2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kizlar bu kafalari tahmini ne zaman toplariz?? Dogumun ustunden 5 gun gecti her gun bir aglama soz konusu olmaya basladi🥲 ilk once hastanede sutum gelmeyince bebegime mama vermediler diye aglamaya basladim. Mamayi verdiler, bebegimin kana kana mama icmesine agladim. Eve geldim bebegime bakip agladim, bugun ilk defa fotograf cekilelim esimle bebegimle dedik. Fotografta o kadarrr soluk ve yorgun ciktim ki bi de ona agladim… imdat arkadaslar 40 gun boyle gecmez yalniz🥺
Bende ufaktan başladım aglamalara.evde ben ve eşim yalnıziz çok bunaldım.hem birileri gelsin istiyorum hemde yalnız kalmak istiyorum.bambaska bı kafadayim

Ya bende bunu anlamıyorum bazen öyle bir karnım belim ağrıyor ki diyorum ki geçmeyecek herhalde bu ağrı bir bakıyorum hiç birşeyim yok cidden çok ilginnc böyle olması iyi mi kötü mü bilemedim inan 🤣 yürüyüşü de ihmal ettim iki gündür bayram telasindan ama hiç durmuyorum baya hareketliyim yere birşey için eğilip ördek yürüyüş yapıyorum hemen 😅 ahududu çayı içiyorum bende akşamları eve geçince plates yapmaya çalışıyorum hurmayı şekerden dolayı yiyemiyorum günde kaç tane yiyorsun sen aceba bir tane yesem birşey olur mu bugün rüyamda hep sancı ağrı doğum falan gördüm bir uyandım cidden çok ağrım vardı sonra tekrar uyumuşum 😅
Günde en az 7 tane hurma yemeye çalışıyorum. Etkisi oluyor mu bilemiyorum. Ahududu çayını benim doktor önerdi ama bulamadım bir yerde. İnşallah sende etki yapar. Bu haftalarda ağrılar artık çok normal. Yatağa girerken, kalkarken ve dönerken çok zorlanmaya başladım. Karın sertleşmesi bende çok oluyor. Bazen o kadar çok geriliyor ve sertleşiyor ki anlatamam. O sertleşmelerden dolayı nst çektirmiştim. Her sertleşme aslında sancıymış onu öğrenmiş oldum. Çarşamba günü doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek

Joucuuum seninde gözün aydın bebeğim geçmiş olsun yapmıssın dogum kac gun bile geçmiiiş🧿🥰 nasıl alıstınız mı birbirinşze kızın napıyor nasıl karsıladı annen mi var yanında
Orişimm çok sükür cok iyi gidiyor kızım kardeş diyor seviyo hiç kıskancı yok allaha sükür üzmedi benii oglumda emzir gazını çıkart uyut bitti🤗

Jou sürekli uyuyor uyandırıp emzirmek çok çok zor.. uyandırmak için neler yapabilirim. Ayağını gıdıklama felan işe yaramıyor çok zorlanıyorum 😔
Bezini aç kapatabilirsin mesela bende çok çektim kızımda o konuda cok zor bi süreç anlıyorum.senii ağzını burnunu sık

Joucugum sezaryen pansumanıni günde kaç kez yapiyosun.ben bugün yapicam korkuyorum acır mi
Gunde 1 kez pansuman yapabilirsin
Hiç acimiyo korkma benimde az once annemin dunürü geldi o yaptı annemle kocam bile bakamıyo korkuyo iyiki dünürü vardı
Uzandım o yaptı
Bandını kolay çıktı
Üstüne spreyle sıktı spreyliydi gazlı bezle temizledi hafiften bitti gitti
Yarinda kendim yapcam kocam tutcak aynayı😅

Hiç acimiyo korkma benimde az once annemin dunürü geldi o yaptı annemle kocam bile bakamıyo korkuyo iyiki dünürü vardı
Uzandım o yaptı
Bandını kolay çıktı
Duş falan aldın mı benim doktor perşembeye kadar alma dedi.ben yine sildim falan ama yıkanmak istiyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Uzandım o yaptı
Bandını kolay çıktı
Kızlar benim estetik dikiş diye geçiyor bana pansuman yapın demediler ya bı sprey sktilar hastanede bu yeterli dediler

• Beğen
Reactions: Jou
Uzandım o yaptı
Bandını kolay çıktı
Bana pansuman yapma dedi doktorum hastaneden çıkmadan bi sprey sıktılar o kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım 🤣

Bugün oldu bende de batıyor bide afedersiniz tuvalete gidince rahmim sanki aşağıdan çıkacak gibi bı kasılma geliyor makatıma doğru noldu anlamadım
Zorlamamaya çalış kaçıncı günün bilmiyorum ama ilk günler ben bol bol kayısı hoşafı içtim tuvalet konusunu rahat atlattım idrarımı yaparken ağrı ve yanmada oldu ama zamanla geçti 🙏

X