2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Canım ultrason cihazının modeli yaşı karından mı vajinal mı hepsi etkiliyor . Nerdeyse herkesin ki farklı . Kese gözükmüş şükür sanırsam tekrar randevu vermiştir sana
Birturlu güzel bir haber alamadım hep sıkıntı geriden geliyor gelişmiyor denildi. Başka doktora gittim şimdi o biraz bekleyelim birşey söylemek için erken dedi. O yüzden merak ettim. Benimki rahimden ulturason

allahın izniyle ikisinide görüeceksin inşallah :)
İnşallah canım inşallah 🤲 ben devlete gitmeyi düşünüyorum herşey yolunda giderse de devam ederim inşallah çok ilgili ve iyi bir doktor var burda ilcedeyim ben burda herkes memnun kuzenlerim de onda doğum yaptı geçen yıl umarım ben dogurana kadar gitmez 😅

Kizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
Rahat ollllllll. Bende 8+2 Şuan. Başından beri hiç belirtim yok göğüs ağrısı bile yok . Biz şanslı gebeyiz kıymetini bilelim😃😅 benimde 9 unda randevum var

Birturlu güzel bir haber alamadım hep sıkıntı geriden geliyor gelişmiyor denildi. Başka doktora gittim şimdi o biraz bekleyelim birşey söylemek için erken dedi. O yüzden merak ettim. Benimki rahimden ulturason
İçini ferah tut geç döllenme olabilir benim öyle olmuştu normalde Şuan 9 haftalık olmam lazım sat a göre . Ama benim bebiş 8 haftalık benimde ilk kese gözüktü bebek gözükmedi doktor bekleyelim dedi 2 hafta sonraya randevu verdi bebiş gözüktü geç döllenme dedi o yüzden strese girme her hamilenin süreci farklı her bünye farklı canım benim 😍

Kizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
hoşgeldiiin bende geçen hafta öyle oldum herşey birden kayboldu ve soluğu doktorda aldım çok şükür iyiydi minnakım :) tekrar başladı şimdi bulantı göğüs hassasiyeti filan. annem dedi ki bir günün bir gününü tutmaz :) normalmiş yani

hoşgeldiiin bende geçen hafta öyle oldum herşey birden kayboldu ve soluğu doktorda aldım çok şükür iyiydi minnakım :) tekrar başladı şimdi bulantı göğüs hassasiyeti filan. annem dedi ki bir günün bir gününü tutmaz :) normalmiş yani
Ay teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten benim de kanamam olmuştu geçen hafta bende bir gende pıhtılaşma bozukluğu çıktı ayın yedisinde gidicem kanama bittiği için iğneye basliyxaz dedi doktor tedbir amacli

Mesai saatlerine bayıldım :KK15:
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil:rolleyes:
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur :anneadayı: Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem:KK200:
ben ben ben :)) 08:00 18:00 çalışıyorum 16:00dan sonra resmen yuvarlanarak yatmak istiyorum :) eve gidince de yemek bulaşık ve kapanış asla bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor :)

Ben çok mu rahatım siz böyle yazınca şey oluyorum 😂 benim doktor kalp atışını duyduk 3 hafta sonraya randevu verdi 9 unda o randevu geliyor. Benim başından beri hiç belirti yok. Regl haftanda ağrı akıntı olabilir demişti oda oldu sayılmaz. Bende sıfır evham😅😅 doktor beni arıyor iyi misin diye ben niye böyle rahatım diye düşünmeye başladım şimdi. Birde ilk gebeliğim düşüktü onda çok evham yapmıştım ondan mı acaba bu rahatlık Şuan bende .

ben ben ben :)) 08:00 18:00 çalışıyorum 16:00dan sonra resmen yuvarlanarak yatmak istiyorum :) eve gidince de yemek bulaşık ve kapanış asla bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor :)
Canım yemek bulaşık çok iyi performans ben sana diyeyim :rolleyes: Ben sadece yemek yiyorum, 2 köpek yavrumuz var onları ya sabah ya da akşam yürüyüşe çıkarıyorum, bu kadar :110:Eşime fazla yükleniyor gibi hissediyorum ama yapacak bişey yok, gerçekten yorgun hissediyorum kendimi ve hiç zorlanmak istemiyorum. Sağolsun o da şikayetsiz her şeyi yapıyor :KK200:

Benim hep yatis doktor kalkmam yasak dediği için her gün eşim saolsun yemek yapıyor 2 3 günde 1 ev supuruyor çamaşır bulaşık doktor biraz daha sabır dedi kanama alanım baya küçülmüş diye eşim de sen dur sen yapma ben yaparım dedikçe az dolassam kahverengi lekem artıyor çünkü ilk kızımda hiç böyle şeyler yasamamistim o 9 Ay hep gezdik ayaktaydm her işimi yapardim Rabbım can sağlığı versin evde Bi anne çok önemli eşim çok yoruluyor mesela hem çalışıyor geliyor evde hem yavrumuz a hem bana bak başımızdan eksik olmasinlar🥲

Rahat ollllllll. Bende 8+2 Şuan. Başından beri hiç belirtim yok göğüs ağrısı bile yok . Biz şanslı gebeyiz kıymetini bilelim😃😅 benimde 9 unda randevum var
bence de kıymetinizi bilin 😁 benim sürekli aşım dönüyor ve çok ateş basıyor bir anda geliyor su gibi terliyorum sonra geçiyor ara ara hep oluyor, ama baş dönmesi sağolsun beni yanlız bırakmıyor 😊

Mesai saatlerine bayıldım :KK15:
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil:rolleyes:
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur :anneadayı: Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem:KK200:
ben de 08-17 çalışıyorum ama evimle işyerim uzakta ben Beylikdüzü'nde yim işyerim Maslak'Sarıyer)'de servisler en az 1 saat yol gidiyorum (tabi uyuyorum 😂 ) ama eve gelir gelmez yemek yiyip uzanıyorum eşim sağolsun yemekleri yapıyor çok yardımcı evde şuan her işi o yapıyor, risk almayalım dedi diğer düşüklerden sonra , enerjimiz kalmıyor ama beklenen şey güzel olunca değiyor sanki 💕

X