedi ve köpeklerle çok temas etme ve sebze meyveleri çok iyi yıka dedi toksoplazma olmamak adına
Bu testi ayrıca mı yapılıyor ya ben e nabızda sonuçlarımda aratıyorum ama çıkmıyor hiçSana niye progesteron baktılar ki kuzum? bana 2 ekimde bakmışlar en son oda 18 çıkmış.
Ayrıca mı isteniyor canım ben hiç denk gelmedimKızlar siz hic baktırmadınız mı progesteron benim 16 cok mu düsük yarına randevu aldım hemen
şimdi baktım benimkilerle aynı çıkmış kuzum demek ki sorun yok sende de :)Ben de pozitif olan var sonrasında da negatif yani bağışıklığım olduğu anlamına gelmiş sanırım. Şimdi gördüm değerleri dün çıkmışlar biraz darlandım açıkçası
ya zaten kalp atışı görmeden yapıyorlar sonra bir daha yapmıyorlarBu testi ayrıca mı yapılıyor ya ben e nabızda sonuçlarımda aratıyorum ama çıkmıyor hiç
Canım progestan yanlış hatırlamıyorsam rahim duvarının kalınlığıyla ilgili bir durum, düşük olmaması için onun artırılması amacıyla veriyor Dr, bende miyom ve kist var diye düşüğü tetikleyebilir diye 100 mg progestani fitil olarak verdi. Ama enfeksiyon ihtimali varsa mutlaka kendi doktorun görsün ve ona göre ilaç kullan. Ama korkma bu halledilmeyecek birşey değil.. İyice buluttan nem kapar olduk vallahiKızlar tahlil verdim de adete göre 7+2 ultrasana göre 8 hafta arası bi yerdeyim, idrarda orta enfeksiyon cıktı ama bende yanma ya da cok idrara cıkma vs yok dahiliye doktoru ilac verdi ama kendi doktoruma danısmadan almak istemedim siz ilac kullandınız mı enfeksiyon icin bi de progesteron 16 cıkmıs nasıl sizce deger
Ay teşekkür ederim. Dün çıkmış ama ben bugün bi bakayım dedim öyle gördüm. İnternete yazdım neler neler çıktı karşıma başım ağırdı stresten sonrasında video filan izledim şimdi sen de söyleyince rahatladım çok teşekkür ederim gerçektenşimdi baktım benimkilerle aynı çıkmış kuzum demek ki sorun yok sende de :)
İçin rahat etsin diye çektim fotoğrafınıAy teşekkür ederim. Dün çıkmış ama ben bugün bi bakayım dedim öyle gördüm. İnternete yazdım neler neler çıktı karşıma başım ağırdı stresten sonrasında video filan izledim şimdi sen de söyleyince rahatladım çok teşekkür ederim gerçekten
Yok kan tshlili verirken ben kendim istedim bakılsın diye canımAyrıca mı isteniyor canım ben hiç denk gelmedim
Allah razı olsun canım vallahi içime su serptinİçin rahat etsin diye çektim fotoğrafınırica ederim canım benim
Benim de günde 1 tane mutlaka var içiyorumm
ay ben içmiyorum , bilmiyorum içim rahat etmiyor, çok severim hamile kalmadan önce günde 3 fincan içerdim şimdi içmiyorum
Ben kilo verenlerdenim . Ve sürekli yemek yiyorum sürekli ağzım dolu. Nasıl kilo verdim bilmiyorum
Ben pek sevmiyorum o yüzden canım istemiyor ama bağımlısı olan arkadaşlarım var haftada bir içiyorlar sadeceBen hamile olmadan önce iki içerdim şimdi bire düşürdüm ama bi yandan düşünüyorum kötü mü yapıyorum diye , arkadaşım biri hiç içmedim diye aklıma takıldı
Ben pek sevmiyorum o yüzden canım istemiyor ama bağımlısı olan arkadaşlarım var haftada bir içiyorlar sadece
aminnn canım benim, Rabbim cümlemizin hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza nasip etsin, onları iman yolunda sağlıkla yetiştirmeyi nasip etsin, acılarını göstermesinAllah razı olsun canım vallahi içime su serptinRabbim ne dileğin varsa hayırlısı ile nasip etsin
kuzum haftada bir yap sen onu :) faydası olsa hep beraber içelim boşver :))Ben hamile olmadan önce iki içerdim şimdi bire düşürdüm ama bi yandan düşünüyorum kötü mü yapıyorum diye , arkadaşım biri hiç içmedim diye aklıma takıldı
kuzum haftada bir yap sen onu :) faydası olsa hep beraber içelim boşver :))