- 15 Kasım 2023
- 1.728
- 2.423
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.981
Yap yap ağlat ağlat sonra sen üzülme sütün kesilir de.. hadiyaaa ben bilmiyordum.. hem insanın canını sıkmak için her şeyi yapıyorlar hem de üzüldün diye seni suçluyorlar yeterince yokmuş gibi bir vicdan azabı daha ekliyorlar. Dün ebe geldi kilosuna bakmak için, 1 haftada 25 gr vermiş. O kadar üzüldüm ki neyse teselli ettiler toparladım. Sonra kv’nin oğlu saçma sapan konulardan beni azarlamaya kalkıyor sinir olucağımı bildiği şeyler yapıyor ben de artık patladım zaten sabahtan canım sıkkın sinir krizi geçirdim resmen. Kv geldi noluyor diye ben haykırarak ağlıyorum, baktı baktı mutfağa geri döndü hiçbir şey demeden… ben daha da delirdim, sonra gelmiş ama böyle yapma ağlama sütün kesilir diyor….. ya sen bana gelmeden önce oğluna gidip kızı üzme sütü kesilir desene!!! Sinirle saydırırken kendimi yalnız hissediyorum demişim çok gücenmiş… ben özür dileyecek pozisyona geldim bir de evin işini yaptı tamam sağolsun ama kendi annem olsa onu da yapar manevi olarak da destek olurdu moralimi yüksek tutmaya çalışırdı bunu söyleyemiyorsun işte nankör oluyorsun. Bu da hamilelikte ve lohusalıkta yaşanan unutulmayacaklar listesine eklendi..