2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
ikili test yaptıracak mısınız kızlar? 11. haftada sanırım yapılı
Ben 10 haftadan sonra fetal dna yaptırıcam yani kasımın 22 si falan sizlere de öneririm
Kendi tüp bebek doktorum da önerdi zaten bende araştırmıştım. Bu test %99 sonuç veriyor ve cinsiyete kadar bakılıyor. Bu sayede 2 li teste yada diğer testlere gerek kalmıyor.

peki önerebileceğiniz biri var mı riskli gebelikler için bende tekdene gidiyodum ama
Ben şimdi hüma da ersad batmaza gidiyorum ama çok konuşan bı doktor değil ama en azından bilgili tecrübeli bende bı baska doktora daha gıtmek ıstıyorum erciyeste rakip turan varmıs ona da iyi diyorlar

Kızlar günaydın :)
Bende bugün 8+1 oldum. Geçen hafta kalp atışını dinledik çok şükür. Benimle aynı olan var mı merak ediyorum bende bulantı kusma halsizlik uyku belirtileri yok. Hatta akıntım da yok. Tüp bebek benimki progestan fitil kullanıyorum sadece kullandığım zaman fitilin fazlılığı geliyor. Aynı olan var mı
Günaydınnnnnn. Bende 8+1 im Şuan ve aynı senin gibiyim başından beri sıfır belirti. Benim normal gebelik ben dupaston ve ecopirin kullanıyorum. Ay seninle tanışmak içimi çok rahatlattı. Hiç hamile gibi değilim bende mi sıkıntı diyordum 🥹🥹

mayıs annelerinde gördüm 350 dolar civarı yazmışlar kuzum fetal dna da cinsiyeti de öğreniyorsun dimi :)
Evet canım ama inan önceligim cinsiyet degil tabi o da güzel bir artısı, sonrasında sürekli ugrasmak istemiyorum ikili üçlü vs, bakalım durumumuz o zamana elverirse direkt fetal dna düsünüyoruz

Mesela hepsiburada indirimi var, bizim icin daha cok erken ama fiyatlar malum hep artıyor, bu babyjörn anakucagı düsünen var mı hic suan oyuncaklı 6 bin küsurda, normalde 8 bine yakın oluyor, şu doktor kontrolüm olsaydı bilmiyorum belki alırdım
Ne yalan söylim ben doğuma yakın alacağım herşeyi😄

Ben şimdi hüma da ersad batmaza gidiyorum ama çok konuşan bı doktor değil ama en azından bilgili tecrübeli bende bı baska doktora daha gıtmek ıstıyorum erciyeste rakip turan varmıs ona da iyi diyorlar
Ben ilgili konuşkan ve suratsız olmayan bi doktor istiyorum ama yokk :) Acıbademe gitmeyi düşünüyorum

Günaydınnnnnn. Bende 8+1 im Şuan ve aynı senin gibiyim başından beri sıfır belirti. Benim normal gebelik ben dupaston ve ecopirin kullanıyorum. Ay seninle tanışmak içimi çok rahatlattı. Hiç hamile gibi değilim bende mi sıkıntı diyordum 🥹🥹
Evet benim gibi hiç belirtisi olmayan birini bulmak çok güzel :) Ne zaman kontrole gidiceksin ben 2 hafta sonra günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)

Ben ilgili konuşkan ve suratsız olmayan bi doktor istiyorum ama yokk :) Acıbademe gitmeyi düşünüyorum
Erşad hoca suratsız değil çok nazik ama bazı şeyleri çok açıklama yapmıyor işinin ehli bi doktor eğer acıbademe giderseniz beni de haberdar eder misiniz

X