- 15 Kasım 2023
- 1.768
- 2.481
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.681
Çok iyi anlıyorum seni. Tutkun olan şey bile eski keyfi vermiyor sorumluluklar on katı olmuş, kafa sürekli orada. Eskiden olsa değişen düzen eninde sonunda bi yola girerdi şimdi öyle olmuyor ben de kaybolmuş gibi hissediyorum. Anı mı yaşamak lazım acabaBen de öyle ben el sanatları ile uğraşıyorum. Ortak olduğum bir atölye var. Hala her ay kira ödüyorum ama doğumdan beri sadece iki kez gittim. Yaptığım işe çok emek vermiştim. İnstagram hesabıma çok emek harcadım. Onu da eski gönderilerimi yeniden paylaşarak idare etmeye çalışıyorum. Ev işleri öyle. Kızıma aldığımız yatağın üzerinde çamaşır dağı var. Eşim destek olmaya çalışıyor ama yetmiyor. Onun yavaşlığı falan her şeyi bana batıyor. Annemin de başka telaşları var. Zaten biraz bir arada durunca didişmeye başlıyoruz. Eşimin ailesinde de çocuklar var. Bizim kıza bakıyorlar bir iki saat ama bu sefer çocuklar benle oynamak istiyor yine kafa dinleyemiyorum falan filan. Atölyeye gitmek istiyor muyum onu bile bilmiyorum aslında. Biraz kimlik kaybı yaşıyorum. Terapiye başlamıştım ama ona da ikinci kez gitmedim. Sırf randevu ayarlamaya üşendiğim için.