2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Gercekten ilgili bir doktor bulmak zor, biz de sözde internetten iyi yorumları olan bi doktora gittik, ilk bebek ve uzunca bi sürecten sonra kavustugumuz icin dogal olarak heyecanlı gittik, tamam doktorların bizim gibi heyecanlı olmasını beklemek belki yanlış ama bana daha kesenin icinde bebek olusmus bir kanama alanı yok yolk kesesi var demeden ilk dedigi şey hmm sağa yerleşmiş ortaya olsa daha iyi olurdu ben zaten panik oldum riskli mi yani dedim olabilir dedi zaten bunları dedikten sonra söyledikleri girdi cıktı sadece kulagımdan, yani riskleri söylemeli tabi ama bütün soracaklarımı unutturdu bana, bir hayırlı olsun demek cok mu zor, acaba dedik esimle biz mi fazla beklentiye girdik vs ama bakalım nasipse iki hafta sonra gidecegiz yine hosumuza gitmezse degistiricez

Themiscan senin neyin var canım çok takip edemedim iyimisşn bebek nasıl ?
Benim cumartesi akşamı hafif kanamam olmuştu geçer sandım yatınca pazar sabahı rengi kırmızı oldu ve arttı canım acile gittim hastaneye yatışımı yaptılar dün akşam çıktım hastaneden dün detaylı ultrasonda bebek iyiydi en son ancak kanama sebebine dair bir şey söylemediler. Birazdan kendi doktoruma gideceğim.

Ben şu an hamile değilim. Doktorum hamilelik başlamadan corasprin başlattı. Çok sevindim sizin adınıza her şey gönlünüzce olsun inşallah

Ben önce Ankara da zahide hanıma gitmiştim ona çok iyi dediler diye yıllardır sabit doktordaym diye o da çok iyiydi kimileri memnun değildi yorumlarda filan ama bilmiyorum ben yaklasimini begenmistim bu gebelik surecimde testte pozitif gördüğüm gibi Ankara ya gitmistik çok yeniydk henüz daha kese bile gözükmez kıyamam anlyrm tabii ki de çok iyi yapmışsınız gelmekle dedi iğneyi hapı filan yazmıştı ben sonraki süreci de sizinle devam ettirmek istyrm demistim önceden 2 tane kaybinz olmuş bunda da ister istemez risk altında olursunz yol tetikler durumu tabi ki gelin isterim ama ilk 10 hafta oradaki doktorunuzla ilerleyn duruma göre olmadı yine arayın bi haberleselm yardımcı olalım inşallah demişti ben o doktoru da çok sevmstm işin içine de farklı doktorlar girdikçe insan arada kalıyor Ankara da ki multivitamin yazdı buradaki doktorm folbiol dedi Ankara daki kilise artık o dedi onun yerine tüm desteği veren multivitamn daha iyi dedi dedim yok kafam daha da çok karışacak şükür tekrar kendi doktorumla karar verdim en azından hikayemi bilen birisi dedim

Bende Ecopirin kullanıyorum 100mg kaybımdan sonra başladım kullanmaya devam ediyorum hala ona bide oksapor 4000 lik kullanıyorum canım Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bende Ecopirin kullanıyorum 100mg kaybımdan sonra başladım kullanmaya devam ediyorum hala ona bide oksapor 4000 lik kullanıyorum canım Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amiiin inşallah o güzel sonucu görmek nasip olsun hepimize benim de Ankara da gittiğim 4000 demişti buradaki kendi doktorum 6000 e cikardi

Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı kürtaj olmuştum geçen sene . Ne yalan söylim 3 doktor değiştirdim. En sonunda ismi Deva bir doktorla tanıştım gerçekten deva oldu bana. Herkes doktor olamıyor gerçekten tamam günde elli tane gebe kadın görüyorlar haklılar ama insan bazen anlaşılmak istiyor. O yüzden doktor seçimi çok önemli bana şahşi numarasını verip istediğin saatte arayabilirsin dedi.bunu demesi bile yetti açıkçası. Kızlar doktordan emin değilseniz gerçekten araştırın rahat hissettiğiniz doktorla ilerlemek inanın stresi büyük ölçüde azaltıyor biz maşallah gebelerde strese girmek için en ufak şey yetiyor.

Merhabalar,
Benim Allah nasip ederse ikinci bebeğim olacak, Haziran annesi olacağım
6 Eylül son adet tarihim, dün kalp atışını duyduk 6+4 gösterdi
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok geçmiş olsun canım gidebildin mi kendi doktoruna

Valla önce eşimle koldan başladık çok morluklar oldu sonra Bi göbek denedk dedim yok sonra bacağa geçtik bacaktan kendim vuruyorum ama bir gün sol bir gün sağ olacak şekilde

Morarıyor kuzum ya ama ben karından vuruyorum daha doğrusu kendim vuramıyorum bakamıyorum bile eşim yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…