- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.521
Dediyse normaldiirr ama benimde lazerliydi herhaldeKızlar benim estetik dikiş diye geçiyor bana pansuman yapın demediler ya bı sprey sktilar hastanede bu yeterli dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediyse normaldiirr ama benimde lazerliydi herhaldeKızlar benim estetik dikiş diye geçiyor bana pansuman yapın demediler ya bı sprey sktilar hastanede bu yeterli dediler
Bandın varsa all korkmaa ama simdide bantsızsa alabilirsin ona bende sen gibi korkuyorum inan çok degişik yanii doktor öyle dediyse alma bak bende korktum şimdipansuman çiktı persembe görüşcem doktorumlaDuş falan aldın mı benim doktor perşembeye kadar alma dedi.ben yine sildim falan ama yıkanmak istiyorum
Bende sertleşme de çok oluyor canım bazen süreli sürekli sertlesiyor ve aşağıya doğru birşeyler oluyor sanki böyle rahim açılıyor gibi birşey hissediyorum sertlik geçince geçiyor demek o sanciymis ben kontrole gitmek için de niyetlenmiyorum hiç nasıl olcak bilmiyorum mesela şuan karnından vajinaya ve bacaklarıma doğru ağrı var ve sertleşme oluyor bu nst de sancı demek kiGünde en az 7 tane hurma yemeye çalışıyorum. Etkisi oluyor mu bilemiyorum. Ahududu çayını benim doktor önerdi ama bulamadım bir yerde. İnşallah sende etki yapar. Bu haftalarda ağrılar artık çok normal. Yatağa girerken, kalkarken ve dönerken çok zorlanmaya başladım. Karın sertleşmesi bende çok oluyor. Bazen o kadar çok geriliyor ve sertleşiyor ki anlatamam. O sertleşmelerden dolayı nst çektirmiştim. Her sertleşme aslında sancıymış onu öğrenmiş oldum. Çarşamba günü doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek
Hadi inşallah canım Rabbim kolaylık versin güzel haberlerini bekliyorumNefes ve yürüyüş yapıyorum sadece inşaallah canım şimdi oğlumla yürüyüşe çıktık inşaallah sabaha güzel haberlerle gelirim buraya
Benim kızım prematüre olduğu için uyandırmak zorundayım bir çok şey denedim en etkilisi ıslak pamukla yüzüne dokunmak oldu bir deneyin. Pamuğu ıslatıyordum hafif ıslak olacak şekilde yüzüne sürüyordum uyanıyor hemen. Ayağını sıkma çenesini sıkma işlemiyorduJou sürekli uyuyor uyandırıp emzirmek çok çok zor.. uyandırmak için neler yapabilirim. Ayağını gıdıklama felan işe yaramıyor çok zorlanıyorum
Benim ilk kızımdw olmustı süt az geliyordu doktor hemen mama verin dedi aktif olarak once emzirdim sonra mama verdim degerleri düsmeye baslafı düzeldi. Yani aclıktan da sarılık oluyorKızlar benim bebiş sarılık olmuş. 5. Günde hiç mama vermeden hep emzirerek doğum kilomuza ulaştık. Topuk konu verirken alnından bı cihazla baktılar sınırda geldi Kandada sınır değer 16 bizim 14 geldi.ama şimdi 16 olmuş gibi govdeside sarardı.bugun 6. Gunumuzdeyiz günde 20 CC mama verin dediler akşam verdim biraz. Nasıl yendiniz neler yaptınız.sık emziyorum onun dışında neler var
Sağoll bebeğim.benimm nasıl gidiyorr 93gun olmuşAy Jou sen de doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün oğluşun
Seninki iyi mama ver dedi bana israrla verme bol bol emzir demiştiBenim ilk kızımdw olmustı süt az geliyordu doktor hemen mama verin dedi aktif olarak once emzirdim sonra mama verdim degerleri düsmeye baslafı düzeldi. Yani aclıktan da sarılık oluyor
Yetmıyordu sut aclıktan olmus mama meme ıdare ettım bı sure sur oturana kadar. Oturunca bıraktım her doktor ayrı vallaSeninki iyi mama ver dedi bana israrla verme bol bol emzir demişti
Aminnn , 3,365 gr dogduYaaaa iyi barii iyi geçmiş doğurdun bundan sonra evlat sana emanet gözunaydın sağlıcakla büyüsün inşaallahhh oglun kaç kg doğdu peki
Normal canmNormal mi oldu canım? Hayırlı olsun, Allâh analı babalı büyütsün
Aynen, 3 gün sonra doktor çıkarıp sprey sıktı. Bişey yapmana gerek yok dikişler kendi düşecek estetik dikiş dedi. Yalnız benim ilk sezaryende yapıştırcıyla yapıştırmış gibiydi hiç dikiş yok gibiydi. Anlamadım bunda varKızlar benim estetik dikiş diye geçiyor bana pansuman yapın demediler ya bı sprey sktilar hastanede bu yeterli dediler
Bizim de 12 gün oldu, 3 saati geçirmiyorum. 2.5 yapabilirsin sarılık yoksaKizlar 14 günlük olduk. Gece en gec kac saatte bir emzirmek gerekiyor. 1bucuk -2saati gecirmiyorum. 2bucuk yapsam mi artik
Şimdi ıslak pamukla yüzüne ellerine degdim komple soyutuyorum bide dediğiniz gibi bizdede başka yöntemler işe yaramıyor...Benim kızım prematüre olduğu için uyandırmak zorundayım bir çok şey denedim en etkilisi ıslak pamukla yüzüne dokunmak oldu bir deneyin. Pamuğu ıslatıyordum hafif ıslak olacak şekilde yüzüne sürüyordum uyanıyor hemen. Ayağını sıkma çenesini sıkma işlemiyordu
Canım 4. Günümüzde doğum kilosuna geldik sadece emzirmeyle aç olduğunu sanmıyorum aslındaBenim ilk kızımdw olmustı süt az geliyordu doktor hemen mama verin dedi aktif olarak once emzirdim sonra mama verdim degerleri düsmeye baslafı düzeldi. Yani aclıktan da sarılık oluyor
Bendede dikis yok ince bı çizgi gibi duruyor her doktorun hastanenin tarzı farklı galibaAynen, 3 gün sonra doktor çıkarıp sprey sıktı. Bişey yapmana gerek yok dikişler kendi düşecek estetik dikiş dedi. Yalnız benim ilk sezaryende yapıştırcıyla yapıştırmış gibiydi hiç dikiş yok gibiydi. Anlamadım bunda var
MAşallah aman uzmesınler annelerını boyle devam etsın joucumOrişimm çok sükür cok iyi gidiyor kızım kardeş diyor seviyo hiç kıskancı yok allaha sükür üzmedi benii oglumda emzir gazını çıkart uyut bitti
Çok şükür iyiyiz ya gazlı mazlı günler geceler geçiriyoruzSağoll bebeğim.benimm nasıl gidiyorr 93gun olmuş