2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Senin doktor benim bebis olabilir mi acaba

5 yaş mı ben yaşı dolunca odasına göndermeyi düşünüyordum ya benim analıq bu ka

Günaydınnn canımm bizim de öyle ben koymayı beceremiyorum herhalde diye düşünüyordum bazen uykuları çok hafif oluyor bazen de üstünü bile değiştiriyorum uyanmıyor
Acemiiii bende dedim koymayı yanlış mı yapıyorum napyorum diye ya 1 haftadır falan böyle ondan önce böyle bir durum yoktu

Kızlar günaydin herkese benim oğlanı emziriyoeum uyuyor yerine koyuyorum anında uyanıyor niye böyle yapıyor aynı durumda olan var mı
Benim kızım 4 ay atağı zamanı hep böyleydi uyurdu yanımda ben tuvalete giderdim bakıyorum hemen uyanırdı. Düzelecek bu ay sonrası inşallah bebişiniz

Merhaba bebegim gunduz uykusu hic duzenli degil uyursa yarim saat anca uyuyor sizinki de boyle mi

Bizi yemeklerde kurtardi yaa bi elimde cocugu tutmaya calisip diger elimle yemek yemek cok zor bi de tabaga daliveriyor iki arada bir derede buyuduler yaa yavastan cok uzun olmamak kaydiyla oturtulabilir diye dusunuyorum
Ay evet yemekler sıkıntı, asssla durmuyor bizimki de dalıyor ne varsa biz de anakıcağında durmazsa sıra sıra yiyoruz eee o zaman yavaştan mama sandalyesi araştırıyor muyuzzz

Ay ne güzell yaaaa suyu seven bebiş

Acemiiii bende dedim koymayı yanlış mı yapıyorum napyorum diye ya 1 haftadır falan böyle ondan önce böyle bir durum yoktu
Ya bende bırakırken uyanıyor ya hemen yatağa yatıp emzirmeye başlıyorum orda uyuyor bıraktırip kalkıyorum yoksa hep uyanıyor
Aynısını yapıyorum tam kalkmışken uyanırsa benim yatağa yatış memeyi açış 0.0001 sn skdkdjdkdkfdkdk o halim çok komik ya biri görse kopar

Merhaba bebegim gunduz uykusu hic duzenli degil uyursa yarim saat anca uyuyor sizinki de boyle mi
Bazı günler öyle oluyor canım, değişiyor sürekli. Acaba ortamı gece uykusuymuş gibi olsa, karanlık sessiz vs yapıyorsundur zaten de tam gece uyuyormuş gibi hissetse belki uyanmaz

Ay evet yemekler sıkıntı, asssla durmuyor bizimki de dalıyor ne varsa biz de anakıcağında durmazsa sıra sıra yiyoruz eee o zaman yavaştan mama sandalyesi araştırıyor muyuzzz
Ya ben coktan yaptim onu tripp trapp modelin uygun fiyatli markalari var ya ondan mi alsam diye dusundum… daha kullanisli olur buyudukce diye diger mama sandalyelerini max 2 yasina kadar kullanabilecek cunku bilemedimm

Ay güldüm valla affet ama çok komik bu bebeler sjdjdjd ne anlatıyor acaba iki saat biz de dün uykuya dalmada zorlandık diş mi uykularını kaçırıyor napıyor…
Dis namina da hicbir belirti yok inanir misin hani bi kabarti olur vs hiicc yok… sabahin korunde daha hava aydinlanmamis neee uyaniyosun ne zorun var. Bi de olur da goz goze gelirsek kahkahalarla guluyo cok sinirim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…