2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar günaydın herkese bugün ilk doktor kontorlum var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır ve umarım kese ve kalp atışıni görür duyarım (7+1) 💓🤲 Dr ilk girince ne diyeceğimi de bilmiyorum 😅
kesin görürsünüz, ne güzel bir zaman bu böyle ilk randevu için ben hep önce tespit ettiğim için erken gidiyorum zaman geçmek bilmiyor siz ilk kontrolde kalp atışını bile duyacaksınız, harika

Benim hep yatis doktor kalkmam yasak dediği için her gün eşim saolsun yemek yapıyor 2 3 günde 1 ev supuruyor çamaşır bulaşık doktor biraz daha sabır dedi kanama alanım baya küçülmüş diye eşim de sen dur sen yapma ben yaparım dedikçe az dolassam kahverengi lekem artıyor çünkü ilk kızımda hiç böyle şeyler yasamamistim o 9 Ay hep gezdik ayaktaydm her işimi yapardim Rabbım can sağlığı versin evde Bi anne çok önemli eşim çok yoruluyor mesela hem çalışıyor geliyor evde hem yavrumuz a hem bana bak başımızdan eksik olmasinlar🥲

Ah canım benim boşver sen hiç onları düşünme şuan , önemli olan bebişin ve sen , dinlen güzelce bak ne güzel eşin de yardımcı sağ Salim kucağına al inşallah canım

kesin görürsünüz, ne güzel bir zaman bu böyle ilk randevu için ben hep önce tespit ettiğim için erken gidiyorum zaman geçmek bilmiyor siz ilk kontrolde kalp atışını bile duyacaksınız, harika

Bende öyle canım erken öğrenince insan daha bi merak ediyor , dün gittim kontrole üç hafta sonra gel dedi acaba durabilecek miyim bilmiyorum 🫣🤷🏻‍♀️

Ben çok mu rahatım siz böyle yazınca şey oluyorum 😂 benim doktor kalp atışını duyduk 3 hafta sonraya randevu verdi 9 unda o randevu geliyor. Benim başından beri hiç belirti yok. Regl haftanda ağrı akıntı olabilir demişti oda oldu sayılmaz. Bende sıfır evham😅😅 doktor beni arıyor iyi misin diye ben niye böyle rahatım diye düşünmeye başladım şimdi. Birde ilk gebeliğim düşüktü onda çok evham yapmıştım ondan mı acaba bu rahatlık Şuan bende .
hiç öyle düşünme kuzum arkadaşım sıfır belirti ile doğurdu , bazen öyle oluyor siz şanslı gebelersiniz :)
Canım yemek bulaşık çok iyi performans ben sana diyeyim :rolleyes: Ben sadece yemek yiyorum, 2 köpek yavrumuz var onları ya sabah ya da akşam yürüyüşe çıkarıyorum, bu kadar :110:Eşime fazla yükleniyor gibi hissediyorum ama yapacak bişey yok, gerçekten yorgun hissediyorum kendimi ve hiç zorlanmak istemiyorum. Sağolsun o da şikayetsiz her şeyi yapıyor :KK200:
eşlerimiz çok önemli bu dönemde gerçekten , benim eşimde sağolsun tüm işlerde yardımcı bana, düzelicez inşallah be :halay:

Ah canım benim boşver sen hiç onları düşünme şuan , önemli olan bebişin ve sen , dinlen güzelce bak ne güzel eşin de yardımcı sağ Salim kucağına al inşallah canım
2 dusukten sonra gidişatı da anlayamıyorum ya azcık lekelenmem olsa hemen acaba mi 8+4 olduk böyle böyle..amiin hepimiz de insallah canım sureci guzel atlatalim kucagimiza alalim sabrin sonu selamet diyerek sabirla gun gecirmelere devam💖💖

Mesai saatlerine bayıldım :KK15:
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil:rolleyes:
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur :anneadayı: Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem:KK200:
Yok yok bence normal böyle hissetmeniz. Agır bir işim yok ama bende eve geldiğimde cok yorgun hissediyorum akşam 10bucugu zor görüyorum hemen uyuyakalıyorum 😅😂

Ay inşallah 🤲 valla sorma aslında ben adetimden bir hafta önce öğrendim tesadüfen sonra adet günü test yaptım direk pozitif gördüm o gün beta verdim o da güzel çıkınca beklemeye geçtim ikisini birlikte görmek için yoksa Cidden zaman geçmiyor 🥰

8+5 oldum, tek yumurta ikizi. Mide bulantım çok oluyor, arada bel ağrısı hissediyorum. Siz de durumalar nası ne kadarlık oldunuz
Bende bugün 8+2 yim :) Mide bulantım kusmam tiksinmem koku hassasiyeti hiç bir belirtim yok. Sadece dün ve bugün ani acıkmam oluyor ve sanki midem bulanıyor gibi oluyor o kadar 14 kasımda kontrolüm var.

hiç öyle düşünme kuzum arkadaşım sıfır belirti ile doğurdu , bazen öyle oluyor siz şanslı gebelersiniz :)

eşlerimiz çok önemli bu dönemde gerçekten , benim eşimde sağolsun tüm işlerde yardımcı bana, düzelicez inşallah be :halay:
Cnm 7+4 te kalp atışını gördüm. Listeye eklermisin🥰

Eklentiler

• IMG_20231102_111923.jpg
    IMG_20231102_111923.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar benim bulantım yok bi sey mi var dedigim dillerim kopaydı, üc gündür cok kötüyüm cıkarma yok sadece bulantı cok acım yemek istiyorum yiyemiyorum doktora yazdım prilam al dedi alıcam cıkabilirsem

2 dusukten sonra gidişatı da anlayamıyorum ya azcık lekelenmem olsa hemen acaba mi 8+4 olduk böyle böyle..amiin hepimiz de insallah canım sureci guzel atlatalim kucagimiza alalim sabrin sonu selamet diyerek sabirla gun gecirmelere devam💖💖

Aynen aynen kuşum hayırlsıyla inşAllh ❤️🙏🥹

Kızlar benim bulantım yok bi sey mi var dedigim dillerim kopaydı, üc gündür cok kötüyüm cıkarma yok sadece bulantı cok acım yemek istiyorum yiyemiyorum doktora yazdım prilam al dedi alıcam cıkabilirsem
Nazara geldin :)) çubuk kraker , ekşi elma bunları bir dene istersen

Takvime göre bugün 6. Haftanın ilk günü ❤️ kalp sesini duyanlar var mı haftaya gideceğim doktora

X