2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Doktorun kim acaba benim de tavsiyeye ihtiyacım var

O ne şekilde oluyor? Hamilelik öncesi yapılması gerekiyor sanıyordum
Evet ben Anadolu yaptırdım 9 bin şubatta muayene felan dahil şuanki doktorum muayenesi 1500 felan ben para ödemiyorum ve zamanında hamile kalsam doğumda karşılıyor 9 bine kapatacaktım bu işi şimdi şubatta yenilicem demir sigorta hamile iken yapılıyor araştırın muayeneleride karşılıyor testler tahliller

Kızlar merhaba bugün 6+4 üm dün kalp atışını dinledik çok şükür ama bugün uyandığımdan beri sanki böyle karnım içten içe acıyor bu normal mi? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sürekli aklımda ya bir şey olursa bir şey mi olacak diye soru var. Benim gibi olan var mı?

Kızlar ya bugün kötüydum midem ağzımda resmen boğazımda bir düğüm var sanki çıkaramıyorum da mahvetti beni afedersiniz sürekli geğirme geliyor bir rahatlıyorum sonra tekrar doluyor bogazim şuan maden suyu içiyorum sade var mı böyle olan

Merhaba kizlar benim bugün kontrolüm vardı kese göründu. Son adet 10 Eylül benim hesabıma göre 6+5 oluyor ama ultrasonda 4+6 çıktı. 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gel dedi . Kan tahlili idrar tahlili falan yaptı vitamin verdi. Aklıma takıldı ama 4+6 çıkınca geç döllenme mi acaba

ya 7.hafta da tam olarak neler hissediyordumuz karnınız da rahminiz de yani hissettiğiniz ya da karnınız da gördüğünüz bir değişiklik varmıydı

Iyi aksamlar herkese benim 6 arti 3te kalp atisi duyulduktan sonra 1 ay sonra gel dedi doktor, sizce 1 ay beklemek normal mi daha oncesinde giden oldu mu arkadaslar

bugün kontrole gittim vajinal ultrasonda bebek gorundu 7+1 haftalik dedi doktor… kalbini gosterdi ama dinletmedi. Daha erkenmis oyle dedi Alman doktor 3 hafta sonrasina randevu verdi tekrardan hadi bakalim, Allaha emanetiz

bugün kontrole gittim vajinal ultrasonda bebek gorundu 7+1 haftalik dedi doktor… kalbini gosterdi ama dinletmedi. Daha erkenmis oyle dedi Alman doktor 3 hafta sonrasina randevu verdi tekrardan hadi bakalim, Allaha emanetiz
Ben çok dinledim sorun mu oluyormuş düşük tehlikem var diye iki defa kalp atışını duydum 6 haftalıkken

Sorun olacak diye dusunmeyin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin her sey cok iyi her sey cok guzel
İnşAllah Almanya da farklı olabilir tabi aslın da iyi yapıyorlar ben sıkıntı olmasa çok ultrasona girme taraftarı değilşm şu durumları bir atlatayım inşAllah bakalım

Canım banada aynı şeyi dedi başkalarına anlatınca doktorun tecrübeliymiş dedi onlar attığını ekranda görüyor kalp dinlemek için frekans gönderiyorlar Buda bebek için malesef zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…