- Konu Sahibi mesirmacunu
- #23.001
Kizceler benim bebesi 57 günlük ama doğduğundan beri yüzünde beyaz nokta kadar sivilceler var vücudunda var hiç geçmedi daha ne kadar kalicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanoKizceler benim bebesi 57 günlük ama doğduğundan beri yüzünde beyaz nokta kadar sivilceler var vücudunda var hiç geçmedi daha ne kadar kalicak
Bende öyle yapıyım canım benimki doğduğundan beri varCano
Doktor bana dediki sakallı insanlardan uzak tut birde bebek yağı sürebilirsin dedi.
Şu şekliCano
Doktor bana dediki sakallı insanlardan uzak tut birde bebek yağı sürebilirsin dedi.
Bu iyi birşey ama merak etme kilo aldığının göstergesi benimki bildiğin kırmızı kırmızı nokta noktaŞu şekli
Yok benimkilerde beyazBu iyi birşey ama merak etme kilo aldığının göstergesi benimki bildiğin kırmızı kırmızı nokta nokta
Takılcak birşey değil canım geçer onlarYok benimkilerde beyaz
İnşallah canımTakılcak birşey değil canım geçer onlar
Ozamanbol sebze tüketmen gerekir canımYok sadece anne sütü alıyor
Bende öyle yapmaya calisiyorumOzamanbol sebze tüketmen gerekir canım
İspanak en önde
2.900 doğduKaç kg doğdu ki, ilk ay 1 kg a yakın alması gerekiyor
Allah yardımcımız olsun cidden zor işler ama geçecekBende öyle yapmaya calisiyorum
Pamukçuk falan yok dimi bebeğin dilindeKızlar merhaba,
Daha önce göğsümde göğüs incisi dedikleri sivilce gibi beyazlık çıkmıştı, geçti çok şükür. Bu sefer de sivilce gibi değil göğüs ucumda sadece beyazlık oluştu. Sabahtan beri emzirdim sağdım geçmedi, farklı birşey mi acaba anlamadım da. Başına gelen var mı? Ne olduğunu ne yapmak gerektiğini biliyor musunuz?
Bir de benim kız anne sütü alıyor ama kakaları çoğunlukla yeşile döndü, önceden doktora sormuştum yeşil kaka normal demişti ama artık hep yeşil, emin olamadım sizde de öyle mi?
Benim bebito prematüre olduğu için erken demire başladık o yüzden sarı yeşil arası dönüyor genelde. Benim bildiğim kadarıyla bebeğine demir lazımsa sütün daha demirli olmuştur o da yeşil yapabilir kakayı. Onun dışında üşüyen bebeğin ağrısı olur anlarsın diye düşünüyorumKızlar merhaba,
Daha önce göğsümde göğüs incisi dedikleri sivilce gibi beyazlık çıkmıştı, geçti çok şükür. Bu sefer de sivilce gibi değil göğüs ucumda sadece beyazlık oluştu. Sabahtan beri emzirdim sağdım geçmedi, farklı birşey mi acaba anlamadım da. Başına gelen var mı? Ne olduğunu ne yapmak gerektiğini biliyor musunuz?
Bir de benim kız anne sütü alıyor ama kakaları çoğunlukla yeşile döndü, önceden doktora sormuştum yeşil kaka normal demişti ama artık hep yeşil, emin olamadım sizde de öyle mi?
Tamamen suya sokmadm ama sürekli su döktümMaşallah tamamen iyileşmesi ne kadar sürecekmiş. Bide bizim doktor suda 10 dk oturtma yapmamız gerektiğini söylemişti. Siz ne yaptınız
İnşallah çok endişeleniyorumAllah yardımcımız olsun cidden zor işler ama geçecek