- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.721
Valla bende bilmiyorum ki abla
Ben 23Abla demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorumyaşlar kaç
Benim 29 ama aralıkta 30 olcam
İnt bakacam isimdi merakettim ezcuk araştırayım
29 benimde ablaAbla demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorumyaşlar kaç
Benim 29 ama aralıkta 30 olcam
İnt bakacam isimdi merakettim ezcuk araştırayım
Bugün doktora gittim şimdi içme ilaç dedi saat başı tuzlu kraker mideni bastıracak şeyler ye dedi öyle yapıyorum saat başı birşeyler yiyorum midem ara ara ağrı giriyor ama düne göre aşırı rahatımAllah yardımcın olsun normalde pirallam veriyorlar ama bende hiç işe yaramadı dirençliydi kusmalarım ben oğlumda 5ay zofer 4mg kullandım ona rahmen günde 3 4 defa çıkarıyordum ama ağır bir ilaç doktora danışarak kullan bundada başladı dünden beri kusmalarım direk zofere başladım ama malisef yine çıkarıyorum işi bırakmayı düşünüyorum o dereceye geldim
Kız gibi geliyorKızlar benimde ultrason görüntüme bakarmısınız karnımdan bakıldı 7+2 olduk bugün çok şükür cinsiyet tahminlerini alayım
Bugün doktora gittim şimdi içme ilaç dedi saat başı tuzlu kraker mideni bastıracak şeyler ye dedi öyle yapıyorum saat başı birşeyler yiyorum midem ara ara ağrı giriyor ama düne göre aşırı rahatım
Ben de 9 haftalık olsun da gidiyim diyodum.. Sağlıkla gelsin bebislerimiz
Benimde ya mahvetti beni açım ama yiyemiyorumMide ilacı kullanıyorum extra ama hiç faydası olmuyor midem kaynıyor içerde
Valla ben pantolon vs giymiyorum ztn tayt o bile sıkıyor oğlumdan kalma hamilelik paltolanlarımı çıkarıcam okdr çıkarmama rahmen midemde öyle bir şişlik hissediyorum ki ve sürekli uyuyorum iş yerinde öğle paydosunda bile
Aynen ya bizi meraka düşürüyorlarM mutluyuvam2014 kalp atımı var demek miş doktorda sabah bana terimle konuşuyor adam gibi desene kalp atımı var diye
Tamam ozman abla demek yok canımAynı yaştayız abla diyorsun
Bir kızım var rabbim ne nasip ederse kız erkek ama yinede merak ediyoruzKız gibi geliyor