2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
gerçekten çok var pıhtılaşma sorunu olan , bilemedim neden oldu ama ben bi kendimde sanırdım :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin
Aminn Merhaba bende aranıza katılabilirim.
Sat:08 Eylül 32 yaşındayım. 2. Gebeliğim. İlkini 26haftada kaybettim.
Şuan 7+5teyim.
6+1de keseyi gördük, 7+1de kalp atımını duyduk.
Faktör v, paı-1, mthfr a1298c heterozigot bende clexane 0,4 ve corasprin 100 kullanıyorum. Umarım herşey yolunda gider ve bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz

Canım aynı acıyı yaşamışız ve aynı gen heterozigot..

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldiin bu grupta çok fazla pıhtılaşma bozukluğu olan gebe var hepp birlikte sağlıcakla kucağımıza nasip olsun inşallahh

Kızlar günaydın :)
Bende bugün 8+1 oldum. Geçen hafta kalp atışını dinledik çok şükür. Benimle aynı olan var mı merak ediyorum bende bulantı kusma halsizlik uyku belirtileri yok. Hatta akıntım da yok. Tüp bebek benimki progestan fitil kullanıyorum sadece kullandığım zaman fitilin fazlılığı geliyor. Aynı olan var mı

Gunaydın kızlar, beni yanlıs anlamazsanız artık güzel tecrübelerimizi paylaşsak olur mu son birkac gündür grupta hep acı tecrübeler konusuluyor ister istemez ben gibi etkilenenler oldugunu düsünüyorum, belkide benimdir sadece fazla evhamlı biriyim ve sürekli düsünerek kötüyü cekmek istemiyorum, güzel günler bizi bekliyor, öyle umalım, beni yanlıs anlamayın

Ben de normalde 7+0 ım ama en son ultrasona göre 5 gün öndeydi suan bilmiyorum öyle devam ediyorsa 7+5 im, dün ve bugün hafif bulantım var hafif uyku ve gögüs agrısı baska bi belirtim yok

Evet bende çok çabuk etkileniyorum ve ister istemez kötü düşünceler oluyor bi de belirti olmayınca
Allahım isteyen herkese nasip etsin kötü tecrube edenlere sabır versin ve daha güzelleri nasip olsun hepimizin yüzü gülsün inşallah

Kesinlikle belki aynısı allah korusun bizimde basımıza gelebilir asla yaşanılan şeylerle ilgili değil demek istedigim, bundan sonrası icin daha pozitif olabiliriz

Mesela hepsiburada indirimi var, bizim icin daha cok erken ama fiyatlar malum hep artıyor, bu babyjörn anakucagı düsünen var mı hic suan oyuncaklı 6 bin küsurda, normalde 8 bine yakın oluyor, şu doktor kontrolüm olsaydı bilmiyorum belki alırdım

Merhabalar öncelikle sağlıkla zamanında gelsin bebisiniz inşallah. Benim de bugün 8+1 ve benim de tüp bebek. Mide bulantısı var ben de.

TV'de çocuklara iyi uykular yazdığı gibi uyuyorum
Yalnızca karnım acıktığında mide bulantım oluyor, herhangi bir şeyden tiksinmedim, akıntı ve göğüste aşırı hassasiyet var bende

Merhabalar öncelikle sağlıkla zamanında gelsin bebisiniz inşallah. Benim de bugün 8+1 ve benim de tüp bebek. Mide bulantısı var ben de.
İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın :) Ne zaman başladı mide bulantısı başka belirti var mı akıntı falan. Beden prolutex iğne kullanıyorum sabah akşam vitaminler kullanıyorum ve fitil

günaydınnn bende 8+6yım 8e girdiğimde birden bulantım filan kesilmişti şimdi tekrar var bulantı kusma uyku aşkı ve göğüslerde hassasiyet. Okuduğum kitapta hiç belirti olmayan anneleri şanslı anne olarak tanımlıyordu doktor :) progestan kullandığımda o beyaz fitil dokusu benden de geliyordu fazlalığı atıyormuş rahim :)

Bu farklı psikoloji anlatamıyorum ki :) Neden bende de yok diyorum belirtiler bi anormallik mi diyorum halbuki kalp atışını duydum. Bir belirti olmayınca birşeyler tersmi gidecek düşüncesine bazen kapılıyorum.

Bu farklı psikoloji anlatamıyorum ki :) Neden bende de yok diyorum belirtiler bi anormallik mi diyorum halbuki kalp atışını duydum. Bir belirti olmayınca birşeyler tersmi gidecek düşüncesine bazen kapılıyorum.
yokk sakın öyle düşünmeyin, arkadaşım sıfır belirti ile doğurdu yaşına girecek çocuğu, hiiç belirti olmaması tabi ki çok normal, sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…