- 19 Aralık 2021
- 2.091
- 2.666
- 32
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.701
Bende leblebi aldık tuzlu ve sade onu atıyorum arada meyve iyi geliyor bana muz bastırıyor özellikle kuru meyvelerim var onlar iyi geliyorKızlar bu bulantı nolacak böyle hem cok acım hem yiyemiyorum prilam ictim bi tane ne zamana etki eder bu
33 yaş 7+2 kalp atışlarını duyduk cok şükürBeni etiketlemediğiniz için görmemişim bazen gözümden kaçıyor. Birazdan eklerim inşallahyaşınızıda yazar mısınız
Ahhah aynısını bende diyorum bazen. Sadece iştahım çok açıldı oda olmasaydı bariiİyi olsunlar da bebislerimiz ben başka bir şey istemiyorum vallah bazen diyorum bulantım olsaydı keşke anlardım iyi olup olmadığını
Kız vallah bende bazen işta kapanıyor bir şey yiyesim gelmiyorAhhah aynısını bende diyorum bazen. Sadece iştahım çok açıldı oda olmasaydı barii
Ne kadarlik senn bebişKız vallah bende bazen işta kapanıyor bir şey yiyesim gelmiyor
Canım en son 26 Ekim'de gittim kontrole 6+6 gözüküyordu şu an 7+6 olması lazım inşallah herşey yolundadır senin bebiş nekadar olduNe kadarlik senn bebiş
Sanki böylesi daha güzel. Sürekli olumsuz düşünmek bile etkiliyormuş . Boşver bu enterasan rahatlığımızla yola devamYaaa valla ben de ilk düşükten sonra bunun üstüne hiç düşünmüyorum bile, ama bende de enteresan bir rahatlık var
Benim de oluyor ara ara adet sancısının çok minik hali, yerleşme ağrılari dedi dr
6+3 bugün. Dün bebeği gördük ama kalp atımı henüz yok dedi sali tekrar gidicez bakalımCanım en son 26 Ekim'de gittim kontrole 6+6 gözüküyordu şu an 7+6 olması lazım inşallah herşey yolundadır senin bebiş nekadar oldu
Hayırlısıyla duyarsın inşallah ben de 6+5 te duydum6+3 bugün. Dün bebeği gördük ama kalp atımı henüz yok dedi sali tekrar gidicez bakalım
Eki Görüntüle 3327486 kizlar tahminde bulunur musunuz karından 6+5
Kızlar Allahıma binlerce şükürler olsun kese düzelmiş bebek sağlıklıymış bu süreçte yanım da olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırla gözaydınlığı ile bebeklerimize kavuşalım inşAllahiyiki varsınız hepiniz
Merhaba kızlar cumartesi günü kasık agrısı senebiyle fakulte hastanesine gittim ( hematom alanım var bu arada) doktor kontrol etti hersey normal 9+2 gunluk 2.45 cm dedi. O gun 8+4 gunluk olmalıydım. Dün kendi doktoruma gittim adetime göre 9+0 olmam gerekirken 8+6 günlük 2.22 cm dedi hersey yolunda cok iyi dedi. Benim anlamadıgım aradaki bir kaç gğnde bebek küçüldümü böyle bir şey olamaz sanırım o zaman bu fark neden kaynaklı birde kendi doktorumun verdiği ultrason kagıdında ga nın yanında 8+6 %37 yasıyor bu yuzde 37 doğruluk oranımı yada yanılma payımı acaba cunku hep gununde gidiyordu ve yanında hep yuzde 97 yazıyordu
Merhaba kızlar normalde temmuz annesiyim ama pek kimse yok herkes yeni birşey için yardım istiyorum sabahtan beri mide bulantım var 4. Gebeliğim bu bir sağlıklı doğum yaptım daha önce mide bulantım geçmedi yemek yiyemiyorum gene zorlayarak bebek vitamin alsın diye yiyorum devamlı açım başım dönüyor artık sizce ne yapmalıyım lütfen cevap verin Ağlicam artık morelim sıfır sinirlerim bozuldu ya
günaydın herkese :) çalışan gebelere soruyorum iş yerine gebelik bildirimi yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız rapor mu almam gerekiyor doktordan
Mesai saatlerine bayıldım
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolurAma benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem
Kızlar benim ara ara bulantılarım var ama yediğim şeyleri saatlerce sindiremiyorum benim gibi olan var mı yiyorum sabah , gece bile midem de dönüyor
Valla bende bilmiyorum ki ablaŞu fkh + ney sende görünce hatırladım banada acilde gk pozitif tarzı bişey dediler ama bebeği duyunca onu sormayı unuttum