- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.781
hadi ya biz haftaya kalp atışı dinlemeye gidicez inşallah o zaman istiyim o öyleyse idari işlere mi vermek gerekir
Kızlar günaydın,
9+0 olan gebeliğim için çarşamba günü kontrole gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
3 farklı doktor gezdik, radyoloji baktı ama malesef kaybettiğimizi öğrendik.
Tek bir ağrı, tek bir kanama olmadan, rutin kontrole gittiğinizde üstelik günü gününe de uygun büyüyen bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmek bizi şoka soktu.
Dün operasyonla aldılar bebeği, ben gruptan ayrılıyorum.
Sabah sabah üzdüm sizi kusura bakmayın
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Ben 32 istersen sen de bana abla de
Ben maalesef kaybettim bebegimi gelişimi durmuş. Birazdan kürtaj olucam dua edin benim için
Nasıl olacak böyle ben kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım
ben ilk zamanlara göre daha iyiyim geçiyor sanki evet :)Ben oğlumda yaşadığım için şuan normal geliyor doğuma kadar çıkarttım suya hasrete kalmıştım şimdi sil baştan3.ayı tamamlayınca düzelir belki sizinki
Aynı oğlumla hiç ilgilenemiyorum bugün istifamı verdim çok mutluyum üstümden bir yük kalktı yasal süre 15 günü doldurup evde geçircem
Ben de severim de şu sıra daha çok severek yiyorum yaaKizlar turşuyu çok seviyordum ama gebelikte resmen kavanoz kavanoz yememek için kendimi zor tutuyorum aranızda turşu yiyen var mı benim gibi
Kızlar günaydın,
9+0 olan gebeliğim için çarşamba günü kontrole gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
3 farklı doktor gezdik, radyoloji baktı ama malesef kaybettiğimizi öğrendik.
Tek bir ağrı, tek bir kanama olmadan, rutin kontrole gittiğinizde üstelik günü gününe de uygun büyüyen bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmek bizi şoka soktu.
Dün operasyonla aldılar bebeği, ben gruptan ayrılıyorum.
Sabah sabah üzdüm sizi kusura bakmayın
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Vallah bende öyleyim özellikle salatalık turşunusa bayiliyorumBen de severim de şu sıra daha çok severek yiyorum yaa
Bende hiç yemezdim ekşi şeyleri sevmiyorum ama şuan sürekli turşu veya turşu suyu içiyorum :)Kizlar turşuyu çok seviyordum ama gebelikte resmen kavanoz kavanoz yememek için kendimi zor tutuyorum aranızda turşu yiyen var mı benim gibi
Ben maalesef kaybettim bebegimi gelişimi durmuş. Birazdan kürtaj olucam dua edin benim için
Bende öyleyim içim yaniyor sanki içip içip duruyorumBende hiç yemezdim ekşi şeyleri sevmiyorum ama şuan sürekli turşu veya turşu suyu içiyorum :)
çok açım ama yediğim şeyler hep midem de kaynıyor sonra geğirme ile istiğfar ediyorumBen oğlumda yaşadığım için şuan normal geliyor doğuma kadar çıkarttım suya hasrete kalmıştım şimdi sil baştan3.ayı tamamlayınca düzelir belki sizinki
İnşallah ya 3. Tüp bebeğim onu da kaybedicem diye çok korkuyorum biliyorum herşey imtihan ama elimde değil işte üç gündür hastanedeyim doktor da kesin birşey söyleniyor ki2 arkadaşımda doğuma kadar ful kanamalı geçirdiler 2 side sağ salim kucağına aldı sende güzel haberler alırsın inşallah
Ah amin amin inşallah ama en önce bulantilarin son bulması duamhahahaha çok güldüm :)) o zaman çektiğimiz cefanın sefasını sürmemiz dileğiyle :)
Aayy çok şükür ya böyle bir mesaja ihtiyacım vardı cidden azaldı mı canimben ilk zamanlara göre daha iyiyim geçiyor sanki evet :)