2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Anaaa daha çok merak ettim şimdi cidden tutuyor mu canim ya bu ben erkek hissediyorum hep nedense var mı yanılma payı
kuzum teori sadece yaa tabi ki nasip bu işler :)
Ara ara adet olcakmisim gibi bir ağrı oluyor ama kısa sürüyor geçiyor genel bir ağrı olur ya onun gibi
aynen bende de oluyor nadiren
Benim karnımda ara sıra iğne batması gibi batmalar oluyor, kasığımdakiler de çok hafif ya genelde wc git çağrısı
evett aynısı :))
benim 1 haftadır yoktu ama dün gece dönerken sanki orda bişeyler kopmuş gibi bi sancı girdi çok korktum ama çok şükür kanamam falan yoktu inşallah kötü bişe olmamıştır
üşütmüş olabilirsin kuzum korkma bişi yoktur

benim 1 haftadır yoktu ama dün gece dönerken sanki orda bişeyler kopmuş gibi bi sancı girdi çok korktum ama çok şükür kanamam falan yoktu inşallah kötü bişe olmamıştır

Yok canım kanaman yoksa bişey değildir ama ani hareketlerden kacinmak lazım, ben de geçen hafta unuttum kapıda gelen paketleri aldım birden ağır geldi bana da sancı girmişti ama bı sorun yok şükür.

Yaaa valla ben de ilk düşükten sonra bunun üstüne hiç düşünmüyorum bile, ama bende de enteresan bir rahatlık var
Ara ara adet olcakmisim gibi bir ağrı oluyor ama kısa sürüyor geçiyor genel bir ağrı olur ya onun gibi
Benim de oluyor ara ara adet sancısının çok minik hali, yerleşme ağrılari dedi dr

benim de öyle :))) eşim erkek ismi seçti Aslan, Bende kız ismi seçtim Adelya bakalım o zamana fikrimiz değişmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…