2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Merhaba ablacığım bana da lütfen🙏🏻🥹
7.haftadayım ve çok heyecanlıyım🌸
Karından

Eklentiler

• IMG_7090.jpeg
    IMG_7090.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7092.jpeg
    IMG_7092.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 51
Yaaa valla ben de ilk düşükten sonra bunun üstüne hiç düşünmüyorum bile, ama bende de enteresan bir rahatlık var

Benim de oluyor ara ara adet sancısının çok minik hali, yerleşme ağrılari dedi dr
Sanki böylesi daha güzel. Sürekli olumsuz düşünmek bile etkiliyormuş . Boşver bu enterasan rahatlığımızla yola devam 😂😂

Kızlar Allahıma binlerce şükürler olsun kese düzelmiş bebek sağlıklıymış bu süreçte yanım da olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırla gözaydınlığı ile bebeklerimize kavuşalım inşAllah 🤲🏻😍❣️ iyiki varsınız hepiniz

Oh maşallah kaç gündür girmiyorum geriden okuyarak geldim durumunun ne olduğunu bilmediğim için sormakta istemedim çok sevindim gözünüz aydın

Merhaba kızlar cumartesi günü kasık agrısı senebiyle fakulte hastanesine gittim ( hematom alanım var bu arada) doktor kontrol etti hersey normal 9+2 gunluk 2.45 cm dedi. O gun 8+4 gunluk olmalıydım. Dün kendi doktoruma gittim adetime göre 9+0 olmam gerekirken 8+6 günlük 2.22 cm dedi hersey yolunda cok iyi dedi. Benim anlamadıgım aradaki bir kaç gğnde bebek küçüldümü böyle bir şey olamaz sanırım o zaman bu fark neden kaynaklı birde kendi doktorumun verdiği ultrason kagıdında ga nın yanında 8+6 %37 yasıyor bu yuzde 37 doğruluk oranımı yada yanılma payımı acaba cunku hep gununde gidiyordu ve yanında hep yuzde 97 yazıyordu

Her ult farklılık gösterir bebek 10. Haftadan sonra haftasını yakalar hatta öne geçer her cihaz farklı hiç düşünüp kafanı yorma

Merhaba kızlar normalde temmuz annesiyim ama pek kimse yok herkes yeni birşey için yardım istiyorum sabahtan beri mide bulantım var 4. Gebeliğim bu bir sağlıklı doğum yaptım daha önce mide bulantım geçmedi yemek yiyemiyorum gene zorlayarak bebek vitamin alsın diye yiyorum devamlı açım başım dönüyor artık sizce ne yapmalıyım lütfen cevap verin Ağlicam artık morelim sıfır sinirlerim bozuldu ya

Allah yardımcın olsun normalde pirallam veriyorlar ama bende hiç işe yaramadı dirençliydi kusmalarım ben oğlumda 5ay zofer 4mg kullandım ona rahmen günde 3 4 defa çıkarıyordum ama ağır bir ilaç doktora danışarak kullan bundada başladı dünden beri kusmalarım direk zofere başladım ama malisef yine çıkarıyorum işi bırakmayı düşünüyorum o dereceye geldim

günaydın herkese :) çalışan gebelere soruyorum iş yerine gebelik bildirimi yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız rapor mu almam gerekiyor doktordan

Evet canım doktor rapor yazıyor bebeği gördükten sonra haftasını yazıp iş yerine vermek için ben unuttum almayı raporu vermediğimiz sürece işten çıkarma hakları var

Mesai saatlerine bayıldım :KK15:
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil:rolleyes:
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur :anneadayı: Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem:KK200:

Valla ben pantolon vs giymiyorum ztn tayt o bile sıkıyor oğlumdan kalma hamilelik paltolanlarımı çıkarıcam okdr çıkarmama rahmen midemde öyle bir şişlik hissediyorum ki ve sürekli uyuyorum iş yerinde öğle paydosunda bile 😅

X