- 22 Aralık 2012
- 1.538
- 2.376
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.881
Evet hele de ayağı bi şeye denk gelip ses çıkıyorsa seyretSizin bebeler de uyurken iki ayağını kaldırıp vuruyor mu ya korkutuyor beni cadı
Ben de annemlerden geçen ay dönerken öyle olmuştum, üç hafta kalmıştım, onlar için de benim için de çok zordu ayrılmakNasılsınız kızlarr, hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz yine.. tam anneliğe, bebeğime alıştım iyi gidiyoruz diyorum bir an geliyor çok yorgun hissediyorumtatilimiz bitti aile evinden ayrılıyorum zaten duygusal bir topum üzülürsem sütüm kesilir diye kendimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım annelik çok zormuş çok
Evettt benimki de kucağıma alınca hemen kafasını göğsüme sokuşturup kolyemle oynayarak uyuyor, bitiyorumBu aksam esim uyutmaya calisti oglumuzu. Agladi babasiyla uyumak istemedi gözleri acikti yanlarina gittigimde. Ben kucakladim kafasini hemen sokusturdu koluma direkt uyudu, bu sipalar artik bizi ayiriyor kizlar sok oldum. Ki babasina cok aliskin esim uyutur cogu zaman artik anneci oldu
Aynen yaEe ee yapıyor bazen de değişik şeyler söylüyorçok gelesim geliyo ama uykusu gelince onu yapıyor diye gülemiyorum
Benimki de bazen onu istiyor ben doydugunu anlayinca cekiyorum memeyi zor bela agzindan. Dedigin gibi uyunmuyor ki oyle. Zaten sabah 6da kalkti bugun de ay aglicamBen de bu ara uyumuyor diye sık yanıma aldım. Hep benle yatmak istiyor. Meme ağzında olsun istediği zaman emsin istiyor ama ben öyle uyuduğumdan bir şey anlamıyorum ki sırtım belim çok ağrıyorgündüz 5 dakika emip bırakıyor ama gece beslenmeleri uzun sürüyor
Katiliyorum ya gercekten. Sonsuza kadar boyle olmayacak yani bunu biliyoruz en azindanAslinda belkide kendimizi kotu hissettiriyor populer kultur tarzi seyler. Mesela benim aklim hep uyku egitiminde. Yarim yamalak uygulamaya calisiyorum. Kucagimda 5dakikada uyuyan cocugu ‘yataginda kendi dalsin ‘ diye birakiyorum,olan uykusuda gidiyor tekrar alip pispisliyorum. 5 dakika oluyor sana 45 dakikabiraz salmak gerek sanırım. Anam babam usulü
Benim oğlum yapıyor hatta o ara emziriyorum ya göğsümü inceliyor eliyle çimdik atıyor ya da tişörtümü inceliyor uuu ıııı filan sesler eşliğindeKızlar uykuya geçerken sizin bebişlerde konuşuyor gibi yapıyo mu baya sohbet ediyo uyutmaya çalışırken ninni söylüyor kendine sanki
Ben de olmadim canim dahaKızlar oğlum 4 ay 5 günlük oldu, ben hala regl olmadım benim gibi regl olmayan var mı hala?
5. Ayımız bitti. Ben de olmadım hala. İlk cocugumda 8 ay olmamıştım.Kızlar oğlum 4 ay 5 günlük oldu, ben hala regl olmadım benim gibi regl olmayan var mı hala?
Cocuklarimi cok seviyorum ama şu uyku konusu geriye donup baktigimda (ilk oğlumdan) travma. 2. Bebemde ilki gibi uykuyu sevmiyor. Yani bildigin travmalarim tetikleniyorKatiliyorum ya gercekten. Sonsuza kadar boyle olmayacak yani bunu biliyoruz en azindanoyle ya da boyle buyuyecekler iste ama sabah 6da kalkmayaydi iyiydi
Umarim keyfine bakmissindir pinarBebeyi babasina kitleyip doktora gidiyorum, 2 saat kadar ayri kalicaz ilk defa ay saka gibi ayaklarimin geri geri gitmesi normal mi
Kız nolcak bu kilolar. Benim de 2023 başı halime dönmem için 20 kilo vermem lazımmmBen de geçen hafta aralıklı oruç yapmaya başladım. Ben çok yüksek kilodayım yolum çok uzun ama kızım yürüyene kadar vereceğim onun peşinden koşabilmek için
Amaan neler neler benimki de kendi kendine ee ee diyor. Övöv bilmem ne.. ben de saydırıyor gene bana diyorumKızlar uykuya geçerken sizin bebişlerde konuşuyor gibi yapıyo mu baya sohbet ediyo uyutmaya çalışırken ninni söylüyor kendine sanki
Acemimmm üzülmee evet çoook zor ama dilinden anlamadığımız zorlandığımız aylar geride kaldı. Bi şekilde kotarırız. 1 yaşına kadar sabır inşallah. Hatta en azından kendi kendini oyalamaya 7. Ayda başlıyorlarmış. Kendini üzme sakınn neler geliyor geçiyorNasılsınız kızlarr, hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz yine.. tam anneliğe, bebeğime alıştım iyi gidiyoruz diyorum bir an geliyor çok yorgun hissediyorumtatilimiz bitti aile evinden ayrılıyorum zaten duygusal bir topum üzülürsem sütüm kesilir diye kendimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım annelik çok zormuş çok
Ya bi kadın var instada takip ettiğim o benim aklımdakini söyledi geçen. 1 yaşına kadar ne yapsanız boş. Ya ağlatarak öğrenilmiş çaresizlik yapacağız ki imkansız bizim için ya da 1 yaşını bekleyeceğiz. Ben uyku eğitimi düşünmüyorum şimdilikAslinda belkide kendimizi kotu hissettiriyor populer kultur tarzi seyler. Mesela benim aklim hep uyku egitiminde. Yarim yamalak uygulamaya calisiyorum. Kucagimda 5dakikada uyuyan cocugu ‘yataginda kendi dalsin ‘ diye birakiyorum,olan uykusuda gidiyor tekrar alip pispisliyorum. 5 dakika oluyor sana 45 dakikabiraz salmak gerek sanırım. Anam babam usulü
Eyvahh demek 2 çocuğun huyu aynı olabiliyormuşCocuklarimi cok seviyorum ama şu uyku konusu geriye donup baktigimda (ilk oğlumdan) travma. 2. Bebemde ilki gibi uykuyu sevmiyor. Yani bildigin travmalarim tetikleniyor
Yaa benim icin de tek zorlugu uyku biliyo musun… uykusuzluk gibi bi dert olmasa 5 tane dogurabilirimCocuklarimi cok seviyorum ama şu uyku konusu geriye donup baktigimda (ilk oğlumdan) travma. 2. Bebemde ilki gibi uykuyu sevmiyor. Yani bildigin travmalarim tetikleniyor
Aynı durumdayız 2 saat ayrı kalmak başlarda banada zor gelmişti ama işim yüzünden alıştım ona hemen geçiyor ama saçımı ombré yaptırırdım hep 6 ay oldu yaptıralı iyice dibi geldi 8 saat kadar sürüyor o kadar ayrı kalmamak için dün saçımı siyaha boyadımBebeyi babasina kitleyip doktora gidiyorum, 2 saat kadar ayri kalicaz ilk defa ay saka gibi ayaklarimin geri geri gitmesi normal mi
Cok haklisinAynı durumdayız 2 saat ayrı kalmak başlarda banada zor gelmişti ama işim yüzünden alıştım ona hemen geçiyor ama saçımı ombré yaptırırdım hep 6 ay oldu yaptıralı iyice dibi geldi 8 saat kadar sürüyor o kadar ayrı kalmamak için dün saçımı siyaha boyadım
Normal ise sorun yok ya içim rahatladı5. Ayımız bitti. Ben de olmadım hala. İlk cocugumda 8 ay olmamıştım.