2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Duş falan aldın mı benim doktor perşembeye kadar alma dedi.ben yine sildim falan ama yıkanmak istiyorum
Bandın varsa all korkmaa ama simdide bantsızsa alabilirsin ona bende sen gibi korkuyorum inan çok degişik yanii doktor öyle dediyse alma bak bende korktum şimdi🤣🤣pansuman çiktı persembe görüşcem doktorumla

Son düzenleme:
Günde en az 7 tane hurma yemeye çalışıyorum. Etkisi oluyor mu bilemiyorum. Ahududu çayını benim doktor önerdi ama bulamadım bir yerde. İnşallah sende etki yapar. Bu haftalarda ağrılar artık çok normal. Yatağa girerken, kalkarken ve dönerken çok zorlanmaya başladım. Karın sertleşmesi bende çok oluyor. Bazen o kadar çok geriliyor ve sertleşiyor ki anlatamam. O sertleşmelerden dolayı nst çektirmiştim. Her sertleşme aslında sancıymış onu öğrenmiş oldum. Çarşamba günü doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek
Bende sertleşme de çok oluyor canım bazen süreli sürekli sertlesiyor ve aşağıya doğru birşeyler oluyor sanki böyle rahim açılıyor gibi birşey hissediyorum sertlik geçince geçiyor demek o sanciymis ben kontrole gitmek için de niyetlenmiyorum hiç nasıl olcak bilmiyorum mesela şuan karnından vajinaya ve bacaklarıma doğru ağrı var ve sertleşme oluyor bu nst de sancı demek ki

Jou sürekli uyuyor uyandırıp emzirmek çok çok zor.. uyandırmak için neler yapabilirim. Ayağını gıdıklama felan işe yaramıyor çok zorlanıyorum 😔
Benim kızım prematüre olduğu için uyandırmak zorundayım bir çok şey denedim en etkilisi ıslak pamukla yüzüne dokunmak oldu bir deneyin. Pamuğu ıslatıyordum hafif ıslak olacak şekilde yüzüne sürüyordum uyanıyor hemen. Ayağını sıkma çenesini sıkma işlemiyordu

Kızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var
Benim ilk kızımdw olmustı süt az geliyordu doktor hemen mama verin dedi aktif olarak once emzirdim sonra mama verdim degerleri düsmeye baslafı düzeldi. Yani aclıktan da sarılık oluyor

• Beğen
Reactions: Jou
Benim ilk kızımdw olmustı süt az geliyordu doktor hemen mama verin dedi aktif olarak once emzirdim sonra mama verdim degerleri düsmeye baslafı düzeldi. Yani aclıktan da sarılık oluyor
Seninki iyi mama ver dedi bana israrla verme bol bol emzir demişti

Kızlar benim estetik dikiş diye geçiyor bana pansuman yapın demediler ya bı sprey sktilar hastanede bu yeterli dediler
Aynen, 3 gün sonra doktor çıkarıp sprey sıktı. Bişey yapmana gerek yok dikişler kendi düşecek estetik dikiş dedi. Yalnız benim ilk sezaryende yapıştırcıyla yapıştırmış gibiydi hiç dikiş yok gibiydi. Anlamadım bunda var

Benim kızım prematüre olduğu için uyandırmak zorundayım bir çok şey denedim en etkilisi ıslak pamukla yüzüne dokunmak oldu bir deneyin. Pamuğu ıslatıyordum hafif ıslak olacak şekilde yüzüne sürüyordum uyanıyor hemen. Ayağını sıkma çenesini sıkma işlemiyordu
Şimdi ıslak pamukla yüzüne ellerine degdim komple soyutuyorum bide dediğiniz gibi bizdede başka yöntemler işe yaramıyor...

Aynen, 3 gün sonra doktor çıkarıp sprey sıktı. Bişey yapmana gerek yok dikişler kendi düşecek estetik dikiş dedi. Yalnız benim ilk sezaryende yapıştırcıyla yapıştırmış gibiydi hiç dikiş yok gibiydi. Anlamadım bunda var
Bendede dikis yok ince bı çizgi gibi duruyor her doktorun hastanenin tarzı farklı galiba

Orişimm çok sükür cok iyi gidiyor kızım kardeş diyor seviyo hiç kıskancı yok allaha sükür üzmedi benii oglumda emzir gazını çıkart uyut bitti🤗
MAşallah aman uzmesınler annelerını boyle devam etsın joucum🥰🙏🏼

• Muhteşem
Reactions: Jou
Selam arkadaslar biz bugun 37+1olduk benim randevu talep mesajım gelmedi bayramdan sonra ilk işim fırsat oldugu gun erkenden hastaneye gitmek normal internettten baktigimda 40 haftalik uzerinden degerlendirme yapiliyor doğuma 20 gun kaldi diyor benimde sezeryan olacagi icin dahada az kalmis olucak doktora gider gitmez beni almasinlar sezeryana gorumceme sordum yok kiz gun verirler acil bi durum olmadıkça almazlar dedi gec kaldim galiba gun icin ya

X