2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Ben de geçen hafta aralıklı oruç yapmaya başladım. Ben çok yüksek kilodayım yolum çok uzun ama kızım yürüyene kadar vereceğim onun peşinden koşabilmek için 🫠🥹
Kac kilosun canim. Ben 93-94 bandindayim. Hic alisik olmadigim kilolar bildigin psikolojimi etkiliyor ama diyette yapamiyorum adam akilli ya

Kizlaar imdaatt‼️ Yaklasik 10 gundur bebem bildiginiz uyumuyoor😭😭 gunduzleri 3parca seklinde toplamda 2 - 2bucuk saat uyur. Geceleri yarim saatte bir uyaniyor max 1saat uykusu var. Ve geri uyutmam en az yarim saatimi aliyor sabaha kadar bu dongunun icinde olmak cok yipratiyor sinirlerimi. Hatta o sinirle memeden kesmeyi bile düşünüyorum icsin mamayi kafadan 3saat tok kalsin uyusun diyorum napacagimi blmiyorum yoruldum😥

Kizlaar imdaatt‼️ Yaklasik 10 gundur bebem bildiginiz uyumuyoor😭😭 gunduzleri 3parca seklinde toplamda 2 - 2bucuk saat uyur. Geceleri yarim saatte bir uyaniyor max 1saat uykusu var. Ve geri uyutmam en az yarim saatimi aliyor sabaha kadar bu dongunun icinde olmak cok yipratiyor sinirlerimi. Hatta o sinirle memeden kesmeyi bile düşünüyorum icsin mamayi kafadan 3saat tok kalsin uyusun diyorum napacagimi blmiyorum yoruldum😥
Benim saat gibi uyuyan cocugumu bile bozdu bu uyku gerilemesi zikkimi😭 bence aciktigi icin uyanmiyor o yuzden mama bi cozum olmaz🥲 azicik daha disimizi sıkmamiz lazim… bi de pis sabah 6da uyanip beni de uyandirip 7den sonra tekrar uyumak istiyor ben de soooyle bi yanina yatip uyusam gozunu acmasi max 3 dk…

Benim saat gibi uyuyan cocugumu bile bozdu bu uyku gerilemesi zikkimi😭 bence aciktigi icin uyanmiyor o yuzden mama bi cozum olmaz🥲 azicik daha disimizi sıkmamiz lazim… bi de pis sabah 6da uyanip beni de uyandirip 7den sonra tekrar uyumak istiyor ben de soooyle bi yanina yatip uyusam gozunu acmasi max 3 dk…
4ay 24 gunluk benimki 3bucuk ayindan beri 4.ay atagi deyip kendimi avutuyordum ama yok bu huy galiba🤣

Nasılsınız kızlarr, hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz yine.. tam anneliğe, bebeğime alıştım iyi gidiyoruz diyorum bir an geliyor çok yorgun hissediyorum ☹️ tatilimiz bitti aile evinden ayrılıyorum zaten duygusal bir topum 🥺 üzülürsem sütüm kesilir diye kendimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım 🙄 annelik çok zormuş çok

Çok çok iyi yapmışsın. Gerçekten durmayan ve uyumayan bir çocukla ilgilenmek bir yerde anneyi cidden mahvediyor. Ne güzel söylemiş; kendine ait bir zaman dilimi kesinlikle ihtiyaç 💗

Benimki mesela 4te uyandı şu an saat 5. Aklına pürrrrrr diye tükürerek dönme egzersizi yapmak gelmiş 😁😂

Benim kızım da uykusunda çok hareketli ya. Bir ara ağlayarak dönüyordu gözleri kapalı şekilde. Kucağıma alınca uyanıp sakinliyordu. Korkup videosunu doktora göstermiştim hatta 🥲 o da muallakta bırakmıştı beni. sizinkilerin de hareketli olmasına sevindim demek normal bir durummuş 🥰 çok zor koşullarda uyumaya çalışıyoruz yaa.

Yok yav nerde o istikrar bende🥲😂 bizde isler iyice sarpa sariyor yani birlikte uyuyoruz artik pes ettim yataginda falan yatirmaya ugrasmiyorum🥲 bu bebe istedigi gibi fir donduruyor beni parmaginda😭
Ben de bu ara uyumuyor diye sık yanıma aldım. Hep benle yatmak istiyor. Meme ağzında olsun istediği zaman emsin istiyor ama ben öyle uyuduğumdan bir şey anlamıyorum ki sırtım belim çok ağrıyor 🥲 gündüz 5 dakika emip bırakıyor ama gece beslenmeleri uzun sürüyor 🥲🥲

Benim bebeğim de öyle zor uyutuyorum biraz araştırdım gündüz uykusunu alması lazımmış ki gece uyuyabilsin o yüzden gündüz 3 kere uyutmaya çalışıyorum bazen başarılı olamıyorum gece ise saat 19 da başlıyoruz 9 a kadar ancak uyutuyoruz

Yok yav nerde o istikrar bende🥲😂 bizde isler iyice sarpa sariyor yani birlikte uyuyoruz artik pes ettim yataginda falan yatirmaya ugrasmiyorum🥲 bu bebe istedigi gibi fir donduruyor beni parmaginda😭
Aslinda belkide kendimizi kotu hissettiriyor populer kultur tarzi seyler. Mesela benim aklim hep uyku egitiminde. Yarim yamalak uygulamaya calisiyorum. Kucagimda 5dakikada uyuyan cocugu ‘yataginda kendi dalsin ‘ diye birakiyorum,olan uykusuda gidiyor tekrar alip pispisliyorum. 5 dakika oluyor sana 45 dakika🤪🤪 biraz salmak gerek sanırım. Anam babam usulü 😌

Bu aksam esim uyutmaya calisti oglumuzu. Agladi babasiyla uyumak istemedi gözleri acikti yanlarina gittigimde. Ben kucakladim kafasini hemen sokusturdu koluma direkt uyudu, bu sipalar artik bizi ayiriyor kizlar sok oldum. Ki babasina cok aliskin esim uyutur cogu zaman artik anneci oldu😄

Evet benimki de erken uyanıp yarım saat sonra kıyameti koparıyor tekrar uyumak için

X