- 17 Eylül 2013
- 522
- 449
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.001
Büyük oglumda oyleydi koalam 2yasindsn sonra uyumaya baslamisti memeden kesince. Ama sebep buysa yasina gelmeden kesmek zorunda kalacagim boyle giderse. Cunku akabinde istahsizlik ve uyku hormonundan faydalanamadigi icin gelisimi yavasliyor. Bugun 5ten sonra uyutmayip 8bucuk gibi gece uykusuna gecirmeyi planliyorum. Tum tuslara basiyorum dunden beriCanım seni üzmek istemem ama benim büyük kızım da öyleydi.anne sütunden kesene kadar gece 40 dakika da bir süt içer uyurdu.2 yaşına kadar uykuya hasrettim.ne zamanki sütten kestim düzeldi uykusu.hangi yöntemi denediysem de fayda etmedi seninki emzik emiyorsa onu ver belki uyur
Akşam son uykusunu kaç gibi yapiyo.belki erken uyuttugun için uyumuyo olabilir.Büyük oglumda oyleydi koalam 2yasindsn sonra uyumaya baslamisti memeden kesince. Ama sebep buysa yasina gelmeden kesmek zorunda kalacagim boyle giderse. Cunku akabinde istahsizlik ve uyku hormonundan faydalanamadigi icin gelisimi yavasliyor. Bugun 5ten sonra uyutmayip 8bucuk gibi gece uykusuna gecirmeyi planliyorum. Tum tuslara basiyorum dunden beri
En son 19.30da uyanir. 23.00 gibi gece uykusuna yatarAkşam son uykusunu kaç gibi yapiyo.belki erken uyuttugun için uyumuyo olabilir.
Ay maşallah hangi mamayı yiyorGün içinde 5 kere mama veriyorum kilo alımı çok şükür güzel gidiyor 7700 civarı şuan 2900 doğmuştu
Denedin mi çok merak ettimYaa cok iyi bir fikir mevsimliii deneyecegim bugun. İnan wcye zor gidiyorum
Merhaba ben 1 ve 1.85tog aldım. 1.85 olana atletsiz sadece tulum giydiriyorum Deux lapinsten aldım. 1 olana atletle tulum giydiriyorum ebebekten aldım. 1.85 olan torba şeklinde. Diğeri tulum şeklinde. Oda 22-23 derece civarı. Deux kendi sitesinde indirimde şu an. Ebebektekiyle aynı fiyatta hemen hemenSelam arkadaslar soruldu mu bilmiyorum uyku tulumu arastiriyorum sizler nereden kac tog aldiniz
Mevsimlim kocaman bir maşallahDenedin mi çok merak ettiminan bazen çok basit birşeyle o kadar çok ilgileniyor ki çok şükür benim hiç öyle problemim olmadı eline hep böyle sevdiği birseyi birden çıkarıp veriyorum onunla oyalanirken işlerimi yapıyorum hep
Ya ben de merak ediyorum oyun evinde nasıl tepki vereceğini. Kindyroo' ya mı gittiniz? Benim kızım da çok hareketli ve kucak delisi. Bir şeyle fazla ilgilenince ya da biraz uzun uyuyunca garibime gidiyor artık. Alıştım kölesi olmayaMevsimlim kocaman bir maşallahbırakıyorum . Benimkinin gündüz en uzun uykusu 25dk. Gece her 40dkda bir kalkıyor saat gibi. Gün içinde hala sürekli ilgi ve kucak istiyor. Bir tabağı makineye koyma fırsatı bile vermiyor. Assssla kendini oyalamıyor. Anakucağında durma süresi yanındayken bile 10dk . Ay yemin ederim bazen aklıma başka şeyler geliyor korkuyorum. Geçen gün oyun evine götürdüm. 7.5 aylık bebek top havuzunda sakince bakıyor annesi oynatıyor. Benimkini bakıcısı ve ben zor zaptettik. Zıplamaya çalışıyor, toplara kafayla dalıyor. Gözlerini ağzını kocaman açtı heyecandan. Kadıncağız bakakaldı benimkine.
Uyku problemi ara ara dediğin gibi oluyor wasntmm ya sürekli olmuyor çok şükür masajı çok seviyor gündüz huzursuz olduğu zamanlar ya da ara ara ayak altına karanfil yağı ile masaj yapıyorum o çok rahatlıyor bence. Bu oyun ve oyunca olayını bir kaç uzmandan dinledim onların anlattıkları gibi yapıyorum ben mesela önüne oyuncak asla yigmadim oyun minderi almadım sallanan Ana kucağı almadım hep yatırarak beni gireceği yere koydum hem konuştum hem işlerimi yaptım çok basit mesela eline poşet verdim onun sesine çok dikkar ediyor böyle bağladım tabi açık halde olunca yüzune yapışıyor nefes aldıkça o sıkıntı o yüzden bağlıyorum bu su şişesi olayını çok seviyor ondaki su hareket ettikçe onunla oynuyor bazende tek tek oyuncak çıkarıyorum hiç oyuncak almadım yigenlerimin vardı onları ablam verdi mesela onları da özleterek veriyorum uzun bir süre vermeyip birden çıkarinca çok dikkatini çekiyor yeni gibi oynuyor resmen ama her çocuğun gelişimi farklı işte oyun alanına hiç götürmedim dışarı falan cikicna herşeye cok dikkatli bakıyor çokta seviyor ama oyun alanında toplarda falan nasıl olur bilmiyorumMevsimlim kocaman bir maşallahbırakıyorum . Benimkinin gündüz en uzun uykusu 25dk. Gece her 40dkda bir kalkıyor saat gibi. Gün içinde hala sürekli ilgi ve kucak istiyor. Bir tabağı makineye koyma fırsatı bile vermiyor. Assssla kendini oyalamıyor. Anakucağında durma süresi yanındayken bile 10dk . Ay yemin ederim bazen aklıma başka şeyler geliyor korkuyorum. Geçen gün oyun evine götürdüm. 7.5 aylık bebek top havuzunda sakince bakıyor annesi oynatıyor. Benimkini bakıcısı ve ben zor zaptettik. Zıplamaya çalışıyor, toplara kafayla dalıyor. Gözlerini ağzını kocaman açtı heyecandan. Kadıncağız bakakaldı benimkine.
Aa biz nadiren uzun uyuyor kucakta bile uyanmıyor. Korkuyorum bişi mi oldu diyeYa ben de merak ediyorum oyun evinde nasıl tepki vereceğini. Kindyroo' ya mı gittiniz? Benim kızım da çok hareketli ve kucak delisi. Bir şeyle fazla ilgilenince ya da biraz uzun uyuyunca garibime gidiyor artık. Alıştım kölesi olmaya
Karanfili ben de deneyeyimm. Doğru rahatlatır aslında. Hep gaz odaklı clinikid vs ile yapıyordum. Ay evet poşeti önceki mesajlarda gördüm şimdi anladım nasıl verdiğini. Aslında mantıklı ama benimki onu da çekip koparır. Mutfak masasındaki yapau güllerimi parçaladı saniyeler içindeUyku problemi ara ara dediğin gibi oluyor wasntmm ya sürekli olmuyor çok şükür masajı çok seviyor gündüz huzursuz olduğu zamanlar ya da ara ara ayak altına karanfil yağı ile masaj yapıyorum o çok rahatlıyor bence. Bu oyun ve oyunca olayını bir kaç uzmandan dinledim onların anlattıkları gibi yapıyorum ben mesela önüne oyuncak asla yigmadim oyun minderi almadım sallanan Ana kucağı almadım hep yatırarak beni gireceği yere koydum hem konuştum hem işlerimi yaptım çok basit mesela eline poşet verdim onun sesine çok dikkar ediyor böyle bağladım tabi açık halde olunca yüzune yapışıyor nefes aldıkça o sıkıntı o yüzden bağlıyorum bu su şişesi olayını çok seviyor ondaki su hareket ettikçe onunla oynuyor bazende tek tek oyuncak çıkarıyorum hiç oyuncak almadım yigenlerimin vardı onları ablam verdi mesela onları da özleterek veriyorum uzun bir süre vermeyip birden çıkarinca çok dikkatini çekiyor yeni gibi oynuyor resmen ama her çocuğun gelişimi farklı işte oyun alanına hiç götürmedim dışarı falan cikicna herşeye cok dikkatli bakıyor çokta seviyor ama oyun alanında toplarda falan nasıl olur bilmiyorum
Senin bebiş biraz hirpalayarak seviyor galibaAa biz nadiren uzun uyuyor kucakta bile uyanmıyor. Korkuyorum bişi mi oldu diye. Aynen tam anlamıyla kölesi olmaya ben ve babası alıştık. Ben samsun atakumdayım burda Kindyroo yok maalesef. Burdaki bi yere gittik. Top havuzu kaydırak vardı ona uygun. Oyuncak alanı falan biraz kumluydu. Malum diş dönemi herşeyi yalıyor. Oralara indiremedik. Normalde oyun ablası oynatıyordu ama küçük diye biz de girmek durumunda kaldık. Ama başka annelerle muhabbet açısından hoşuma gitti.
Karanfili ben de deneyeyimm. Doğru rahatlatır aslında. Hep gaz odaklı clinikid vs ile yapıyordum. Ay evet poşeti önceki mesajlarda gördüm şimdi anladım nasıl verdiğini. Aslında mantıklı ama benimki onu da çekip koparır. Mutfak masasındaki yapau güllerimi parçaladı saniyeler içinde. Su şişesi olayı çok mantıklı ama o güzel olur, hem ses de çıkarır. Teşekkür ederim mevsimlim
Pet sisenin icine renkli bakliyat doldurdum sevdi epey oyalaniyor hep aklima geliyorsun mevsimliDenedin mi çok merak ettiminan bazen çok basit birşeyle o kadar çok ilgileniyor ki çok şükür benim hiç öyle problemim olmadı eline hep böyle sevdiği birseyi birden çıkarıp veriyorum onunla oyalanirken işlerimi yapıyorum hep
Yaa benimki de bi şey gösterdigim zaman renkli kitap vs deliriyor heyecandanMevsimlim kocaman bir maşallahbırakıyorum . Benimkinin gündüz en uzun uykusu 25dk. Gece her 40dkda bir kalkıyor saat gibi. Gün içinde hala sürekli ilgi ve kucak istiyor. Bir tabağı makineye koyma fırsatı bile vermiyor. Assssla kendini oyalamıyor. Anakucağında durma süresi yanındayken bile 10dk . Ay yemin ederim bazen aklıma başka şeyler geliyor korkuyorum. Geçen gün oyun evine götürdüm. 7.5 aylık bebek top havuzunda sakince bakıyor annesi oynatıyor. Benimkini bakıcısı ve ben zor zaptettik. Zıplamaya çalışıyor, toplara kafayla dalıyor. Gözlerini ağzını kocaman açtı heyecandan. Kadıncağız bakakaldı benimkine.
Pet şişe bulmam lazım pet şişe bulmam lazımmmPet sisenin icine renkli bakliyat doldurdum sevdi epey oyalaniyor hep aklima geliyorsun mevsimli
Hocam uyku tulumu kac tog aldiniz ne marka? İçine ceya ustune baska bisey ortuyor musunuz?Hergün akşam üstü saat 5-6 gibi mutlaka dışarı çıkartıyorum eve gelince banyo-masaj pijamasını uyku tulumunu giydiriyorum mamasını veriyorum uyutma faslına geçiyorum uyuturken mutlaka gazını çıkarıyorum hasta değilse gece uyanmıyor battaniye vs örtmüyorum ayaklarını serbestçe hareket ettireceği bi uyku tulumu aldım battaniye örttüğümde onu tekmeleyerek uyanıyordu rahatsız oluyordu örtüden
Yerimm ben onuYaa benimki de bi şey gösterdigim zaman renkli kitap vs deliriyor heyecandan
Yaaaa süper çok sevindimPet sisenin icine renkli bakliyat doldurdum sevdi epey oyalaniyor hep aklima geliyorsun mevsimli
Ben defactodan 1,6 tog aldım. Kızım 5700 9-12 aylık olanı tam oluyor yani biraz bol olması lazım hani öyle büyük alın alacaksanız yattığımız oda 22 derece üstünü örttürmüyor.Selam arkadaslar soruldu mu bilmiyorum uyku tulumu arastiriyorum sizler nereden kac tog aldiniz