- 9 Ekim 2023
- 1.211
- 1.747
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.941
Yavrum masallah tek gogusten 60 cc diyosun daha ne istiyosun allahtanBernaa
Dünde bugünde ben sütümü sağıp verdim sen napıyorsun. Süt dediğimde tek göğüsten 60 cc zor çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum masallah tek gogusten 60 cc diyosun daha ne istiyosun allahtanBernaa
Dünde bugünde ben sütümü sağıp verdim sen napıyorsun. Süt dediğimde tek göğüsten 60 cc zor çıktı.
Aynen ben yarım saat uğraşsam iki göğüsten 40 cc anca çıkıyorYavrum masallah tek gogusten 60 cc diyosun daha ne istiyosun allahtan
Benim bu ara çok azaldı sütüm iki göğüsten 30 falan görüyorum çok üzülüyorumAynen ben yarım saat uğraşsam iki göğüsten 40 cc anca çıkıyor
Bestlak iciyormusunuz acaba kızlarBenim bu ara çok azaldı sütüm iki göğüsten 30 falan görüyorum çok üzülüyorum
Bestlak tahin helvası rezene hipp emziren anne çayı denedim ama bi artış olmadıBestlak iciyormusunuz acaba kızlar
Ozaman senin elinde olan birşey değil kuzum benim hiç sıkma canını olurmu mama mı veriyosunBestlak tahin helvası rezene hipp emziren anne çayı denedim ama bi artış olmadı
Evet içiyorumBestlak iciyormusunuz acaba kızlar
Demekki sütün su gibi grliyor doymuyodur benimkide gecen oyle yaptı yapıştı bırakmadı ama doymadida
Bende su gibi gelmesinden şüphelendim jouuuGÖgsünde sıcak duş aldır
O da 1 saat oturuyorum makinanın başındaYavrum masallah tek gogusten 60 cc diyosun daha ne istiyosun allahtan
JouuBestlak iciyormusunuz acaba kızlar
Evet canım mama veriyorum yapacak bir şey yok bende hiç emmemişim kısmetOzaman senin elinde olan birşey değil kuzum benim hiç sıkma canını olurmu mama mı veriyosun
Biberon veriyorsan ondan dolayi… benimki de hem biberon aliyordu hem meme. Ama baktim memede cok sinirlenmeye basladi hemen biraktim biberonu. Mama verecegim zaman da kasik biberonla veriyorum…O da 1 saat oturuyorum makinanın başında
Sağ göğsümde hiç yok Maşallah ama solda o kadar olmasına rağmen kızım memeyi resmen istemiyor ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı.
Mamayıda sabah 1 gece daha uzun uyusun diye gece 1 veriyordum öyle sürekli 3 -4 kere vermiyordum nasıl alıştı anlamadım.Biberon veriyorsan ondan dolayi… benimki de hem biberon aliyordu hem meme. Ama baktim memede cok sinirlenmeye basladi hemen biraktim biberonu. Mama verecegim zaman da kasik biberonla veriyorum…
Canımm bende bu süre zarfında mamaya başladım kaç saat aralıkla veriyorsun mamayı kaç cc veriyorsun markası ne bilgi alabilir miyim.Evet canım mama veriyorum yapacak bir şey yok bende hiç emmemişim kısmet
Vallahi canım ben mama veremiyorum zaten 3 gündür resmen dövüşüyoruz onunla uykudayken alıyor azda olsa uyanıkken asla tutmuyor bende yaklastiriyorum mememe biraz ağzına sut sıkıyorum öyle öyle az da olsa alıyor ama fazla degilBernaa
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz.Vallahi canım ben mama veremiyorum zaten 3 gündür resmen dövüşüyoruz onunla uykudayken alıyor azda olsa uyanıkken asla tutmuyor bende yaklastiriyorum mememe biraz ağzına sut sıkıyorum öyle öyle az da olsa alıyor ama fazla degil
Doktorum istemedi vermemiResmen aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ama canımızı sıkmayalım zorlayalım biraz daha sende bol bol su için bir hikmettir belki sütümüz artarda bizimkilerde lokur lokur emer çekerler. Mama neden veremiyorsun acaba.
Aptamil comformil veriyorum canım eczanelerde satılıyor sadece hazmı kolay olanlardan bizim 40. Günümüz 3 en geç 4 saate bir 120 cc içiyor bazen 90 cc içiyorCanımm bende bu süre zarfında mamaya başladım kaç saat aralıkla veriyorsun mamayı kaç cc veriyorsun markası ne bilgi alabilir miyim.
Bebisin odasi ayri ayri odadada olsa hicmi acmamak lazimKızlar neredeyse 3 yaşına kadar tvye maruz kalmamaları gerekiyor bebişlerin peki nasıl yapıyorsunuz o odadayken hiç tv açmıyormusunuz? Uyurken açıyormusunuz mesela?