- 7 Ekim 2020
- 103
- 76
- 33
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.281
Bizim kızın ilk haftasında yeterince beslenemediği için çişinde pembe kristalimsi parçalar olmuştu ama mukuslu değildiBebeğimin bezinde kırmızı leke gördüm, kan mıdır? Özellikle sıcak havalarda, terleyen bebeklerde, idrar su oranı azaldığından ürat kristalleri çöker ve bezine pembe renk bırakır. Parmağınızın ucuyla dokunun, kum gibi dağıldığını hissedersiniz. Kan değildir, korkmanıza gerek yok.
Böyle bir bilgi var mevsimim renkle ilgili. Mukus bizde de oldu ama kakalı bezinde vardı. Üstünde durmamıştım geçti kendiliğinden
Benimki de yapıyor ya anlam vermeye çalışıyordum ben deKızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum buraya, herkes iyidir bebişler sağlıklıdır inşallahbenim bebiş bu aralar emerken ve bazen de uykuya geçerken ıııııııı gibi uzun uzun söyleniyor bu normal midir sesini mi keşfetti acaba?
Merhaba eğer kan olduğunu düşüyorsunuz alerjik durum olabilir doktorunuza danışın mutlaka en çok süt ürünlerine alerji oluyormuş eğer anne sütü alıyorsa size diyet verecektir mama ile besleniyorlar özel mamalar var onları yazıyorlarM maya-06 @Teacher37 kızlar sizde yazmıştniz sanırım bugün mukuslu ve bezde hafif pembemsi renkler gördüm alerjik bir durum olabilir mi 3 gündür falan şekerli şeyler yedim fazla olarak ondan olmuş olabilir mi çikolata kek pasta gibi bugün de mukuslu pembemsi renk gördüm ilk defa mukus gördüm çişinde
Benm bebeğimin kakasında mini mininnacık nokta gibi kan görmüştüm doktorum bana mukuslu kaka ve kan alerji belirtisidir demişti sonra test yaptırdı tahlilleri alerji çıktıM maya-06 @Teacher37 kızlar sizde yazmıştniz sanırım bugün mukuslu ve bezde hafif pembemsi renkler gördüm alerjik bir durum olabilir mi 3 gündür falan şekerli şeyler yedim fazla olarak ondan olmuş olabilir mi çikolata kek pasta gibi bugün de mukuslu pembemsi renk gördüm ilk defa mukus gördüm çişinde
Acemi ben imer diye bi markadan kaplı sütyen aldım demirsiz desteksiz ama ztn desteğe ihtiyaç yok bu aralarOhhh miss okurken rahatladım
Gecmis olsun canım önemli bi sey degildir umarım, kan ise alerji diye biliyorum kızlar da yazmısM maya-06 @Teacher37 kızlar sizde yazmıştniz sanırım bugün mukuslu ve bezde hafif pembemsi renkler gördüm alerjik bir durum olabilir mi 3 gündür falan şekerli şeyler yedim fazla olarak ondan olmuş olabilir mi çikolata kek pasta gibi bugün de mukuslu pembemsi renk gördüm ilk defa mukus gördüm çişinde
Aaa bakıcammAcemi ben imer diye bi markadan kaplı sütyen aldım demirsiz desteksiz ama ztn desteğe ihtiyaç yok bu aralarmaksat ucu belli olmasın, güzel geldi bi dene istersen trendyoldan, pentinin üçte bir fiyatı nerdeyse
Bizimkiler British Scottish karışıklar. Sana özelden atayım fotoğraflarınıAy içim rahatladı Bestee3 tane miiii yaa cinsleri nee bizimki benim profil fotomdaki ahahsh
Seni görmek çok güzelKızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum buraya, herkes iyidir bebişler sağlıklıdır inşallahbenim bebiş bu aralar emerken ve bazen de uykuya geçerken ıııııııı gibi uzun uzun söyleniyor bu normal midir sesini mi keşfetti acaba?
Ayy şimdi gördüm tasması falan var mıYaa kızlar nolduğuna inanamazsınız annanemin kedisi kaçtı! Cam açık kalmış maşallah dediğimin üç gün yasamasından bıktım artık ya inşallah gelir dua edin nolur
O bizde de olmuştu geçti ama bu idrarda değil kakada gibi geliyor bana anlamıyorum da hep cıvık yaptığı için çişiniBizim kızın ilk haftasında yeterince beslenemediği için çişinde pembe kristalimsi parçalar olmuştu ama mukuslu değildiMevsimlisan
Acemim idrar değil de kakasında gibi geldi bana ama cıvık yaptığı için hep anlayamıyorum bugün de mukuslu gelince korktumBebeğimin bezinde kırmızı leke gördüm, kan mıdır? Özellikle sıcak havalarda, terleyen bebeklerde, idrar su oranı azaldığından ürat kristalleri çöker ve bezine pembe renk bırakır. Parmağınızın ucuyla dokunun, kum gibi dağıldığını hissedersiniz. Kan değildir, korkmanıza gerek yok.
Böyle bir bilgi var mevsimim renkle ilgili. Mukus bizde de oldu ama kakalı bezinde vardı. Üstünde durmamıştım geçti kendiliğinden
Bizde öyleyiz ya sürekli emiyor inan sabaha kadar hiç halim kalmıyor. Diş mi uyku gerilemesi mi anlayamiyorum aynen yarım saat 1 saatte falan kalkıyor emiyor uyuyor memede koyuyorum sonra tekrar yat kalk nevrim döndü yatakta da emziriyoeum ben beceremedim onu naisl sa göğüsler küçük ondan mı bilmiyorum. Ay bende istemem ya buket ondan korkuyorum inanAy benimde öyle ya valla çıldırmama ramak kalıyor hatta çıldırıyorum Allah affetsin. 4 ay uyku gerilemesidir inşallah. Çok uyanıyor uyandıkça yatarak meme veriyorum artık yoksa çok ağlıyor alışkanlık kalmaz inşallah. Diş felanda ortaya karıştı baya. Bi düzenimiz vardı 23de uyur 4:30da kalkardı emzirirdim yine uyurdu şimdi uyku gerilemesi mi, 19 hafta atağı mı diş mi çözemedim ama resmen hiç uyumadan sabahı yapıyorum asla uykuya dalmıyor dalarsada 45-50 dakikada bir uyanıyor. Şuan yaptığımız şeyler alışkanlık yapmaz dimi? Sürekli gece meme isteyen bir bebeğim olsun istemem.
Testi nasıl yapıyorlar peki kan mi bakıyorlarMerhaba eğer kan olduğunu düşüyorsunuz alerjik durum olabilir doktorunuza danışın mutlaka en çok süt ürünlerine alerji oluyormuş eğer anne sütü alıyorsa size diyet verecektir mama ile besleniyorlar özel mamalar var onları yazıyorlar
Peki maya bu kaç kez oldu kan görmen mukuslu olması sürekli miydi akşam da yaptı normaldi mesela ne kan vardı ne mukusBenm bebeğimin kakasında mini mininnacık nokta gibi kan görmüştüm doktorum bana mukuslu kaka ve kan alerji belirtisidir demişti sonra test yaptırdı tahlilleri alerji çıktı
Sağol moni inşallah değildir ya gebelikte de çok diyet yaptım çok zorGecmis olsun canım önemli bi sey degildir umarım, kan ise alerji diye biliyorum kızlar da yazmıs
Yaaaa inanmıyorum acemiiii bu kadar olurYaa kızlar nolduğuna inanamazsınız annanemin kedisi kaçtı! Cam açık kalmış maşallah dediğimin üç gün yasamasından bıktım artık ya inşallah gelir dua edin nolur