2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Çok çok iyi yapmışsın. Gerçekten durmayan ve uyumayan bir çocukla ilgilenmek bir yerde anneyi cidden mahvediyor. Ne güzel söylemiş; kendine ait bir zaman dilimi kesinlikle ihtiyaç

Benimki mesela 4te uyandı şu an saat 5. Aklına pürrrrrr diye tükürerek dönme egzersizi yapmak gelmiş

Bi de kendileri uyanınca bütün dünya uyanmış gibi davranıyolar ya, gülüyolar aguluyolar falan cok komikler

Bi de kendileri uyanınca bütün dünya uyanmış gibi davranıyolar ya, gülüyolar aguluyolar falan cok komikler
Evet yaaa hani uyandırmiim diye bazen tepki vermiyorum ama bi süre sonra ben de katılıyorum uyku yalan oluyor
Bizimki de sabah 5 te uyanmış auuuuu diyor n’oluyo lan diye kalktım yataktan 7 ye kadar uludu kızım sonra uyuyakaldı hem çok komikler hem çok yorucu ya delirdim galiba artık
Oyyy yeriim benimki artık agulamıyor ya övövövööv annn bişiler söylüyor öğğğ diyor falan . Ama o ulumalar çok tatlışşş yaaa bi gülümsemesiyle yorgunluk gidiyor bazenn

Bizimki de gece uykusunda donuyor sonra ay noluyo noluyo diye sasirip uyaniyo gecenin korunde saat sabah 5’te uyaninca sinirlerim bozuluyo sonra bakiyo bana ona baktigimi gorunce de kocaman guluyo sapsik

Ayyy süper, ben dogurduktan hemen sonra eski kiloma indim, pantolonlar falan da oluyor ama vücudumda anlamlandıramadığım ya da işime gelmeyen bir biçimsizlik oldu, alt göbegimi ve basenlerimi acil toplamam lazım, bel kısmı okey ama alt göbek ofsayt, korse de cok takmadım onun da etkisi var muhtemelen, neyse cok gecikmis sayılmam sanırım döndügümm gibi baslıyorummm

Aynen benim vücudumda çok kötüydü 20 kilo aldım hamilelikte iç bacaklarım bile selülit olmuştu ‍♀ videoyu düzenli yaparsan toparlarsın

Benimde başlamam lazım hamilelikten önceki kilomdayım ama vücut aynı degil malesef kilo aynı olsa da tatildeyim dönünce direkt dikkat ve spora baslıyorum
İnşallah bende eski kiloma dönerim moni
2 senede tam 25 kilo aldım
67 den 92 kilolaya çıktım öncede 63-67 arası gider hemen 2-3 kilo verirdim şuan arada uçurum var nasıl olur nasıl eder bilmiyorum ama kendimi hiç beğenmiyorum umarım devam edebilirimde zayıflarım

Verirsin canım azimle yapılmayacak şey yok

Ben de geçen hafta aralıklı oruç yapmaya başladım. Ben çok yüksek kilodayım yolum çok uzun ama kızım yürüyene kadar vereceğim onun peşinden koşabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…