2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Sevilecek bi taraflari var mi allah askina tatsiz tuzsuz ben bebek olsam ben de yemem yaa bu tadim ne kadar suruyor tam olarak ogunlere ne zaman geciliyor ben de aralikta baslamayi planliyorum…
Öyle valla çok tatsız bişey oldu o yüzden bugün 3 ünü karıştırdım biraz yedi. Havuç kabak patates
Benimki , kabağı fazla mı kattım bilmiyorum ishal oldu

Salya ve kaşıma bizde de çok var kuzu da diş çıkacak yer böyle yeri oluşmuş gibi o damak oluşumu mu oluyor aceba bilemedim bakalım bekliyoruz

Ek gıdaya geçince anne sütü ve mama içişinde azalma oluyor diyorlar siz yaşadınız mı bunu
Mamaların üstünde, o hani kavanoz mamalar var ya, her kavanoz mama için bir biberon azaltın yazıyor. Ne kadara denk geldiğini az çok ordan kestirebiliriz. Anne sütünün azalarak kesilme ihtmali var bu yüzden az da olsa emzirmek yani memeye uyarı vermek için 3 saati geçmemeyi düşünüyorum, sağım da yapılabilir

Sevilecek bi taraflari var mi allah askina tatsiz tuzsuz ben bebek olsam ben de yemem yaa bu tadim ne kadar suruyor tam olarak ogunlere ne zaman geciliyor ben de aralikta baslamayi planliyorum…
Bugün 5 ayımızı bitirdikk siz de yarın bitiriyorsunuz ben 1 ay tadımla geçer diye düşünüyorum ufak ufak başlıycam anam babam usulü..

Bugün 5 ayımızı bitirdikk siz de yarın bitiriyorsunuz ben 1 ay tadımla geçer diye düşünüyorum ufak ufak başlıycam anam babam usulü..
Eveet minnoslar koca cocuk oldularYaa benimki daha dik oturamiyor… bi de araligin basinda malum munihe gidecegiz 3 gun de kalacagiz o yuzden ne yaparim oralarda diye dusundum ve bekleme karari aldim hem biraz daha iyi oturabilir

Eveet minnoslar koca cocuk oldularYaa benimki daha dik oturamiyor… bi de araligin basinda malum munihe gidecegiz 3 gun de kalacagiz o yuzden ne yaparim oralarda diye dusundum ve bekleme karari aldim hem biraz daha iyi oturabilir
Dana gibi oldular ya inanamıyorum bazen ayy evet düzeni bozar zaten acele etmemek en iyisi bebek hazır değilse besin reddi falan oluyormuş.. bu arada cansız destekle dik oturması gerekiyordu dimi daha denemedim ama bizimki de oturamaz bence

Kızlar günaydin herkese benim oğlanı emziriyoeum uyuyor yerine koyuyorum anında uyanıyor niye böyle yapıyor aynı durumda olan var mı
Günaydınnn canımm bizim de öyle ben koymayı beceremiyorum herhalde diye düşünüyordum bazen uykuları çok hafif oluyor bazen de üstünü bile değiştiriyorum uyanmıyor

Evet ben banyo oturagi aldim biz yemek yerken ona koyuyoruz. Bi sure sonra one dogru yigiliyor bi de bazi cocuklar agzina yemek gotururken aciyor, hazir oldugunu gosteriyor diyolar. Bizimki kumanda gotursek de aciyor agzini bence onunla alakasi yok gecen babasi agzina limon degdirdi kiyameti kopardi bakalim nasil olacak heyecanliyim

Acemim benimki kendi kendine bir süre oturmaya başladı ama asla dik değil çok komik görünüyor cadı
Ay o banyo oturağı aldığıma en pişman olduğum şeylerden biri . Instada çocuklar onda nasıl oturuyor onu geçtim zapt edilip duruyor bilmiyorum

Ahahahha çok zor yerden başlamış babası, ben mandalina değdirdim o bile ekşi geldi o banyo oturağından hediye gelmişti hiç denemedim erken diye ay ben böyle şeylerde hiç cesaretli değilim sanırım
Ahahah bence de onla ilgisi yok kumanda olayı çok doğru

Oy maşallah kuzuya yavaş yavaş hepsi olucak o banyo oturağı çok sert değil mi ya minderleri falan satılıyordu sanki

Banyoda mi zapt edemiyosun ben banyoda bir kere denedim ama sonra daha erken oldugunu dusundum aslinda tam oturabilse bence mantikli ya su an da baya isimize yariyor vakumu yemek masasina yapistiriyoruz biz yemek yerken anakucaginda durmuyor cunku bakmak istiyor. Onda oturunca hic sesi cikmiyor her seye hakim

Bizi yemeklerde kurtardi yaa bi elimde cocugu tutmaya calisip diger elimle yemek yemek cok zor bi de tabaga daliveriyor iki arada bir derede buyuduler yaa yavastan cok uzun olmamak kaydiyla oturtulabilir diye dusunuyorum

Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Merhaba ben biraz geriden geliyorum sanırım anca bakabildim mesajlara bizim doktorumuz uyku eğitimini hiç önermedi hatta aynı yatakta yatın japonlar 5 yaşına kadar aynı yatakta yatıyorlar çocukları ile dedi biz zaten en başından beri aynı yatakta yatıyoruz emiyorsa emzirerek uyut dedi tabii herkesin hayatı iş rutini bebeği çok farklı isterseniz bir deneyin :)

Oy maşallah kuzuya yavaş yavaş hepsi olucak o banyo oturağı çok sert değil mi ya minderleri falan satılıyordu sanki
Aynen minderiyle beraber aldım ama kullanamıyoruz ki durmuyor
Yok banyoda kullanmadım daha, babası kaymasın diye kıyafetleriyle girip o yıkıyor. Henüz ben yıkamadım . Alin suyu aşıırı seviyor sesi tek çıkmayan yer banyo.
ya işte onu dicem ben de senin kullandığın gibi mutfakta falan kullanma niyetiyle aldım ı ıh asla durmuyor. Kendini ters c yapıyor ağlıyor bağırıyor. Maşallah senin kuzuya ya . Benim asla işe yaramadı

Ayy her cocuk farkli iste bizimkide banyoda eger kucagimda degilse kiyameti kopariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…