2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Yani güvendiğin bir acile bile götürsen olur aslında kelebek ishal minnoşlar için aşırı sıvı kaybı sebebi olduğundan tehlikeli olabilir ateşi falan yoksa enfeksiyonu yoktur ama yine de göster ya aklımıza takılıyor böyle işte

Benim kızın kakası su gibi ya. Genel durumu iyi ama yine de endişeliyim. Ne yapsam? Kimse ciddiye de almıyor.
Bizim oğlanın 20 gün boyunca kakası sulu olarak sürdü 3 doktora götürdük gaita yapıldı temiz çıktı doktor ek gıdaya 15 gün ara verdi ona rağmen geçmedi sonra myflor diye bi damla verdi onu düzenli kullandık geçti ve sadece muz yedirdim ek olarak eğer ateş huysuzluk yoksa bi sorun görmüyorlar

Kelebek selam
Öncelikle geçmiş olsun. Benim kızım 3 aylıkken ishal oldu ve genel durumu iyi mama içiyordu iştahı felan hiç gitmedi ama ishaldi 3-4 gün sonra acilden götürdüm herşey temizdi ama sıvı kaybı olduğu için 4 gün hastanede yattık serum gaita testi kan testi aldılar defalarca.
Sizin aynı olmayabilir ama kızım bir daha olursa ilk gün beklemeden giderim.

Kızlaaar diş kabardıktan kac gün sonra cıkıyor, biz fenalardayız, dün yarım saatte bir uyandı yavrum, wasntım senin kac günde cıkmıstı wasntborntofollow
Bizim doktor bir ay sürer demişti. Benim bebeğime de baktı kabarmış bir ay içinde çıkar dedi bir ayı geçti daha çıkartmadı sanırım bebekten bebeğe değişir o şuan kulağını kaşıyor sürekli ve huzursuz doktor diş ağrısı demişti bakalım bekliyoruz Bi çıksaydı da rahatlasaydık

Kızlaaar diş kabardıktan kac gün sonra cıkıyor, biz fenalardayız, dün yarım saatte bir uyandı yavrum, wasntım senin kac günde cıkmıstı wasntborntofollow
Monimm maşallah geliyor bence çok kalmamış gibi tabii bebekten bebeğe değişir ama bizimki kabarmasından 1 hafta sonrasında çıkmıştı. 1/2 ay partisinde kıyamet kopardı, gecesinde aslaa uyumadı, asık suratlıydı. Sabah mama yedirirken baktım minnnicik bir diş çıkmış.
1 ay geçti şimdi de bizde üst diş başladı. Ne bulsa yine ağzında 3.-4. aya döndük resmen.
Ay bi de çok inanmam ama ne kaybederim dedim mısır patlatmıştım, çabuk patlasın diyeymiş. O da mı etkiledi diye düşünmüyor değilim sjjsjs

Ah canım o mısır benim de aklımda senden duymustum bilmiyorum ya dün hic uyumadı gündüz de cok tadı yok ne dismis arkadas biri bitip biri baslıyor desene size de kolaylıklar, hepimize basarılar canım

Kızlar nasılsınız?? Ben baya depresyondayım hiçbir şeye yetişememe hissi, stres üstüne stres ünlüler gibi tükenmişlik sendromuna girdim resmen. Her gün o gün yapıcam dediğim şeyleri yapamamak sürekli ertelemek çok canımı sıkıyor. Bir yandan da günlük rutin işler var yemek çamaşır vs. Babamız gelince bakar işlerimi yaparım diyorum 20 dk sonra of pof sesler gelmeye başlıyor, o da işte yoruluyor. Napıcam her şeye yetişmeyi ne zaman becericem ben annelik sadece çocuk doğurmak ya da birinin annesi olmak demek değilmiş çok iyi anladım

Bu ara ben de cok yorgunum canım, geceleri bi türlü uzun uykuya geçmiyor sürekli uyanıp ağlıyor ve hemen uyumuyor, yorulmus hissediyorum artık

Acemiii bunu bir süredir ben de yaşıyorum. Sanki gün 5-6 saatmiş gibi hiçbir şeyi yetiştiremeden bitiyor gibi hissediyorum. Eşim bu ara çok yoğun ve evden çalışıyor o kadar hengame oluyor ki evde. Yemeği yapsam duş alamıyorum kızla fazla oynasam evi çöp götürüyor. Kış diye mi böyle bilmiyorum.

Ah canım o mısır benim de aklımda senden duymustum bilmiyorum ya dün hic uyumadı gündüz de cok tadı yok ne dismis arkadas biri bitip biri baslıyor desene size de kolaylıklar, hepimize basarılar canım
Amin monimm. Azı dişi varmış en fenası ala neyse ki ona var daha
Acemim çok normal değil mi? Hayatımız eskisi gibi olmayacak ki. İşleri elbet salacağız. Ben ki koltuğumdaki yastık kaysa düzeltmeden evden çıkamazdım ama şu an yatağımızı bile toplamıyorum. Bazen bilerek yapmıyorum. Yetişmiyor. Kendimizi unutuyoruz bu arada ve işler gözümüze batıyor. Sanki sende biraz öyle hissettim. E kendimize de zaman ayırmamız lazım. Bazen 1 saat instada takılmak ya da boş boş avmde gezmek lazım ya da uzun uzun cilt temizliği yapmak vs. Ya her iş için bir yardımcı tutulucak ya da eş yardım edicek. Başka türlüsü çok zor. Eş yardımı desteği çok çok önemli. Evet yoruluyorlar işte ama en azından ortam değiştirme şansları var.
Bir de acemim magnezyum. Hamileyken ne güzel kullanıyorduk, şimdi pas geçiyoruz bence. Zihinsel ve bedensel etkileri çok fazla. Ben her içtiğimde çok daha iyi enerjik ve stressiz hissediyorum.

Selam kızlar,
Bugün doktora gittik ishal için. Doktorun boş zamanına denk geldik sanırım anlattı da anlattı. Çıkarken ne için geldiğimizi unuttum yani. İshali çok önemsemedi. Probiyotik verin dedi. Vücudunda döküntü olmuştu geçtiğimiz haftalarda bugün sabah yine kızarmıştı ama onu da önemsemedi. Kızarıklık oluşan bölgeyi elinizle gerdirin, gerdirdiğinizde kızarıklık kayboluyorsa endişelenmenize gerek yok dedi. Zaditen kullanabilirsiniz kilo başına bir damla şeklinde dedi. Zaditen’i aniden kesmeyin yoksunluğa girmesin azaltarak bitirin vermeyi dedi. Biz döküntü olduğunda da doktora gitmiştik, o şampuan olarak aveno önermişti. Bu doktor bioderma atoderm ya da la Roche lipikar b5 serisini önerdi. La Roche cicaplast ‘ı da kızarıklık oluştuğunda sürebilirsiniz dedi. Destekli oturuyor mu? Çağırdığında bakıyor mu? Önündeki bir şeye uzanıyor mu diye sordu. Bizim kızın kafası bayağı büyükmüş. Geçen ay da doktor sınırda demişti ama bizim kafalar da büyük eşimle. Genetik olduğunu düşünüyorum dedi. Boyu da uzunmuş 72 cm, kilosu normalmiş 8 kg çıktı. Doktora da her ay gelmeyin bir daha 8 aylık olduğunda gelirsiniz dedi. Sizin çocuğunuz da büyüyor çingenelerinki de onların rahatlığını çok takdir ediyorum dedi iki buçuk yaşına kadar size rahat yok ama zevkli bir dönem tadını çıkarın dedi. Onun dışında çok güzel her yerini muayene etti ama ishal konusu o uzun muayenenin 30 saniyesini aldı

Ben de öyle ben el sanatları ile uğraşıyorum. Ortak olduğum bir atölye var. Hala her ay kira ödüyorum ama doğumdan beri sadece iki kez gittim. Yaptığım işe çok emek vermiştim. İnstagram hesabıma çok emek harcadım. Onu da eski gönderilerimi yeniden paylaşarak idare etmeye çalışıyorum. Ev işleri öyle. Kızıma aldığımız yatağın üzerinde çamaşır dağı var. Eşim destek olmaya çalışıyor ama yetmiyor. Onun yavaşlığı falan her şeyi bana batıyor. Annemin de başka telaşları var. Zaten biraz bir arada durunca didişmeye başlıyoruz. Eşimin ailesinde de çocuklar var. Bizim kıza bakıyorlar bir iki saat ama bu sefer çocuklar benle oynamak istiyor yine kafa dinleyemiyorum falan filan. Atölyeye gitmek istiyor muyum onu bile bilmiyorum aslında. Biraz kimlik kaybı yaşıyorum. Terapiye başlamıştım ama ona da ikinci kez gitmedim. Sırf randevu ayarlamaya üşendiğim için.

Aynen ya! Gerçekten 24 saat yetmiyor diyorum herkes yatsın öyle yaparım rahat rahat. Ama akşam öyle bir pertim çıkmış oluyor ki neyse diyorum sabah bakarız. Kocalar evdeyken bize daha çok iş çıkıyor çok net. Umarım kış diye böyledir bestee

Her dediğine o kadar katılıyorum ki bi boşluk bulursam kendime ayırıp sonra pişman oluyorum işler yetişmedi diye. Ya bir de bunu tek yaşayan ben değilim hepimz böyleyiz hatta ikizlerle veya iki üç çocukla benim durumumda olanlar napsın o yüzden ağlamak istemiyorum ama bu sefer de ben beceriksizim galiba diye kendime kızıyorum sanki çamaşır katlamam bile beş saat sürüyor elime bir şey alıyorum yerine kaldırmak için, yolda başka bir şey görüyorum elimdekini bırakıp onu alıyorum ve bu döngüde hiçbir şey toplanmayıp sadece eşyalar yer değiştirmiş oluyor dkdkfkdkd dikkat bozukluğu kalp ben
Aaa ben onu hiç düşünmedim biliyor musun sırt ağrılarımıza falan da iyi gelir belki bugünden itibaren magnezyuma başlayayım ben

Doktora koptum ya djfkdjf yaşlı mıydı?? İshal konusunda rahat olması sanki tecrübeye dayanıyor gibi geldi. Maşallahh boyu kilosu süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…