- 22 Haziran 2013
- 853
- 1.381
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.841
Çok çok iyi yapmışsın. Gerçekten durmayan ve uyumayan bir çocukla ilgilenmek bir yerde anneyi cidden mahvediyor. Ne güzel söylemiş; kendine ait bir zaman dilimi kesinlikle ihtiyaçOyy ben bir iki haftaya düzeliriz diye düşünmüştüm4 ay 1 haftalık benim kız da. Gece uykusuna daha yeni yattı. 8 de başlıyor uyutma maratonumuz. Birkaç gündür gözünün feri yoktu bebeğimin bugün de çok uyumadı ama en azından neşeliydi. Onun büyüme sancıları beni de kıvrandırıyor. Bugün terapiye başladım hatta Annelikte yetersiz hissetmek çok normal, sonsuz sayıda tehlike var onu her şeyden koruyamazsın, sen iyi olmazsan o da olmaz, gün içinde mutlaka sadece sana ait bir zaman dilimi oluştur dedi özetle.
Bi de kendileri uyanınca bütün dünya uyanmış gibi davranıyolar ya, gülüyolar aguluyolar falan cok komiklerÇok çok iyi yapmışsın. Gerçekten durmayan ve uyumayan bir çocukla ilgilenmek bir yerde anneyi cidden mahvediyor. Ne güzel söylemiş; kendine ait bir zaman dilimi kesinlikle ihtiyaç
Benimki mesela 4te uyandı şu an saat 5. Aklına pürrrrrr diye tükürerek dönme egzersizi yapmak gelmiş
Evet yaaa hani uyandırmiim diye bazen tepki vermiyorum ama bi süre sonra ben de katılıyorum uyku yalan oluyorBi de kendileri uyanınca bütün dünya uyanmış gibi davranıyolar ya, gülüyolar aguluyolar falan cok komikler
Oyyy yeriim benimki artık agulamıyor ya övövövööv annn bişiler söylüyor öğğğ diyor falanBizimki de sabah 5 te uyanmış auuuuu diyorn’oluyo lan diye kalktım yataktan 7 ye kadar uludu kızım sonra uyuyakaldı hem çok komikler hem çok yorucu ya delirdim galiba artık
Bizimki de aynı sesi çıkarıyor. Uykusunu aldıysa özellikleBizimki de sabah 5 te uyanmış auuuuu diyorn’oluyo lan diye kalktım yataktan 7 ye kadar uludu kızım sonra uyuyakaldı hem çok komikler hem çok yorucu ya delirdim galiba artık
Bizimki de gece uykusunda donuyor sonra ay noluyo noluyo diye sasirip uyaniyo gecenin korundeEvet yaaa hani uyandırmiim diye bazen tepki vermiyorum ama bi süre sonra ben de katılıyorum uyku yalan oluyor
Oyyy yeriim benimki artık agulamıyor ya övövövööv annn bişiler söylüyor öğğğ diyor falan. Ama o ulumalar çok tatlışşş yaaa bi gülümsemesiyle yorgunluk gidiyor bazenn
Uyku gerilemesi sıkıntı maalesef bu süreci bir an önce atlatmayi umuyorumSürekli keşifte oldukları için yoruluyorlardır belki. Benim kız yorgunluktan uyuyamıyor gibi.
Şapşiğe bak sennn uykusunda öğrendiklerini uygular demek bebişler ya şaka gibiBizimki de gece uykusunda donuyor sonra ay noluyo noluyo diye sasirip uyaniyo gecenin korundesaat sabah 5’te uyaninca sinirlerim bozuluyo sonra bakiyo bana ona baktigimi gorunce de kocaman guluyo sapsik
SüperKızlarrrr
Ben bugün spor salonuna başladımmm
Benimde başlamam lazım hamilelikten önceki kilomdayım ama vücut aynı degil malesef kilo aynı olsa da tatildeyim dönünce direkt dikkat ve spora baslıyorumKızlarrrr
Ben bugün spor salonuna başladımmm
Ne yapıyorsun canım video falan var mı önerdiginSüperbebeğime bakacak biri olsa kesin giderdim mecburen evde spor yapıyorum ağustostan beri çok faydasını gördüm
Joanna soh 10000 steps videosu canım 30 dakika zor hareketler değil 40 ımız çıktığı gibi yapmaya başladım vücudu çok güzel şekillendiriyor hergün 1 kere yapıyorum 15 kilo verdim 0 sarkma tavsiye ederimNe yapıyorsun canım video falan var mı önerdigin
Ayyy süper, ben dogurduktan hemen sonra eski kiloma indim, pantolonlar falan da oluyor ama vücudumda anlamlandıramadığım ya da işime gelmeyenJoanna soh 10000 steps videosu canım 30 dakika zor hareketler değil 40 ımız çıktığı gibi yapmaya başladım vücudu çok güzel şekillendiriyor hergün 1 kere yapıyorum 15 kilo verdim 0 sarkma tavsiye ederim
Aynen benim vücudumda çok kötüydü 20 kilo aldım hamilelikte iç bacaklarım bile selülit olmuştuAyyy süper, ben dogurduktan hemen sonra eski kiloma indim, pantolonlar falan da oluyor ama vücudumda anlamlandıramadığım ya da işime gelmeyenbir biçimsizlik oldu, alt göbegimi ve basenlerimi acil toplamam lazım, bel kısmı okey ama alt göbek ofsayt, korse de cok takmadım onun da etkisi var muhtemelen, neyse cok gecikmis sayılmam sanırım döndügümm gibi baslıyorummm
Sadece çarşamba cuma ve pazar günleri kadınlara özelSüperbebeğime bakacak biri olsa kesin giderdim mecburen evde spor yapıyorum ağustostan beri çok faydasını gördüm
İnşallah bende eski kiloma dönerim moniBenimde başlamam lazım hamilelikten önceki kilomdayım ama vücut aynı degil malesef kilo aynı olsa da tatildeyim dönünce direkt dikkat ve spora baslıyorum
Verirsin canım azimle yapılmayacak şey yokİnşallah bende eski kiloma dönerim moni
2 senede tam 25 kilo aldım
67 den 92 kilolaya çıktım öncede 63-67 arası gider hemen 2-3 kilo verirdim şuan arada uçurum var nasıl olur nasıl eder bilmiyorum ama kendimi hiç beğenmiyorum umarım devam edebilirimde zayıflarım