- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.361
Son kontrolümde 3 hafta sonra ense kalınlığı için gel dedi artık büyüyo bebişlerimiz çok heyecanlıııı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi :) çok şükür. benimde haftaya pazartesi kontrolüm inşallah hep çok güzel haberler alırızSon kontrolümde 3 hafta sonra ense kalınlığı için gel dedi artık büyüyo bebişlerimiz çok heyecanlıııı :)
İnşallah canımmDimi :) çok şükür. benimde haftaya pazartesi kontrolüm inşallah hep çok güzel haberler alırız
Ben fetal dna düsünüyorum canım ama daha fiyat bilgisi almadımikili test yaptıracak mısınız kızlar? 11. haftada sanırım yapılıyor
Ben 10 haftadan sonra fetal dna yaptırıcam yani kasımın 22 si falan sizlere de öneririmikili test yaptıracak mısınız kızlar? 11. haftada sanırım yapılı
Ben 3 yer ile görüştüm. Bir yerde karar kıldım ama hepsinin yaklaşık fiyatları aynı 12 bin ile 15 bin arasıBen fetal dna düsünüyorum canım ama daha fiyat bilgisi almadım
Ben şimdi hüma da ersad batmaza gidiyorum ama çok konuşan bı doktor değil ama en azından bilgili tecrübeli bende bı baska doktora daha gıtmek ıstıyorum erciyeste rakip turan varmıs ona da iyi diyorlarpeki önerebileceğiniz biri var mı riskli gebelikler için bende tekdene gidiyodum ama
Hangi sehirdesin canımBen 3 yer ile görüştüm. Bir yerde karar kıldım ama hepsinin yaklaşık fiyatları aynı 12 bin ile 15 bin arası
İstanbulHangi sehirdesin canım
mayıs annelerinde gördüm 350 dolar civarı yazmışlar kuzum fetal dna da cinsiyeti de öğreniyorsun dimi :)Ben fetal dna düsünüyorum canım ama daha fiyat bilgisi almadım
Günaydınnnnnn. Bende 8+1 im Şuan ve aynı senin gibiyim başından beri sıfır belirti. Benim normal gebelik ben dupaston ve ecopirin kullanıyorum. Ay seninle tanışmak içimi çok rahatlattı. Hiç hamile gibi değilim bende mi sıkıntı diyordumKızlar günaydın :)
Bende bugün 8+1 oldum. Geçen hafta kalp atışını dinledik çok şükür. Benimle aynı olan var mı merak ediyorum bende bulantı kusma halsizlik uyku belirtileri yok. Hatta akıntım da yok. Tüp bebek benimki progestan fitil kullanıyorum sadece kullandığım zaman fitilin fazlılığı geliyor. Aynı olan var mı
Evet canım ama inan önceligim cinsiyet degil tabi o da güzel bir artısı, sonrasında sürekli ugrasmak istemiyorum ikili üçlü vs, bakalım durumumuz o zamana elverirse direkt fetal dna düsünüyoruzmayıs annelerinde gördüm 350 dolar civarı yazmışlar kuzum fetal dna da cinsiyeti de öğreniyorsun dimi :)
Ne yalan söylim ben doğuma yakın alacağım herşeyiMesela hepsiburada indirimi var, bizim icin daha cok erken ama fiyatlar malum hep artıyor, bu babyjörn anakucagı düsünen var mı hic suan oyuncaklı 6 bin küsurda, normalde 8 bine yakın oluyor, şu doktor kontrolüm olsaydı bilmiyorum belki alırdım
Ben ilgili konuşkan ve suratsız olmayan bi doktor istiyorum ama yokk :) Acıbademe gitmeyi düşünüyorumBen şimdi hüma da ersad batmaza gidiyorum ama çok konuşan bı doktor değil ama en azından bilgili tecrübeli bende bı baska doktora daha gıtmek ıstıyorum erciyeste rakip turan varmıs ona da iyi diyorlar
Bendee 25. haftadan sonra başlarım diyorum ama cinsiyetleri öğreneyim başlarım kesin :)))Ne yalan söylim ben doğuma yakın alacağım herşeyi
Sende ara ara mayıs annelerini okuyanlardansın demi bizden öndeler ya bazen bende tecrübe olsun diye giriyorum bakıyorum o grubamayıs annelerinde gördüm 350 dolar civarı yazmışlar kuzum fetal dna da cinsiyeti de öğreniyorsun dimi :)
Evet benim gibi hiç belirtisi olmayan birini bulmak çok güzel :) Ne zaman kontrole gidiceksin ben 2 hafta sonra günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)Günaydınnnnnn. Bende 8+1 im Şuan ve aynı senin gibiyim başından beri sıfır belirti. Benim normal gebelik ben dupaston ve ecopirin kullanıyorum. Ay seninle tanışmak içimi çok rahatlattı. Hiç hamile gibi değilim bende mi sıkıntı diyordum
Erşad hoca suratsız değil çok nazik ama bazı şeyleri çok açıklama yapmıyor işinin ehli bi doktor eğer acıbademe giderseniz beni de haberdar eder misinizBen ilgili konuşkan ve suratsız olmayan bi doktor istiyorum ama yokk :) Acıbademe gitmeyi düşünüyorum