- 17 Eylül 2013
- 491
- 432
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.861
Kac kilosun canim. Ben 93-94 bandindayim. Hic alisik olmadigim kilolar bildigin psikolojimi etkiliyor ama diyette yapamiyorum adam akilli yaBen de geçen hafta aralıklı oruç yapmaya başladım. Ben çok yüksek kilodayım yolum çok uzun ama kızım yürüyene kadar vereceğim onun peşinden koşabilmek için
Benim saat gibi uyuyan cocugumu bile bozdu bu uyku gerilemesi zikkimiKizlaar imdaattYaklasik 10 gundur bebem bildiginiz uyumuyoor gunduzleri 3parca seklinde toplamda 2 - 2bucuk saat uyur. Geceleri yarim saatte bir uyaniyor max 1saat uykusu var. Ve geri uyutmam en az yarim saatimi aliyor sabaha kadar bu dongunun icinde olmak cok yipratiyor sinirlerimi. Hatta o sinirle memeden kesmeyi bile düşünüyorum icsin mamayi kafadan 3saat tok kalsin uyusun diyorum napacagimi blmiyorum yoruldum
4ay 24 gunluk benimki 3bucuk ayindan beri 4.ay atagi deyip kendimi avutuyordum ama yok bu huy galibaBenim saat gibi uyuyan cocugumu bile bozdu bu uyku gerilemesi zikkimibence aciktigi icin uyanmiyor o yuzden mama bi cozum olmaz azicik daha disimizi sıkmamiz lazim… bi de pis sabah 6da uyanip beni de uyandirip 7den sonra tekrar uyumak istiyor ben de soooyle bi yanina yatip uyusam gozunu acmasi max 3 dk…
5. Aydan sonra uyku egitimine mi baslasan belki yarari olur4ay 24 gunluk benimki 3bucuk ayindan beri 4.ay atagi deyip kendimi avutuyordum ama yok bu huy galiba
Ben 109 kg başladım 106 ya düştüm 1 haftada iyi gidiyor şimdilikKac kilosun canim. Ben 93-94 bandindayim. Hic alisik olmadigim kilolar bildigin psikolojimi etkiliyor ama diyette yapamiyorum adam akilli ya
Oo süper canim bol eksilerin olsunBen 109 kg başladım 106 ya düştüm 1 haftada iyi gidiyor şimdilik
denemek istiyorum ama hic inancim yok. Sen verdinmi canim uyku eğitimi5. Aydan sonra uyku egitimine mi baslasan belki yarari olur
Ee ee yapıyor bazen de değişik şeyler söylüyorKızlar uykuya geçerken sizin bebişlerde konuşuyor gibi yapıyo mu baya sohbet ediyo uyutmaya çalışırken ninni söylüyor kendine sanki
Eveett guupp gupp vuruyor yatagina sapsikSizin bebeler de uyurken iki ayağını kaldırıp vuruyor mu ya korkutuyor beni cadı
Yok yav nerde o istikrar bendedenemek istiyorum ama hic inancim yok. Sen verdinmi canim uyku eğitimi
Çok çok iyi yapmışsın. Gerçekten durmayan ve uyumayan bir çocukla ilgilenmek bir yerde anneyi cidden mahvediyor. Ne güzel söylemiş; kendine ait bir zaman dilimi kesinlikle ihtiyaç
Benimki mesela 4te uyandı şu an saat 5. Aklına pürrrrrr diye tükürerek dönme egzersizi yapmak gelmiş
Ben de bu ara uyumuyor diye sık yanıma aldım. Hep benle yatmak istiyor. Meme ağzında olsun istediği zaman emsin istiyor ama ben öyle uyuduğumdan bir şey anlamıyorum ki sırtım belim çok ağrıyorYok yav nerde o istikrar bendebizde isler iyice sarpa sariyor yani birlikte uyuyoruz artik pes ettim yataginda falan yatirmaya ugrasmiyorum bu bebe istedigi gibi fir donduruyor beni parmaginda
Aslinda belkide kendimizi kotu hissettiriyor populer kultur tarzi seyler. Mesela benim aklim hep uyku egitiminde. Yarim yamalak uygulamaya calisiyorum. Kucagimda 5dakikada uyuyan cocugu ‘yataginda kendi dalsin ‘ diye birakiyorum,olan uykusuda gidiyor tekrar alip pispisliyorum. 5 dakika oluyor sana 45 dakikaYok yav nerde o istikrar bendebizde isler iyice sarpa sariyor yani birlikte uyuyoruz artik pes ettim yataginda falan yatirmaya ugrasmiyorum bu bebe istedigi gibi fir donduruyor beni parmaginda
Evet benimki de erken uyanıp yarım saat sonra kıyameti koparıyor tekrar uyumak içinBenim saat gibi uyuyan cocugumu bile bozdu bu uyku gerilemesi zikkimibence aciktigi icin uyanmiyor o yuzden mama bi cozum olmaz azicik daha disimizi sıkmamiz lazim… bi de pis sabah 6da uyanip beni de uyandirip 7den sonra tekrar uyumak istiyor ben de soooyle bi yanina yatip uyusam gozunu acmasi max 3 dk…