- 8 Ekim 2018
- 1.383
- 2.761
- 38
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.941
Çok geçmiş olsun elifcim tez zamanda şifa bulsun prenses inşallahKızlar
Kızım ishal oldu 3 gündür hastanedeyiz. Nolur bize dua edin çıkalım burdan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun elifcim tez zamanda şifa bulsun prenses inşallahKızlar
Çok geçmiş olsun mevsimcim nasıl iyi mi bebiş simdiKızlar napyosunuz inşallah iyidir herkes biz bugün ameliyat olduk ömrümden ömür gitti zor bir süreçti çok şükür iyiz şuan odaya aldılar bugün buradayız sanırım Dr gelince belli olacak herkesin bebeğine iyilik sağlık versin Rabbim
Ben dün başladım canım bende memurum şefim ve müdürüm anlayışlı insanlar idare edecekler ben 4 gün yarım gün gideceğim değişiklik iyi geldi bana sık sık görüntülü aradı babası zaten 3 saat işteydim yarısında uyuyorduKızlar ise başlayan oldu mu. Ben memurum.
Pazartesi işe baslayacam. Bibisime bakan var çok şükür ama aklım kalbim onda kalacak. Allahtan 6 ay yarım gün calisacam 3. Çocuk olunca. Allah cocuklarimizi buyuturken de buyuttukten sonra da yardımcımız olsun insallah
Neden ishal olmuş bir şey dediler mi ? Çok geçmiş olsunKızlar
Gecmis olsun canım ne olmustu ben okuyamadım önceki yazılarıKızlar napyosunuz inşallah iyidir herkes biz bugün ameliyat olduk ömrümden ömür gitti zor bir süreçti çok şükür iyiz şuan odaya aldılar bugün buradayız sanırım Dr gelince belli olacak herkesin bebeğine iyilik sağlık versin Rabbim
Sağol havvacim evet iyi çok şükür hiç farkında değil birşeyin yavrumÇok geçmiş olsun mevsimcim nasıl iyi mi bebiş simdi
Fıtık vardı summercim ondan ameliyat oldu aynı zmaanda sünnet oldu teşekkür ederim sağolasinGecmis olsun canım ne olmustu ben okuyamadım önceki yazıları
Elif çok geçmiş olsun ya kuzum kıyamam enfeksiyon falan mı varmis noldu ne dedilerKızlar
Canım çok geçmiş olsun kuzenimin bebegide böyle oluyordu oda krem kullanıyordu 1 yaşına kadar falan sürdü hemen hemen sonra geçti şükür ama bir arkadaşım bununla ilgili krem gubi birşey demişti olursa böyle aklında bulunsun diye neydi şuan hatırlamıyorum ama ona sorayım birEki Görüntüle 3481120
Kızlar bebeğimin yanaklari, kulaklari ve kaşı kızardı. Kuru ve pütür pütür bir hissi var. Geçen ay hastaneye götürdük doktor bunun normal olduğunu , en gec 1 yaşına kadar geçeceğini, Mustela kremini surmem gerektiğini söyledi ve gerçekten de 1 hafta içinde geçmişti. Son 3-4 gündür tekrar aynı sorunu yaşıyoruz ve hâlâ ayni kremi kullanıyorum. Bu sorunu yaşayan varsa ne önerirsiniz?
Alerjik bir durum değil dimiEki Görüntüle 3481120
Kızlar bebeğimin yanaklari, kulaklari ve kaşı kızardı. Kuru ve pütür pütür bir hissi var. Geçen ay hastaneye götürdük doktor bunun normal olduğunu , en gec 1 yaşına kadar geçeceğini, Mustela kremini surmem gerektiğini söyledi ve gerçekten de 1 hafta içinde geçmişti. Son 3-4 gündür tekrar aynı sorunu yaşıyoruz ve hâlâ ayni kremi kullanıyorum. Bu sorunu yaşayan varsa ne önerirsiniz?
Ben de öğretmenim okulum çok uzak ocak ayında başlamam gerek nasıl sağım yapacağım sağdıklarımı nasıl getireceğim bbebeğimnasıl karşılayacak durumu çok endişeliyimKızlar ise başlayan oldu mu. Ben memurum.
Pazartesi işe baslayacam. Bibisime bakan var çok şükür ama aklım kalbim onda kalacak. Allahtan 6 ay yarım gün calisacam 3. Çocuk olunca. Allah cocuklarimizi buyuturken de buyuttukten sonra da yardımcımız olsun insallah
Yok değilmiş doktor öyle dediAlerjik bir durum değil dimi
Sebamed krem kullaniyorduk doktor onun bir ise yaramayacagini soyledi Mustela şampuan ve krem kullan dedi, değişen bişey olmadiCanım çok geçmiş olsun kuzenimin bebegide böyle oluyordu oda krem kullanıyordu 1 yaşına kadar falan sürdü hemen hemen sonra geçti şükür ama bir arkadaşım bununla ilgili krem gubi birşey demişti olursa böyle aklında bulunsun diye neydi şuan hatırlamıyorum ama ona sorayım bir
Söylemediler yaNeden ishal olmuş bir şey dediler mi ? Çok geçmiş olsun
Enfeksiyonda virüslerinde hiçbiri çıkmadı. Sadece sıvı kaybı olduğundan serum alıyorElif çok geçmiş olsun ya kuzum kıyamam enfeksiyon falan mı varmis noldu ne dediler
Alerjik olmaması iyi buda çabucak geçer inşallahYok değilmiş doktor öyle dedi
Ya bizde iki hafta önce öyle birşey yaşadık elif hiçbirsey çıkmamıştı bütün testler yapıldı bakıldı bebeklerde oluyor sanırım böyle şeyler ya bol bol besle bununla geçmiş olsunEnfeksiyonda virüslerinde hiçbiri çıkmadı. Sadece sıvı kaybı olduğundan serum alıyor
İnşallahAlerjik olmaması iyi buda çabucak geçer inşallah
Nasıl çıkarım hastaneden bilmiyorum kızım ne zaman iyileşecek acaba.Ya bizde iki hafta önce öyle birşey yaşadık elif hiçbirsey çıkmamıştı bütün testler yapıldı bakıldı bebeklerde oluyor sanırım böyle şeyler ya bol bol besle bununla geçmiş olsun