• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Kızlar benim ara ara bulantılarım var ama yediğim şeyleri saatlerce sindiremiyorum benim gibi olan var mı yiyorum sabah , gece bile midem de dönüyor

Takvime göre bugün 6. Haftanın ilk günü ❤️ kalp sesini duyanlar var mı haftaya gideceğim doktora
ilk sayfada ki tabloda kim kaçıncı haftada görmüş not alıyoruz canım oraya da bakabillrsin ben 5+4 de duymuştum :) tabi vajinal bakıldı , karından biraz daha geç görünür :)

Son düzenleme:
Kızlar benim bulantım yok bi sey mi var dedigim dillerim kopaydı, üc gündür cok kötüyüm cıkarma yok sadece bulantı cok acım yemek istiyorum yiyemiyorum doktora yazdım prilam al dedi alıcam cıkabilirsem
Nazar değdirdin kendi kendine desene 🫣

Mevsimlisan Mevsimlisan akşamdı dimi muayene :) heyecan var mı
Aayyyy şimdi geldim eve heyecandan titredim yatınca sedyeye resmen 😍 senin o pıt pıt atan kalbini verene kurban olurum ya 🥰😍😍💓🤲🤲 canısı beni de ekle listeye 7+1 kese ve kalp atışı 💞🥹 herşey normal bir sıkıntı yok dedi gösterdi işte 1 cm mis teyzeleri daha 🥰

Back