2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim 12 ama döngüm kısa olduğu için 12.gün pik olurdu hep. 2 ay önce 16.günde pik olmuştu. Sanırım bu ay da geç pik olacak. Hala çok çok silik. Stres yapmamak için ev işine veriyorum kendimi bu seferde çok yoruldum ondan mı pik olamıyorum diyorum 😄
Ben ilk defa bide yapıyorum o yüzden testte mi sorun neyde onu takıyorum kafaya 😂kendimi işe veriyorum felan olmuyor dönüp dolaşıp aynı yere geliyor kafam

Ay
Her gün düzenli bisekilde yaptı iseniz çıkardı bende sizin gibi düşünmüştüm testler bozuk yada ben yanlış bişey yaptım deyip baştan savma yaptım en son yaptığım testi yaptıktan sonra kontrol bile etmedim alıp bı kenara bırakmıştım ertesi gün de yapmadım akşam saatlerinde kenara bıraktığım teste bakma ihtiyacı duydum bian baktığımda pikti ogünü pik oldugunu bilmeden değerlendirmiştik degerlendirmemis olsa idik kendime çok kızardım sizde pik olana kadar yapmaya devam edin 🙃
Aynılarını düşünüyorum sürekli bende 😂bugün 1 de yapacam bakalım 16 ci günüm bugünde görmezsem 8 gün kalıyor görmezsem daha görmem zaten 🙄

Ya onu ben de okudum, hatta dün bir araştırdım kız ihtimali yüksek oluyor böyle olunca. Ay bakalım Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Benim 5 gün dayanmıştı kızım oldu:) bu arada reglime 7gun var test bu sabah negatif.hiç hamilelik belirtim ve hissim yok.olmadi büyük ihtimalle

Selam kızlar 13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gördüm bugün tam 8 gün geçti çatlamadan sonra test yaptım negatif erken mi yaptım sizce
bende 13-14 pik 15 çatlama gördüm ama ben yapamıyorum çok stres oldum zaten akşam panik atqğım tuttu stresten bu kadar kasmaya gerek yok dedim Allaha şükür bi evladım var Rabbim bitane daha verirse başım üstüne vermezsede varsır bildiği

Son düzenleme:
bende 13-14 pik 15 çatlama gördüm ama ben yapamıyorum çok atrea oldum zaten akşam panik atqğım tuttu stresten bu kadar kasmaya gerek yok dedim Allaha şükür bi evladım var Rabbim bitane daha verirse başım üstüne vermezsede varsır bildiği

Demi canım çok haklısın bende erkenden test yaptım irademe sahip çıkıp 3 4 gün sonra yapacağım . Dediğin gibi var evladım onunla ilgileneyim düşünmeyeceğim

X