2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Haziran anneleri merhaba🌺 38+6 haftalık olduk biz de şu son 1 haftadır ayaklarım davul gibi oldu benimde ve zaten 1 aydır falanda vajina da ağrı baskı var ama hiç sancım farklı bi doğum belirtim yok. Bir iki kere yalancı sancım oldu geçti bugün de haftalık kontrolüm var bebeğinde karnımda iyice toplandığını hissediyorum. Nst de de hiç sancı falan çıkmıyo. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun tabi ama zaman geçtikçe korkularım da çoğalıyor sanki normal bekliyorum 🥹 Normal doğum süreci nasıl geçicek acaba 🥹

Kızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var
Cihazdan önce sizin farkettiginiz bı belirti var mıydı?nasıl anlayabiliriz sarılık olup olmadigini

Benim kızım saatte bir emiyor sütüm de var ama gozlerinin içi hafif Sarı gibi.yalniz başka bı belirti yok cisi kakası falan normal
Aynen canım bizde öyleyiz. Emiyor sütüm var doğum kilomuza çok kısa zamanda geldik süt konusunda problemim yok. Cisimiz kakamiz çok iyi günde 9 10 bez degistiriyorum cis kaka dönüşümlü.bana dün mama ver dediler 12 saatte 1. Mahvoldu çocuk ağlamaktan. Vermicem mama. Uykuya gece aşırı düşkün ama zorla uyandiriyorum ıslak mendille bacaklarını silerek. Tekrar kontrole gitcez Perşembe sabah bakalım

Kızlarr Ben Geldimmm arefe gunu nst icin kondtrol amaçlı geldigimde nst de duzenli sancım cıktı doktor muayene etti 3 , 4 cm açıklık çıktı doktorum bu açıklıkla sabaha karsıda doğurursun ama 2 3 gün icindede doğurursun dedi sen nasl istersen öyle hareket edelim yatırıymı istersen dedi bende sancımı hissetmedigim icin yatırmalarını istedim zaten yatmassam pzt yani bugun yatıcaktm neyse işlemleri halettik ve yattışım oldu hatta ebeler 1 gece daha evinde gecirseydin az acılman flan diye yorum yaptılar ama ben yattıktan sonra sancım artttı ekstra bide suni verdiler 10 bucukta yattığım hastanede 04.45 de oğlum geldi çok şükür o anı anlatmaya kelimeler yetmezz asla gözümü ayırmadım bu kadar güzel bi duyguyu yasamıs olmama rağmen anlatamıyorum 😍💕🫶🏻🤲🏻 Rabbim helinize hayırlı kolay doğumlar versin simdi yanımda oğluşla yatıyoruz bugun taburcu oluruz buyuk ihtimalle j🩷🩷🩷
Yaaaaa gözlerim doldu okurken 🥹🥹🥹 maşallah kuzu maşallah gözün aydın Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin tam kaçıncı hafta günde oldu senin ki artık yatacaktin zaten dimi gelmeseydi 41 sonu muydu ayyyy o doğum anı nasıldı nasıl ıkındin biraz bahseder misin ne dediler o kısmı çok merak ediyorum bide elle müdahale çok yapıyorlar mu doğum anında yoksa bebeğin gelmesini mi bekliyorlar kesi dikiş durumun nasıl 🙈🥰😍🐣

Selam canım. Sancım ve ağrım olmadı hiç. Bir anda yok oldu 😂 gün içinde birkaç kere daha lekelenme tarzında sümüksü kan geldi. Ben de bayram diye dışarı çıktım. Son günlerin tadını çıkarıyorum. Bizim oğlanların gelmeye niyeti yok bence 💙 zaten gelmezse doktorum başlatacak doğumu. Aslında müdahale istemiyorum ama riskli zamana girerse mecbur kalacağız. Bol yürüyüş, pilates, ada çayı ve hurmaya devam. Sende durum nedir canım
Ya bende bunu anlamıyorum bazen öyle bir karnım belim ağrıyor ki diyorum ki geçmeyecek herhalde bu ağrı bir bakıyorum hiç birşeyim yok cidden çok ilginnc böyle olması iyi mi kötü mü bilemedim inan 🤣 yürüyüşü de ihmal ettim iki gündür bayram telasindan ama hiç durmuyorum baya hareketliyim yere birşey için eğilip ördek yürüyüş yapıyorum hemen 😅 ahududu çayı içiyorum bende akşamları eve geçince plates yapmaya çalışıyorum hurmayı şekerden dolayı yiyemiyorum günde kaç tane yiyorsun sen aceba bir tane yesem birşey olur mu bugün rüyamda hep sancı ağrı doğum falan gördüm bir uyandım cidden çok ağrım vardı sonra tekrar uyumuşum 😅

Hamileliğin son haftaları çok zormuş dıgurunca anladım. Şişlik, ağırlık hissi, hareket edememe.. Doğurunca bir hafifliyorsun. Normal doğum olunca bir iki gün evet dikişlerden zor geçiyor âmâ sonra hiç dıgurmamış gibi özgürsün ağrı sızıya veda ediyorsun

Hamileliğin son haftaları çok zormuş dıgurunca anladım. Şişlik, ağırlık hissi, hareket edememe.. Doğurunca bir hafifliyorsun. Normal doğum olunca bir iki gün evet dikişlerden zor geçiyor âmâ sonra hiç dıgurmamış gibi özgürsün ağrı sızıya veda ediyorsun
Darısı bize 🥰 ay sedaaa benim yerime şöyle bir yüz üstü yat 😅😅 benim çok şükür o yönden rahatım şişliğim ödemedim yok ağrım olmadığı sürece harekette de çok kısıtlı değilim ama gece dönmek ve istediğim gibi yatamamak bunları çok özledim 🤩

X