- 17 Eylül 2013
- 521
- 447
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.021
Ben de öyleyim çok çabuk acıkıyorum hemen yemek yemezsem kendimi kötü hissediyorum tansiyonum düşüyor
Nasil oldun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim çok çabuk acıkıyorum hemen yemek yemezsem kendimi kötü hissediyorum tansiyonum düşüyor
Evet uzman doktor, ben profesöre gerek duymadım. Normalde de muayeneye gittiğim, bildiğim bir doktor olduğu için değişiklik de yapmak istemedim.Bu fiyatlar uzman doktor için mi? Prof en düşük 45 bin fiyat almıştım ben ama medical park a sormadım hiç
Aldim valla hem de Bi kaç ayda aldimemzirirken 20 kg mı aldın canım ?
Hayırlı olsuuuun :) bence erkek bebekSelam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8 . Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Son adet tarihim 1/9. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :)
Ben Pendik medicalparktan 80 bin fiyat aldım. Sonra 28.000 TL'ye pendik yüzyılda doçent doktor için anlaştım. En son onun da fiyatı değişmişti 35 olmuş sanırım.Bu fiyatlar uzman doktor için mi? Prof en düşük 45 bin fiyat almıştım ben ama medical park a sormadım hiç
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kavuştursunSelam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8 . Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Son adet tarihim 1/9. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :)
Doktorun kim acaba benim de tavsiyeye ihtiyacım varEvet uzman doktor, ben profesöre gerek duymadım. Normalde de muayeneye gittiğim, bildiğim bir doktor olduğu için değişiklik de yapmak istemedim.
O ne şekilde oluyor? Hamilelik öncesi yapılması gerekiyor sanıyordumKızlar özel sigorta yaptırın böyle pahalıya gelir size demir sigorta hamilelikte yapılıyor
Vitaminlerim de çok iyi ama bu gidişle kel kalıcamay benim de çok dökülüyor saçımı kestirmek istiyorum ama bakalım belki azalır
8+1'deyim hala kasık ağrılarım bol miktarda beyaz/şeffaf akıntılarım oluyorKızlar benim kasıklarıma bazen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sonra geçiyor. Bazen sağ bazen sol tarafa. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Tek taraflı mı yani sadece sol sadece sağ diyenler fln var ama benim ikisine de farklı farklı zamanlarda oluyor.
Benimde akıntım oluyo sarı şeffaf renkte ve çok afedersiniz ama bazen keskin bi koku geliyo enfeksiyon mu acaba8+1'deyim hala kasık ağrılarım bol miktarda beyaz/şeffaf akıntılarım oluyor
kuzum o sarı bende de oldu idrar yolu enfeksiyonum varmış kültür aldılar o temiz çıktı tek kullanımlık bi toz şase verdiler onu içtim geçti çok şükürBenimde akıntım oluyo sarı şeffaf renkte ve çok afedersiniz ama bazen keskin bi koku geliyo enfeksiyon mu acaba
Yani bdkliyorum bir sonraki muayene de belli olcak herşey inşAllah Allah yardımcımız olsunNasil oldun canim
İki tarafta da hissediliyor mu ağrı? Benim öncekinde hep tek taraflı oluyordu.8+1'deyim hala kasık ağrılarım bol miktarda beyaz/şeffaf akıntılarım oluyor
Bende pazartesi doktoruma söyleyeyim o zaman enfeksiyon riskli olabiliyormş sanırımkuzum o sarı bende de oldu idrar yolu enfeksiyonum varmış kültür aldılar o temiz çıktı tek kullanımlık bi toz şase verdiler onu içtim geçti çok şükür
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım içini ferah tutYani bdkliyorum bir sonraki muayene de belli olcak herşey inşAllah Allah yardımcımız olsun
genelde solda oluyor ağrım evet ama bazen tam ortada da oluyor bence korkulacak bir şey yok doktorlar ağrıya normal diyor kanama olmadığı süreceİki tarafta da hissediliyor mu ağrı? Benim öncekinde hep tek taraflı oluyordu.
söyle kuzum idrar testi yapar en kötüBende pazartesi doktoruma söyleyeyim o zaman enfeksiyon riskli olabiliyormş sanırım