- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.681
Kontrolde en son 6+6 çıktı kanamam vardı biraz onun için pirogestiron kullandım geçti ayın 7 sine randevum var çok sitresliyim ya her an bir şey olucak korkusu insanı mahfediyorNe kadar oldu şimdi bebis canım, ilk 3 ay bazılarında hiç hissettirmiyor bile kendini.. Kontrollerde ne dedi dr
aaa Umay ismi de çok güzel :)Kız olursa ben Umay düşünüyorum bakalım
Evet umayı ben de begeniyorumKız olursa ben Umay düşünüyorum bakalım
Benim de bulantım bı gün çok olmuştu hem de açtım çubuk kraker yedim o gün sadece bı de elma iyi gelmişti.Kızlar bu bulantı nolacak böyle hem cok acım hem yiyemiyorum prilam ictim bi tane ne zamana etki eder bu
çubuk kraker kuzum ekşi elmada olabilir, ama çubuk krakerle çözüyorum ben geneldeKızlar bu bulantı nolacak böyle hem cok acım hem yiyemiyorum prilam ictim bi tane ne zamana etki eder bu
sen kese kalp atışı görmüş müydün canım ben listeye seninle ilgili bir şey yazmamışım gözümden mi kaçtı acabaBenim de bulantım bı gün çok olmuştu hem de açtım çubuk kraker yedim o gün sadece bı de elma iyi gelmişti.
İnşallah.Benimde ektim orda doğurdu inşallah bana da size de nasıp olur o günleri görmek
Benim normalde yoktu ama bugün nedense bi kasık ağrım var bende anlamadım normalmı acabakasık ağrılarınız oluyor mu kızlar ?
bebek büyürken rahim kasları esnediğinden olabiliyormuş canımBenim normalde yoktu ama bugün nedense bi kasık ağrım var bende anlamadım normalmı acaba
Belkide canım ama rahatsızlıgımdan kendime gelemedimkibebek büyürken rahim kasları esnediğinden olabiliyormuş canım
akıllı usluu bi erkek ismi var mı peki bildiğin :))
İnşallah canım benimmmTabi ki normal kuzucummmmben de keseyi gördüm ama kalp atışını daha dinlemeye gitmedik, genelde 7 haftadan sonra duyuluyor.. Sağlıcakla gelsin bebislerimiz
Bende aynıyım canım ne bulantim ne ağrım var göğüs ağrım vardı oda gitti doktor şansli gebelerdensin korkma dedi:)Kizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
Canım cubuk kraker beni daha kötü ediyor simdi oatates haslıyo esim ona bi bakıcamçubuk kraker kuzum ekşi elmada olabilir, ama çubuk krakerle çözüyorum ben genelde
Ben cıkardım bugün canım o yüzden bi sey yemekten korkar oldumBenim de bulantım bı gün çok olmuştu hem de açtım çubuk kraker yedim o gün sadece bı de elma iyi gelmişti.
ikili test yaptıracak mısınız kızlar? 11. haftada sanırım yapılıyor
İyi olsunlar da bebislerimiz ben başka bir şey istemiyorum vallah bazen diyorum bulantım olsaydı keşke anlardım iyi olup olmadığınıBende aynıyım canım ne bulantim ne ağrım var göğüs ağrım vardı oda gitti doktor şansli gebelerdensin korkma dedi:)