2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8 :KK43: . Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Son adet tarihim 1/9. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :)

Eklentiler

• IMG_6923.jpeg
    IMG_6923.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 51
Selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8 :KK43: . Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Son adet tarihim 1/9. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :)
Hayırlı olsuuuun :) bence erkek bebek

Bu fiyatlar uzman doktor için mi? Prof en düşük 45 bin fiyat almıştım ben ama medical park a sormadım hiç
Ben Pendik medicalparktan 80 bin fiyat aldım. Sonra 28.000 TL'ye pendik yüzyılda doçent doktor için anlaştım. En son onun da fiyatı değişmişti 35 olmuş sanırım.

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kavuştursun

Evet uzman doktor, ben profesöre gerek duymadım. Normalde de muayeneye gittiğim, bildiğim bir doktor olduğu için değişiklik de yapmak istemedim.
Doktorun kim acaba benim de tavsiyeye ihtiyacım var
Kızlar özel sigorta yaptırın böyle pahalıya gelir size demir sigorta hamilelikte yapılıyor
O ne şekilde oluyor? Hamilelik öncesi yapılması gerekiyor sanıyordum

Kızlar benim kasıklarıma bazen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sonra geçiyor. Bazen sağ bazen sol tarafa. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Tek taraflı mı yani sadece sol sadece sağ diyenler fln var ama benim ikisine de farklı farklı zamanlarda oluyor.

Kızlar benim kasıklarıma bazen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sonra geçiyor. Bazen sağ bazen sol tarafa. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Tek taraflı mı yani sadece sol sadece sağ diyenler fln var ama benim ikisine de farklı farklı zamanlarda oluyor.
8+1'deyim hala kasık ağrılarım bol miktarda beyaz/şeffaf akıntılarım oluyor

Benimde akıntım oluyo sarı şeffaf renkte ve çok afedersiniz ama bazen keskin bi koku geliyo enfeksiyon mu acaba
kuzum o sarı bende de oldu idrar yolu enfeksiyonum varmış kültür aldılar o temiz çıktı tek kullanımlık bi toz şase verdiler onu içtim geçti çok şükür

X