- 19 Aralık 2021
- 2.077
- 2.658
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.261
Farkettim onu ya bunu yazmak için girmiştim sende öyle yazınca anladımMevsimmm
Atak haftasındayız hemde fırtınalı olanından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim onu ya bunu yazmak için girmiştim sende öyle yazınca anladımMevsimmm
Atak haftasındayız hemde fırtınalı olanından
Ayy ciddi mi pembe bitecek mi ondan sonra yok mu atak umut oldun bana şuanBundan sonrası yokuş aşağıatakları saymayı birakicaz
Aahhh öyle gerçekten seda bide en çok delirten ekleyelim bunu lütfenBizi en çok seyreden, en çok ihtiyacı olan, en çok bizimle mutlu olan tek varlıklar onlar. Aşktan da öte
Yanlış anlasildim sanırım ataklari saymiycaz çünkü her anımiz atak olacakşaka bı yana tecrübeli bı anne olarak söylüyorum ilk 6 ay ve 2 yaş sendromu zordu.Ayy ciddi mi pembe bitecek mi ondan sonra yok mu atak umut oldun bana şuan
Doğrudur yaaa bencede ilk 6 ay zor cidden 2 yaşı da nasip olursa gelince görcez artıkYanlış anlasildim sanırım ataklari saymiycaz çünkü her anımiz atak olacakşaka bı yana tecrübeli bı anne olarak söylüyorum ilk 6 ay ve 2 yaş sendromu zordu.
Kedinin aşıları tamsa sokağa çıkmıyorsa hiç tehlikesi yok. Tüy mideden dışkıyla atılıyor. Evimde 3 kedi varKızlar kedi besleyeniniz var mı? Annanemin kedisi var ister istemez etrafta üstte başta kedi tüyü oluyor yutsa falan sıkıntı olur mu çok tedirginim
Dimi yaaa her bizi gorduklerinde agizlari kulaklarina variyor sabah gozlerini acip yuzume bakip kocaman gulumsuyor resmen gunes doguyor sabahimaBizi en çok seyreden, en çok ihtiyacı olan, en çok bizimle mutlu olan tek varlıklar onlar. Aşktan da öte
3. Ay bittikten sonra diye dusunuyorum ama pek emin degilimŞimdi bu 4. Ay, 3. Ay bittikten sonrası mı oluyor hamilelikteki gibi yoksa 4ün bitmesi mi demek oluyor bizimki de çok mutlu oluyor
Ay benimde öyle ya valla çıldırmama ramak kalıyor hatta çıldırıyorum Allah affetsin. 4 ay uyku gerilemesidir inşallah. Çok uyanıyor uyandıkça yatarak meme veriyorum artık yoksa çok ağlıyor alışkanlık kalmaz inşallah. Diş felanda ortaya karıştı baya. Bi düzenimiz vardı 23de uyur 4:30da kalkardı emzirirdim yine uyurdu şimdi uyku gerilemesi mi, 19 hafta atağı mı diş mi çözemedim ama resmen hiç uyumadan sabahı yapıyorum asla uykuya dalmıyor dalarsada 45-50 dakikada bir uyanıyor. Şuan yaptığımız şeyler alışkanlık yapmaz dimi? Sürekli gece meme isteyen bir bebeğim olsun istemem.Aahhh elif 2 mi 2 mi dedin keşke iki kez kalksa yemin ederim bu gece özellikle huniyi takip dolaştım evin içinde sürekli 20 dk ya yarim saate kalktı beynim dönüyor hala yatıp kalkmaktan bu hafta böyleydi hemen hemen ama bugün iyice şaşırdı atak haftası mıdır nedir hala başım ağrıyor uykusuzluktan bir de göğsüm ağrıyor bugün aksi gibi
Ay içim rahatladı Bestee 3 tane miiii yaa cinsleri nee bizimki benim profil fotomdaki ahahshKedinin aşıları tamsa sokağa çıkmıyorsa hiç tehlikesi yok. Tüy mideden dışkıyla atılıyor. Evimde 3 kedi var
Valla ben de öyle düşünüyorum inş öyledir3. Ay bittikten sonra diye dusunuyorum ama pek emin degilim
Seyyaahh hoşgeldin nasılsınn bebiş nasıl bizimki de yapıyor onu bazen kızgın kızgın söyleniyor bazen sadece ses çıkarıyor ninni söylemeye başlıyorum hemen uyuyor kendine ninni söylüyor ya da ninni istiyor diye yorumluyorumKızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum buraya, herkes iyidir bebişler sağlıklıdır inşallah benim bebiş bu aralar emerken ve bazen de uykuya geçerken ıııııııı gibi uzun uzun söyleniyor bu normal midir sesini mi keşfetti acaba?
Bebeğimin bezinde kırmızı leke gördüm, kan mıdır? Özellikle sıcak havalarda, terleyen bebeklerde, idrar su oranı azaldığından ürat kristalleri çöker ve bezine pembe renk bırakır. Parmağınızın ucuyla dokunun, kum gibi dağıldığını hissedersiniz. Kan değildir, korkmanıza gerek yok.M maya-06 T Teacher37 kızlar sizde yazmıştniz sanırım bugün mukuslu ve bezde hafif pembemsi renkler gördüm alerjik bir durum olabilir mi 3 gündür falan şekerli şeyler yedim fazla olarak ondan olmuş olabilir mi çikolata kek pasta gibi bugün de mukuslu pembemsi renk gördüm ilk defa mukus gördüm çişinde
Ohhh miss okurken rahatladımDuşumu aldım bakımımı yaptım kız da uyuyor bi de kahvemi icmeme izin verirse daha ne isterim
Ayy hoşbulduum iyiyiz çok şükür 3 aylık olduk büyüdükk siz de iyisiniz inşallah artık ben de böyle düşünücem çok mantıklııSeyyaahh hoşgeldin nasılsınn bebiş nasıl bizimki de yapıyor onu bazen kızgın kızgın söyleniyor bazen sadece ses çıkarıyor ninni söylemeye başlıyorum hemen uyuyor kendine ninni söylüyor ya da ninni istiyor diye yorumluyorum