- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.541
Bu arada bende yazılmak istiyorum sat 3 Eylül kese 5+6 kalp atışı 6+5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar evet bildirmek zorundasınız.gebedir yazısı isteyin doktorunuzdan iş yerinize verin ben 6 haftalıkken verdiö.zaten 12 hafta olmadan bildirmeniz gerkeiyor.ayrıca çalışma saatleri maalesef memurlar için her gün 2 saat erken çıkabiliyorlar.ama özl kurumlarda şöyle ben sgk ile görüştüm.7,5 saat fazla çalıştırıamazlar fazlaysa onu görüşün.Bn de özelde 8:00-18:00 çalışıyorum bi ara çalışma saatleri azalır diye bişe okumuştum ama pek bi bilgim yok. iş yeri sahibinin haberi var ama iş yeri hekimine bildirmedim yasal olarak bildiri yapmak gerekiyor mu
Telaş etme olabiliyor böyle durumlar. Ne kadarlıksınKizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
7+6 olmam lazimTelaş etme olabiliyor böyle durumlar. Ne kadarlıksın
Mesai saatlerine bayıldımBenim çalıştığım kurum öyle büyük bir kurum degil insan kaynakları vs yok. Ortaokul grubu olan özel bir kurs.
Mesaimde 14.30-18.50 arası o yüzden kontrollerimi izinsiz raporsuz halledebiliyorum.
Teşekkürler canımgünaydın kızlar evet bildirmek zorundasınız.gebedir yazısı isteyin doktorunuzdan iş yerinize verin ben 6 haftalıkken verdiö.zaten 12 hafta olmadan bildirmeniz gerkeiyor.ayrıca çalışma saatleri maalesef memurlar için her gün 2 saat erken çıkabiliyorlar.ama özl kurumlarda şöyle ben sgk ile görüştüm.7,5 saat fazla çalıştırıamazlar fazlaysa onu görüşün.
Şanslı hamilesin içini ferah tut, herkeste farklı oluyor, kiminin hiç belirtisi olmuyorKizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
aynısının tıpkısı kuzum şuan fermuarım acık oturuyrorum bbrnfr 9+4 üm bende 8-5 çalışıyorum muhasebeciyim.tek değilsin yani.kızlar bişi sorcam devlet hastanesinde dogum yapmak için oraya görünmemiz şartmı bilgisi olan var mı yani dogum geldi mi pat diye aciline gitsek alıyorlar mıMesai saatlerine bayıldım
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem
ben artık hiç kapatamıyorum pantolonlarımı gün içerisinde o kadar büyüyo ki karnım 4 5 aylık gibi oluyorum belki daha fazla :)) sonumu merak etmiyo değilim :) Akşamları yemek yemeye bile üşeniyorum hemen uyusam keşke :)))Mesai saatlerine bayıldım
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem
Ay vallah iyi olduğunu biliyim 9 ay miğdem bulansin daha önce kayiplarim olduğu için tedirginimŞanslı hamilesin içini ferah tut, herkeste farklı oluyor, kiminin hiç belirtisi olmuyor
alınıyor diye biliyorum canımaynısının tıpkısı kuzum şuan fermuarım acık oturuyrorum bbrnfr 9+4 üm bende 8-5 çalışıyorum muhasebeciyim.tek değilsin yani.kızlar bişi sorcam devlet hastanesinde dogum yapmak için oraya görünmemiz şartmı bilgisi olan var mı yani dogum geldi mi pat diye aciline gitsek alıyorlar mı
ya kimse net bişe demiyor.bugün hani kaydım olsun diye devletten randevu aldım göründüm ama yeterli olur mu kialınıyor diye biliyorum canım
Canım devlette doğum yapabirsin tabiki de kayida falan da gerek yok doğum başladığında direk seni alıp yukarı cikartiyorlar yengem de de hic gitmemişti doğumu başladı direk aldilarya kimse net bişe demiyor.bugün hani kaydım olsun diye devletten randevu aldım göründüm ama yeterli olur mu ki
İş Kanunu mu bu acaba? DMK'da böyle bir maddeye rastlamamıştımYönetmelikte;
Çalışma saatleri
MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.
diyor. ama tabiki uygulamayı nasıl yapıyorlar bilmiyorum. yine yönetmelikte bilgi verme ile alakalı bir süre belirtilmemiş, bu sebeple ben riskli dönemin geçmesini bekliyorum. hibrit çalıştığım için 3 gün işe gidiyorum diğer günler dinlenme şansım oluyor.
Aylık kontrollerini de orda yaptırsan hem doktorun belli olur süreci de takiip ederya kimse net bişe demiyor.bugün hani kaydım olsun diye devletten randevu aldım göründüm ama yeterli olur mu ki
sgknın bana dediği şey hamileler 7.5saattten fazla cakıştırılamaz gece vardiyasında calışamazİş Kanunu mu bu acaba? DMK'da böyle bir maddeye rastlamamıştım
gerçekten mi? ben istanbuldayım umarım burda da öyledir canımCanım devlette doğum yapabirsin tabiki de kayida falan da gerek yok doğum başladığında direk seni alıp yukarı cikartiyorlar yengem de de hic gitmemişti doğumu başladı direk aldilar
Oda istanbuldaydigerçekten mi? ben istanbuldayım umarım burda da öyledir canım
peki hangi hastanedeydi canımOda istanbuldaydi