2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hepimize öncelikle mutlu bayramlar diliyorum 🍭🍬
Dün gece 12 den sonra karnım sürekli sertleşmeye başladı. Sertlikler 1 saatten fazla ve 20-30 dk kadar sürdüğü için endişe ettim. Ağrım sancım hiç olmadı. Hastaneyi arayıp ebeye durumu anlattım. Ebe de hastaneye gelip bir nst çektirmemi önerdi. Saat 1 buçuk gibi hastaneye gittim. Nst çekildi ve nstde sancım çıktı. 20 dk lık çekimde 5 kere 80 üstünü gördük. Sancım çıktığı için alttan muayene edildi. İlk defa altta muayene oldum biraz acıdı ama dayanılmayacak birşey değil. 1 cm açılmam varmış. Sanşıma doktorum nöbetçiymiş. Doktorumu sonucu ve durumu anlattık yatışa gerek görmedikler. Nişan ve su gelmesi olursa haber vermemi istediler. Bugün saat 11 de nişanım geldi. Hiç beklemiyordum 😊 ara ara regl ağrısı gibi ağrılar oluyor ama öyle çok rahatsız etmiyor. Doğum yapan tecrübeli anneler sizin nişan geldikten ne kadar sonra doğum başladı acaba.
O nişan değildir belki alttan muayene sonrası lekelenme oluyor 2 hafta önce beni de alttan muayene etti leke oldu geçen hafta da etti leke oldu nişana benziyordu tabi acikligin varsa bol bol hareket et acilman çoğalır

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah Evet beta hcg 14 çıktı idrar testlerimde pozitif gibi ben tüp bebeğe gidip görüşmüştüm artık o günü orda beta hcg yaptırdım süpriz oldu ama emin olamıyorum şuan testi tekrarlamam lazım bayram tatili köye geldik burdada özel hastane yok nasipse yarın giresuna geçeceğiz orada tekrar kan testi yaptıracağım
Hamilesin bence ama çatlama iğnesi de bazen pozitif gösteriyormus inşaallah hamilesindir rabbim bu umudunu tamamlasin 🤲

Sezeryan doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var ya. Lavman yapıldı mı size? Doktorum ve anestezi doktoru hiç bahsetmedi sadece sonda takılacak dedi. Bugün aileden 2 kişi sorunca merak ettim ben de yarın ameliyatım var. Rutinde yapılan bir şey değil artık sanırım

Canım merhaba Rabbim hayırlı evlat versin inşallah şu güzel günler hürmetine beta sonucun mu 14 dü anlamadım tam o kısmı?
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah Evet beta hcg 14 çıktı idrar testlerimde pozitif gibi ben tüp bebeğe gidip görüşmüştüm artık o günü orda beta hcg yaptırdım süpriz oldu ama emin olamıyorum şuan testi tekrarlamam lazım bayram tatili köye geldik burdada özel hastane yok nasipse yarın giresuna geçeceğiz orada tekrar kan testi yaptıracağı
Hamilesin bence ama çatlama iğnesi de bazen pozitif gösteriyormus inşaallah hamilesindir rabbim bu umudunu tamamlasin 🤲
amin inşallah canımm🤲

Sezeryan doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var ya. Lavman yapıldı mı size? Doktorum ve anestezi doktoru hiç bahsetmedi sadece sonda takılacak dedi. Bugün aileden 2 kişi sorunca merak ettim ben de yarın ameliyatım var. Rutinde yapılan bir şey değil artık sanırım
Hayır bana böyle bişey yapılmadı.normal doğumda yapılır diye duymustum

Yapılmadı canım

Ayyy dimii ama inan birşey yok ben hic zorlanmıyorumm oğlan emiyo uyuyo gazını veriyor tamamm kızın nasıl peki kendi uyuyomu nasıl bakıyorsun
Kızımdan yana sorun yok çok şükür. Beni üzecegini sanmıyorum pek🥹 su dogumu atlatayım ya rabbim kolaylıgını verir

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar bugün 2 kişi göbeğin aşağı düşmüş yorumunda bulundu yaklaşıyor mu yaklaşmakta olan bilmiyorum, bir de tuvalete filan gittiğimde baskı hissetmeye başladım aynı gaz var gibi. İşin kötü tarafı köydeyim bayram dolayısıyla inşallah ters bir vakitte gelmeye karar vermez benim oğlanım🫣

Gozünaydın canımm ameliyat kolaymı🥲🥲

bebeği almaları 15-20 dakika sürdü ama bebekten sonrası bir saatten fazla sürdü 😅 benim doktorum profesördü en başından beri oğluşum onda takipliydi zaten o yüzden güvenim tamdı ama spinal anestezi beni çok zorladı bağırsakları yerleştirmelerini filan hep hissettim ve o kadar çok değişik ilaç verdiler ki midem bulanıyordu bayılacak gibi hissediyordum kollarım iki yana bir buçuk saatten fazla bağlıydı ve köprücük kemiklerim ile kaburgalarımda müthiş ağrı vardı ameliyat esnasında sürekli gözüm saatteydi ne zaman bitecek ne zaman bitecek diye sordum beş altı kez çünkü dayanılmayacak boyutlara gelmişti ameliyat sırasında ağrım hatta kendime kızıp durdum ol genel anesteziyi uyu gitsin işte diye 😅 ama bugün dün ameliyatın neden öyle uzun sürdüğünü daha iyi anladım çünkü doktorumuz bağırsakları özenle yerleştirip tek tek fazla yakmadan katmanları kapatıp estetik dikiş atmış size o mesajı attıktan sonra ben ilk gazları çıkarttım hatta yarım saat klozette oturup kaka yapmaya çalıştım ki geldi de biraz sonrasında da akşam eşimle bana özel yemek hazırlamıştı hastane anne baba yemeği adı altında o yemeği tam yerken bir karın ağrısıyla tuvalete koştum bi baktım ishal olmuşum 😅 sonra bir kere daha çıktım ishale o sırada da baya gaz çıkarttım ne var ne yoksa ama değişik bi gaz çıkışıydı tabi bağırsakları filan değişik hissediyorsun 🙃 işte öyle kızlar kısaca dün sezaryeni oldum ama bugün de ishal oldum 😂

X