- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.221
Ben bayadır veriyorum merak etme öğürme refleksleri çok iyi yutamayacağı şeyi hemen öksürüp çıkarıyor. Çiğnemeyi ancak böyle öğrenebilir zaman kaybetme ver eline gözünü ayırma yeterli. Morarma görene kadar müdahale etmemek gerekiyor bir öksürükte hemen müdahale edersen kendini kurtarmayı da öğrenemiyor. Zor ama yaparsın merak etme.Merhaba herkese bebislerinizi beslerken eline veriyor musunuz ben halen casaret edemiyorum yarin buharda havuc haslayip parmak gida seklinde eline vermeyi dusunuyorum ama ya cok buyuk parca alirsa agzina diye korkuyorum
Bigaia kullanıyoruz biz. İshal olduğunda vermiştim toplarlamasına yardımcı oldu.Kızlar günaydın bebekler için bildiğiniz bir probiyotik içeren ilaç vs bir şey var mı benim oğlum biz bir süredir ishal gibi mukuslu ve sık sık az az kaka yapıyor da keyfi keyfi yerinde olduğu için ve ateş vs de olmadığı için doktorlar diş döneminde normal diyor ama ben endişeleniyorum. Önerileriniz varsa alabilirim
Biz probiyotik olarak forbiome kullanıyoruz uzun zamandırKızlar günaydın bebekler için bildiğiniz bir probiyotik içeren ilaç vs bir şey var mı benim oğlum biz bir süredir ishal gibi mukuslu ve sık sık az az kaka yapıyor da keyfi keyfi yerinde olduğu için ve ateş vs de olmadığı için doktorlar diş döneminde normal diyor ama ben endişeleniyorum. Önerileriniz varsa alabilirim
İlk defe duydum aklımda bulunsun teşekkür ederimBigaia kullanıyoruz biz. İshal olduğunda vermiştim toplarlamasına yardımcı oldu.
Kızlar dün kızımın üstünü değiştirirken kulağının arkasında bir beze farkettim. Lenf bezleri hasta olunca böyle şişebilirmiş ama kızımın şişlik yukarıdaydı. Doktora gittik kiste benzetti. Ultrasonla da kist olduğu doğrulandı. Sebase kist diyorlarmış yağ bezesi gibi bir şey. İlk gördüğümde çok korktum. Hala nasıl farketmedim bu zamana kadar diye hayretler içindeyim. Epey büyük çünkü fındık kadar. Şişer kızarırsa içi boşaltılacakmış. Aylık takip edilecekmiş. Doktor iyi huylu olduğu konusunda güvence verdi ama daha atlatamadım
Canım böyle şeyler olabilir zaten kötü huylu bir şey olsa bebeğin orayı tutar gösterirdi emin ol. Bazen gripten sonra falan da o şişlikler olabiliyor. İnşallah çabuk geçer kendini üzmeKızlar dün kızımın üstünü değiştirirken kulağının arkasında bir beze farkettim. Lenf bezleri hasta olunca böyle şişebilirmiş ama kızımın şişlik yukarıdaydı. Doktora gittik kiste benzetti. Ultrasonla da kist olduğu doğrulandı. Sebase kist diyorlarmış yağ bezesi gibi bir şey. İlk gördüğümde çok korktum. Hala nasıl farketmedim bu zamana kadar diye hayretler içindeyim. Epey büyük çünkü fındık kadar. Şişer kızarırsa içi boşaltılacakmış. Aylık takip edilecekmiş. Doktor iyi huylu olduğu konusunda güvence verdi ama daha atlatamadım
Bakk bakk kim gelmişşKızlaaarrrr napiyinuuuuuzzzzzzzzzzz
Aayyy benim oğlum hala emeklemiyo yav cok tembel çıktıbi ayağını atamıyo arkaya
Sen nerdesiiiiinKızlaaarrrr napiyinuuuuuzzzzzzzzzzz
Kızz benimkide toto üstünden gidiyo amacına ulaşıyorrr böyle bir velettBakk bakk kim gelmişş. Kız benimki de emeklemiyor ama sürünüyor. Doktora söyledim emeklemiyor ama sürünüp ilerliyorsa sıkıntı yok dedi. Emekleme olmasa da olur dedi
Bizdeki gündem şu an bi yerlerden tutunup ayağa kalkmak ve tutuna tutuna yürümek. Bunu yapmak için çıldırıyor gerçekten kendini yere atıp ağlıyor. Sanki 2 yaş sendromu ahshsh
Geldim beybimmm aylardır diyetteyim ve diyet topiğinden çıktığım yok oyüzden uçuşlardaydımmSen nerdesiiiiin
KızzzzKızlaaarrrr napiyinuuuuuzzzzzzzzzzz
Kızzz kaç kilo verdinnnnGeldim beybimmm aylardır diyetteyim ve diyet topiğinden çıktığım yok oyüzden uçuşlardaydımm
Gelmiş geçmiş olsun kelebek şükür ki doktor iyi huylu demiş güvence vermiş. Gözden kaçmış olabilir kendini suçlama ben de 2-3 aylık olana kadar kulak arkasının dermatitini fark etmemiştim de doktor söyledi. Saçı uzun baya hiç görmedim. Olabiliyor yani.
Çok teşekkür ederizCanım böyle şeyler olabilir zaten kötü huylu bir şey olsa bebeğin orayı tutar gösterirdi emin ol. Bazen gripten sonra falan da o şişlikler olabiliyor. İnşallah çabuk geçer kendini üzme
Görüyordum arada bizi bıraktın gittinGeldim beybimmm aylardır diyetteyim ve diyet topiğinden çıktığım yok oyüzden uçuşlardaydımm
15 kiloKızzz kaç kilo verdinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?