-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.001
benim beta 2500 falandı öyle gitmiştim doktora kese görmek için. Keseyi karından gördük iki hafta sonra Kalp sesini karından duyamadık vajinal muayenede duydum . Zaten çok başlarda vajinal muayene yapıyorlar sonra hep karından . Birde aşırı kilo yağ dokusu yoksa genelde karından yapıyorlar. en azından benim doktor ilk karından muayene etti sonra duyulmadığı için vajinal baktı sende öyle talep et ilk karından baksın nasıl rahat edeceksen.Kızlar ben Salı günü kanda beta 381 gördüm kese görmeye gitmedim ne zaman gitmeliyim? Bir de alttan Muane sıkıntı olabiliyor diyorlar sizce herhangi bi sıkıntı olur mu?
Sağlıkla gelsin prenses o zamanEvet tekrar sordum kız dedi doktorum
Çok çok geçmiş olsun. Gerçekten bebişler için anneler nelere katlanıyor. Gelmiş geçmiş olsunBelirtisi olmayan arkadaşlar üzülmesin. Sabahtan bu yana hastanedeydim serum takıldı kusma önleyici hap verildi. Şimdi evdeyim ama hala bulantım var. Ve bana denilen en az dört hafta bu şekilde devam edebilirçok zor arkadaşlar çalışamıyorum işime gidemedim işe gitmeyi de geçtim miden ağzında yaşamak çok zor.
kuzum ben bol su içtim mandalinaya dayandım bide. ılık su bal limon karıştırıp içebilirsin
1 diş sarımsak minik minik doğra (rendelersen çok acı gelebilir)
1 tatlı kaşığı bal
4-5 damla limon
Karıştırıp yut, hiç çiğneme. 3 gün akşamları yaptım toparladım. Biraz kokuyor ama mecburen, yapacak bir şey yok.
Belirtisi olmayan arkadaşlar üzülmesin. Sabahtan bu yana hastanedeydim serum takıldı kusma önleyici hap verildi. Şimdi evdeyim ama hala bulantım var. Ve bana denilen en az dört hafta bu şekilde devam edebilirçok zor arkadaşlar çalışamıyorum işime gidemedim işe gitmeyi de geçtim miden ağzında yaşamak çok zor.
Hepsini denemeye çalışıcam teşekkür ederimmmm kızlar1 diş sarımsak minik minik doğra (rendelersen çok acı gelebilir)
1 tatlı kaşığı bal
4-5 damla limon
Karıştırıp yut, hiç çiğneme. 3 gün akşamları yaptım toparladım. Biraz kokuyor ama mecburen, yapacak bir şey yok.
ben çok tüketiyorum aslında neden öyle dedi ki bana sadece asitli ve paket gıdalar yasak dedikızlar bal ı bi doktorunuza sorun isterseniz,
ilk gebeliğimde doktor bal yasak demişti bana
Şekerden dolayı mı? Çünkü bana tatlı için en güvenilir olan organik bal dedi.kızlar bal ı bi doktorunuza sorun isterseniz,
Benim bildiğim doğumdan sonra bebeğe yasak bal 1 yaşına kadar. Benim 4.hamileliğim bu bol bol yedim hepsinde .kızlar bal ı bi doktorunuza sorun isterseniz,
bilmiyorum kuzum o zaman başka doktora gidiyrdum o öyle söyledi..bende şaşırtmıştım tüketmemiştim hiçben çok tüketiyorum aslında neden öyle dedi ki bana sadece asitli ve paket gıdalar yasak dedi
Şekerden dolayı mı? Çünkü bana tatlı için en güvenilir olan organik bal dedi.
Benim bildiğim doğumdan sonra bebeğe yasak bal 1 yaşına kadar. Benim 4.hamileliğim bu bol bol yedim hepsinde .
Benim doktorum ilaç kullanma, röntgen çektirme, onun dışında hayatına aynen devam ediyosun dedi.
Muhtemelen sigara/alkolü söylemeye gerek bile olmadığını düşünerek söylememiştir diye düşünüyorum.
Gerçekten her doktor farklı düşünüyor
İyiyim canım beklemedeyiz kanamam yok şükürler olsun iğne oluyorum çarşamba ya da salı hastaneye gidicem o zaman belli olcak bebeğin gelişimine bakıcakmış doktor sen nasılsınkey23 canım nasılsın, nasıl oldun?
Ben de öyleyim çok çabuk acıkıyorum hemen yemek yemezsem kendimi kötü hissediyorum tansiyonum düşüyorbende sendenim. Akşam yemeği hazırlarken açlıktan bayılcaktım geçen akşamağzıma çubuk kraker meyve filan atıyorum aralarda. yoksa tansiyon şeker hepsi dipte
Bende çok hastalandım canım ateşim 39u gördü. Doktor sakın limonlu şeyler tuketme bu dönem kanı sulandirir düşük riskini arttırır dedi. Acılı tavuk suyuna çorba yap inan çok iyi geliyor portakal mandalina suyu iç en onemlisi bol bol dinlen ve su iç. Ateşin cikarsa ılık duş alKızlar sanırım grip olacağımmNe içsem yesem hemen atlatabilirim pazartesi doktora gideceğim ama haftasonunu hasta geçirmek istemiyorum
ay benim de çok dökülüyorKizlarr peki sizde de saç dökülmesi başladı mı avuç avuç geliyor elime
Bu fiyatlar uzman doktor için mi? Prof en düşük 45 bin fiyat almıştım ben ama medical park a sormadım hiçBen satın aldım. 10 muayene+ tetkikler+ doğum+ çocuğun ilk muayenesi+ 1 gece yatış+ baba için mini check up+oda süslemesi vs gibi bir paket. Fiyat değişecekti, yükselmeden aldık. Herhangi bir terslik, kayıp olursa aldığınız hizmetleri düşüp kalan tutarı iade ediyorlar. Ankara Medical Park'tan 32 bin TL'ye aldım.