2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215

Eklentiler

• A47676EC-BC3C-487A-A0DE-E1688FBBDB99.jpeg
    A47676EC-BC3C-487A-A0DE-E1688FBBDB99.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 46
Ayyy hem yaş olarak hem sat olarak aynıyız.. Hadi sağlıcakla gelsin hepimizin bebisi 🌹 bende de ufaktan bi tiksinme hali başladı ve göğüs hassasiyeti çok fazla, ellemiyorum elletmiyorum 😂😂
Ayy ben de çok sevindim sizi gördüğüme ☺ kaçıncı çocuk? Benim daha ilk

günaydın herkese :) çalışan gebelere soruyorum iş yerine gebelik bildirimi yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız rapor mu almam gerekiyor doktordan
Merhaba. Bu sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi? Bende çalışıyorum ama biraz daha gebelik ilerlesin en azından riskli olan üç ayı geçireyim de müdürüme söyleyeyim diye düşünmüştüm. Ama resmi prosedür nasıl hiç bir bilgim yok

Senin kız olacak galiba canım baksana pek nazlı . Olsun Buda geçer gerekirse 9 ay yatarsın hastahanede. Yeterki bebişler iyi olsun sakın stres yapma daha önceki gibi geçip gidecek unutma 😇
Zaten öyle bir süreç ki bu bir ara detaylı anlatırım kızım olursa adını nazlı koyacağım 😂

Merhaba. Bu sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi? Bende çalışıyorum ama biraz daha gebelik ilerlesin en azından riskli olan üç ayı geçireyim de müdürüme söyleyeyim diye düşünmüştüm. Ama resmi prosedür nasıl hiç bir bilgim yok
resmi prosedür diye bişey yok bildiğin kadarıyla ben de özelde çalışıyorum ama ben de aynı şekilde riskli dönemi atlattıktan sonra söylemek istiyorum, müdürümün haberi var kontroller için izin alıyorum çünkü ama henüz İnsan Kaynaklarına ve işyeri hekimine bilgi vermedim

yok henüz bende öğrenemedim bildiğim kadarıyla iş yerine bildirilmesi gerekiyor ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum

resmi prosedür diye bişey yok bildiğin kadarıyla ben de özelde çalışıyorum ama ben de aynı şekilde riskli dönemi atlattıktan sonra söylemek istiyorum, müdürümün haberi var kontroller için izin alıyorum çünkü ama henüz İnsan Kaynaklarına ve işyeri hekimine bilgi vermedim
Benim çalıştığım kurum öyle büyük bir kurum degil insan kaynakları vs yok. Ortaokul grubu olan özel bir kurs.
Mesaimde 14.30-18.50 arası o yüzden kontrollerimi izinsiz raporsuz halledebiliyorum.

Eki Görüntüle 3327561
Kızlar bugun 6+2deyim bebek var ama kalp atışı yok daha dedi bikaç gün sonra gel dedi normal değil mi bu durum. Bide bende cinsiyet tahmini alayım sizden 🙈

Benim çalıştığım kurum öyle büyük bir kurum degil insan kaynakları vs yok. Ortaokul grubu olan özel bir kurs.
Mesaimde 14.30-18.50 arası o yüzden kontrollerimi izinsiz raporsuz halledebiliyorum.
iyiymiş şanlısın

Bn de özelde 8:00-18:00 çalışıyorum bi ara çalışma saatleri azalır diye bişe okumuştum ama pek bi bilgim yok. iş yeri sahibinin haberi var ama iş yeri hekimine bildirmedim yasal olarak bildiri yapmak gerekiyor mu

Bn de özelde 8:00-18:00 çalışıyorum bi ara çalışma saatleri azalır diye bişe okumuştum ama pek bi bilgim yok. iş yeri sahibinin haberi var ama iş yeri hekimine bildirmedim yasal olarak bildiri yapmak gerekiyor mu
Yönetmelikte;

Çalışma saatleri

MADDE 9 –
(1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

diyor. ama tabiki uygulamayı nasıl yapıyorlar bilmiyorum. yine yönetmelikte bilgi verme ile alakalı bir süre belirtilmemiş, bu sebeple ben riskli dönemin geçmesini bekliyorum. hibrit çalıştığım için 3 gün işe gidiyorum diğer günler dinlenme şansım oluyor.

Kizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var

X