- 6 Eylül 2022
- 253
- 186
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.981
Kizlarr peki sizde de saç dökülmesi başladı mı avuç avuç geliyor elime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilolu kalanlar az kilo alıyor zaten kuzum dikkat etmek yeterli , pilav ekmek hamurişi çok fazla tüketme sorun olmaz Allah'ın izniyle
Kilolu kalanlar az kilo alıyor zaten kuzum dikkat etmek yeterli , pilav ekmek hamurişi çok fazla tüketme sorun olmaz Allah'ın o
Bende geçen hafta cumartesi oldum grip bana en çok portakal suyu iyi geldi en kötü oldum zamanlardaysa parol içtim sadece bol bol sıcak içecek içtim çorba vsKızlar sanırım grip olacağımm Ne içsem yesem hemen atlatabilirim pazartesi doktora gideceğim ama haftasonunu hasta geçirmek istemiyorum
Canım 1-2 haftaya baslar. Ben de oyleydimKızlar bugün 5+4 deyim. Çarşamba günü 5 mm keseyi gördük. Ama benim ne kasık ağrım ne batmam ne mide bulantım hiç biseyim yok yüzüstü bile rahat rahat yatıyorum hiç bişey hissetmiyorum buda beni çok tedirgin ediyor
Hala kız mı diyorBugün kontrolüm vardı. Çok şükür minigim büyümüş teyzeleri. 7+3 dedi doktorum. 2 hafta sonra tekrar cagirdi
Pek iştahım yok ama zorlarım kendimi teşekkürler canımBende geçen hafta cumartesi oldum grip bana en çok portakal suyu iyi geldi en kötü oldum zamanlardaysa parol içtim sadece bol bol sıcak içecek içtim çorba vs
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar etki ederBelirtisi olmayan arkadaşlar üzülmesin. Sabahtan bu yana hastanedeydim serum takıldı kusma önleyici hap verildi. Şimdi evdeyim ama hala bulantım var. Ve bana denilen en az dört hafta bu şekilde devam edebilir çok zor arkadaşlar çalışamıyorum işime gidemedim işe gitmeyi de geçtim miden ağzında yaşamak çok zor.
Benim hep vajinal bakıldı neredeyse kilolu olunca karından net görünmüyor. Vajinalde 1500 de karından 3000de kese görünürKızlar ben Salı günü kanda beta 381 gördüm kese görmeye gitmedim ne zaman gitmeliyim? Bir de alttan Muane sıkıntı olabiliyor diyorlar sizce herhangi bi sıkıntı olur mu?
Doktor vajinal bakmayı uygun görüyorsa hiiiç bişey olmaz. İlk gittiğimde daha çok küçüktü 4+6 gibi, tam görebilmek için benim de vajinal bakmıştı.Kızlar ben Salı günü kanda beta 381 gördüm kese görmeye gitmedim ne zaman gitmeliyim? Bir de alttan Muane sıkıntı olabiliyor diyorlar sizce herhangi bi sıkıntı olur mu?
Evet tekrar sordum kız dedi doktorumHala kız mı diyor
kuzum ben bol su içtim mandalinaya dayandım bide. ılık su bal limon karıştırıp içebilirsinKızlar sanırım grip olacağımm Ne içsem yesem hemen atlatabilirim pazartesi doktora gideceğim ama haftasonunu hasta geçirmek istemiyorum
emzirirken 20 kg mı aldın canım ?İlk hamileligimde kilolu hamile kaldım. 6 kilo aldım 4 kilo doğurdum. Oh bile diyemeden emzirme döneminde 20 kilo geldi Bi kaç ayda.
Allah şifa versin themis çok zor gerçekten. ben telefona bakınca daha da midem bulanıyor ona da dikkat et istersenBelirtisi olmayan arkadaşlar üzülmesin. Sabahtan bu yana hastanedeydim serum takıldı kusma önleyici hap verildi. Şimdi evdeyim ama hala bulantım var. Ve bana denilen en az dört hafta bu şekilde devam edebilir çok zor arkadaşlar çalışamıyorum işime gidemedim işe gitmeyi de geçtim miden ağzında yaşamak çok zor.
1 diş sarımsak minik minik doğra (rendelersen çok acı gelebilir)Kızlar sanırım grip olacağımm Ne içsem yesem hemen atlatabilirim pazartesi doktora gideceğim ama haftasonunu hasta geçirmek istemiyorum