- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.661
içimden en başından beri erkek geçiyor bilmiyorum :) ikisi de yok sağlıkla gelsin kız erkek farketmez tabi :)çok güzel isimlerr :) erkek olacakmış gibi baya düşünmüşsün :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içimden en başından beri erkek geçiyor bilmiyorum :) ikisi de yok sağlıkla gelsin kız erkek farketmez tabi :)çok güzel isimlerr :) erkek olacakmış gibi baya düşünmüşsün :))
Adelya ne demek güzel geliyor kulağa :)benim de öyle :))) eşim erkek ismi seçti Aslan, Bende kız ismi seçtim Adelya bakalım o zamana fikrimiz değişmezse
Öyle tabi ki inşallah istediğin gibi sağlıklı doğar :)içimden en başından beri erkek geçiyor bilmiyorum :) ikisi de yok sağlıkla gelsin kız erkek farketmez tabi :)
Asil, soylu anlamına geliyormuş canım :)Adelya ne demek güzel geliyor kulağa :)
Eşim erkek olursa ateş istiyor soyadımızla cok uygun cünkü, kız olursa ben defne vermek istiyorumKızlar isim düşündünüz mü hiç :))
soyadınızı merak etmedim değil şuan :)) defne ismini bende çok seviyorum çok zarif geliyo :)Eşim erkek olursa ateş istiyor soyadımızla cok uygun cünkü, kız olursa ben defne vermek istiyorum
Kızlar isim düşündünüz mü hiç :))
benim de öyle :))) eşim erkek ismi seçti Aslan, Bende kız ismi seçtim Adelya bakalım o zamana fikrimiz değişmezse
akıllı usluu bi erkek ismi var mı peki bildiğin :))Benim oğlumun adıda bulut aslan aslan ismi çok güzel ama adlarını yaşar gerçeğini kesinlikle katılıyorum etraftan bile adını değiştirin diyorlardı yeni yeni sakinledi
Ay söylesem tanıdık falan vardır deşifre olmak istemiyorum canım ama defne banada öyle geliyor pamuk gibi bir isim tertemizsoyadınızı merak etmedim değil şuan :)) defne ismini bende çok seviyorum çok zarif geliyo :)
Ay hakkaten mümkünse sakin de olsun malum erkek çocukları yerinde durmuyorakıllı usluu bi erkek ismi var mı peki bildiğin :))
Her ne kadar erkek hissetsem de yıllar önce kız bebeğimin adını Şifa koymak istemiştim erkek içinse hiç dusunmedimKızlar isim düşündünüz mü hiç :))
bunu bende hep düşünüyorum isimle dalga geçilmeyecek bir şey olsun çocuklar çok acımasız oluyor bu konularda :))Eşim Mete istiyor ben de pek beğenmedim alay edilebilir bence Mete Mete gelirsin .ötee diye ben sadece bu açıdan bakiyorum isimlere
bende normalde hep mira istiyodum şimdi evcil hyvan ismi olmuş vazgeçtim o yüzden :)bunu bende hep düşünüyorum isimle dalga geçilmeyecek bir şey olsun çocuklar çok acımasız oluyor bu konularda :))
bir yakınımız Asel Lina koymuş hoş geliyor kulağa gerçekten :)Kız olursa Duru , Lina isimlerini çok beğeniyorum ben
Teşekkür ederim canımekledim seni ben daha önce
Aynen kuzum Duru Lina çok da güzel geliyo kulağıma ama belki tek isim koyarım bilmiyorum ne olur ne biterbir yakınımız Asel Lina koymuş hoş geliyor kulağa gerçekten :)