- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 29
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.041
Evet ben Anadolu yaptırdım 9 bin şubatta muayene felan dahil şuanki doktorum muayenesi 1500 felan ben para ödemiyorum ve zamanında hamile kalsam doğumda karşılıyor 9 bine kapatacaktım bu işi şimdi şubatta yenilicem demir sigorta hamile iken yapılıyor araştırın muayeneleride karşılıyor testler tahlillerDoktorun kim acaba benim de tavsiyeye ihtiyacım var
O ne şekilde oluyor? Hamilelik öncesi yapılması gerekiyor sanıyordum
Aynen balım söylerim :) Geçenlerde progesteron diye bi test vermiştim onun soncu çıktı ama doktora soramadım siz verdiniz mi o testtensöyle kuzum idrar testi yapar en kötü
İyiyim canım elhamdülillah, oh maşallah çok sevindimBen de öyleyim çok çabuk acıkıyorum hemen yemek yemezsem kendimi kötü hissediyorum tansiyonum düşüyor
Kaç çıktı canım. Malesef benim korkumda hep ondan sıksık gibip baktırıyorum.Aynen balım söylerim :) Geçenlerde progesteron diye bi test vermiştim onun soncu çıktı ama doktora soramadım siz verdiniz mi o testten
Benden de almıştı doktor bir kere kuzum sanki bakayım e nabıza biAynen balım söylerim :) Geçenlerde progesteron diye bi test vermiştim onun soncu çıktı ama doktora soramadım siz verdiniz mi o testten
Kızlar Antalya 'da yaşayan var mı aranızda? :)
Canım doktor 20 ve uzeri olması yeterli demişti. Benmki 24düKaç çıktı canım. Malesef benim korkumda hep ondan sıksık gibip baktırıyorum.
Ben çok dinledim sorun mu oluyormuş düşük tehlikem var diye iki defa kalp atışını duydum 6 haftalıkkenbugün kontrole gittim vajinal ultrasonda bebek gorundu 7+1 haftalik dedi doktor… kalbini gosterdi ama dinletmedi. Daha erkenmis oyle dedi Alman doktor3 hafta sonrasina randevu verdi tekrardan hadi bakalim, Allaha emanetiz
Muhtemelen benim de duyulurdu da doktor dinletmedi. Almanyada yasiyorum ben bunlarin anlayislari bi degisik anlamadim halaBen çok dinledim sorun mu oluyormuş düşük tehlikem var diye iki defa kalp atışını duydum 6 haftalıkken
Sorun olacak diye dusunmeyin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin her sey cok iyi her sey cok guzelBen çok dinledim sorun mu oluyormuş düşük tehlikem var diye iki defa kalp atışını duydum 6 haftalıkken
Benim de 6+3 te kalp duyuldu, direk 12.haftada gel dedi doktorum, yani 1,5 ay sonraIyi aksamlar herkese benim 6 arti 3te kalp atisi duyulduktan sonra 1 ay sonra gel dedi doktor, sizce 1 ay beklemek normal mi daha oncesinde giden oldu mu arkadaslar
İnşAllah Almanya da farklı olabilir tabi aslın da iyi yapıyorlar ben sıkıntı olmasa çok ultrasona girme taraftarı değilşm şu durumları bir atlatayım inşAllah bakalımSorun olacak diye dusunmeyin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin her sey cok iyi her sey cok guzel
Canım banada aynı şeyi dedi başkalarına anlatınca doktorun tecrübeliymiş dedi onlar attığını ekranda görüyor kalp dinlemek için frekans gönderiyorlar Buda bebek için malesef zararlıbugün kontrole gittim vajinal ultrasonda bebek gorundu 7+1 haftalik dedi doktor… kalbini gosterdi ama dinletmedi. Daha erkenmis oyle dedi Alman doktor3 hafta sonrasina randevu verdi tekrardan hadi bakalim, Allaha emanetiz