2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar sanırım grip olacağımm :KK43: Ne içsem yesem hemen atlatabilirim pazartesi doktora gideceğim ama haftasonunu hasta geçirmek istemiyorum
Bende geçen hafta cumartesi oldum grip bana en çok portakal suyu iyi geldi en kötü oldum zamanlardaysa parol içtim sadece bol bol sıcak içecek içtim çorba vs

İlk hamileligimde kilolu hamile kaldım. 6 kilo aldım 4 kilo doğurdum. Oh bile diyemeden emzirme döneminde 20 kilo geldi Bi kaç ayda.

Kızlar ben Salı günü kanda beta 381 gördüm kese görmeye gitmedim ne zaman gitmeliyim? Bir de alttan Muane sıkıntı olabiliyor diyorlar sizce herhangi bi sıkıntı olur mu?

Belirtisi olmayan arkadaşlar üzülmesin. Sabahtan bu yana hastanedeydim serum takıldı kusma önleyici hap verildi. Şimdi evdeyim ama hala bulantım var. Ve bana denilen en az dört hafta bu şekilde devam edebilir:KK43: çok zor arkadaşlar çalışamıyorum işime gidemedim işe gitmeyi de geçtim miden ağzında yaşamak çok zor.

Belirtisi olmayan arkadaşlar üzülmesin. Sabahtan bu yana hastanedeydim serum takıldı kusma önleyici hap verildi. Şimdi evdeyim ama hala bulantım var. Ve bana denilen en az dört hafta bu şekilde devam edebilir:KK43: çok zor arkadaşlar çalışamıyorum işime gidemedim işe gitmeyi de geçtim miden ağzında yaşamak çok zor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar etki eder

Kızlar ben Salı günü kanda beta 381 gördüm kese görmeye gitmedim ne zaman gitmeliyim? Bir de alttan Muane sıkıntı olabiliyor diyorlar sizce herhangi bi sıkıntı olur mu?
Benim hep vajinal bakıldı neredeyse kilolu olunca karından net görünmüyor. Vajinalde 1500 de karından 3000de kese görünür

Doktor vajinal bakmayı uygun görüyorsa hiiiç bişey olmaz. İlk gittiğimde daha çok küçüktü 4+6 gibi, tam görebilmek için benim de vajinal bakmıştı.

Allah şifa versin themis :KK43: çok zor gerçekten. ben telefona bakınca daha da midem bulanıyor ona da dikkat et istersen :KK200:

Kızlar sanırım grip olacağımm :KK43: Ne içsem yesem hemen atlatabilirim pazartesi doktora gideceğim ama haftasonunu hasta geçirmek istemiyorum
1 diş sarımsak minik minik doğra (rendelersen çok acı gelebilir)
1 tatlı kaşığı bal
4-5 damla limon
Karıştırıp yut, hiç çiğneme. 3 gün akşamları yaptım toparladım. Biraz kokuyor ama mecburen, yapacak bir şey yok.

X